Petkovic Miroslav97 Posted December 9 Posted December 9 Naravno, uvek su traženi napadači, pogotovo profila kakav je Slobodan Tedić: visok, sa odličnom igrom glavom, ali jednako ubojit i nogom, učestvuje u igri... On se iz Engleske vratio u Čukarički i tu oživeo karijeru. “Tedić je izuzetno vredan, izgara na svakom treningu, gladan je golova na utakmicama i sve mu se polako vraća na najbolji mogući način. Igra fudbal karijere, u potpunosti je sazreo i ne ogleda se to samo u broju postignutih golova i asistencija, već i uticaju koji ima na ekipu, postao je i zamenik kapitena. I svojim stažom i odnosom prema obavezama to apsolutno zaslužuje. Pokazao je i u Nišu protiv Radničkog da je u fantastičnoj formi, s obzirom na to kakvu polusezonu ima iza sebe, teško da ćemo ga zadržati u ekipi“, priznao je Vladimir Matijašević.
Perkos2 Posted December 9 Posted December 9 kad čujem da je neki mladić od 22-23 godine "oživeo karijeru" prestaje da se interesujem kakav je igrač, pritom karijeru oživljava po srpskim livadama gde je jedino i igrao
Petkovic Miroslav97 Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, Perkos2 said: kad čujem da je neki mladić od 22-23 godine "oživeo karijeru" prestaje da se interesujem kakav je igrač, pritom karijeru oživljava po srpskim livadama gde je jedino i igrao Pa igrao je u trećoj ligi engleske gde se nije snašao, guran je bio i kao desno krilo. Pre toga je bio u prvoj holandskoj ligi gde je odigrao 38 utakmica za Cvole.. Po meni veliki respekt za te igrače koji shvate da moraju da se vrate na početak, spuste stepenicu niže i vrate se po ovim livadama i razvale sezonu bez otaljavanja. Ako ostane daće 20 plus golova. Ali mislim da je sazreo i da mu je vreme da već na zimu menja klub, nadam se ne i državu 😁
Perkos2 Posted December 9 Posted December 9 to se kaže "propo" pa sad menadžer hoće preko čuke i terzića da ga povrati na evropsko tržište, već vviđeno 1
Petkovic Miroslav97 Posted December 9 Posted December 9 2 hours ago, Perkos2 said: to se kaže "propo" pa sad menadžer hoće preko čuke i terzića da ga povrati na evropsko tržište, već vviđeno Daj boze i mi da propadnemo kao on
dzoneee Posted December 9 Posted December 9 8 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Naravno, uvek su traženi napadači, pogotovo profila kakav je Slobodan Tedić: visok, sa odličnom igrom glavom, ali jednako ubojit i nogom, učestvuje u igri... On se iz Engleske vratio u Čukarički i tu oživeo karijeru. Имамо Левандовског бокте
Petkovic Miroslav97 Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, dzoneee said: Имамо Левандовског бокте Za sirotinju xexe 😎
crni96 Posted Saturday at 03:06 PM Posted Saturday at 03:06 PM Voša - OFK mi je jedna od omiljenih domaćih utakmica. Nadam se lijepo popunjenim tribinama.
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 06:48 PM Posted Saturday at 06:48 PM Majdevac, inace veliki zvezdas.. Ko zna koji put daje gol Partizanu!
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 03:57 PM Posted Sunday at 03:57 PM Bacih oko na tim Imt-a Brdo stranaca koji nisu kliknuli, ali dosta njih ima kvalitet. Imaju i supertalentovanog Novičića. Neće Partizanu biti lako sa Dunjićevim Imt-om, čak i mislim da će ih dobiti.
dzoneee Posted Sunday at 04:05 PM Posted Sunday at 04:05 PM То онај Дуњић кримос што био неки вођа навијача Звезде? 🤣 Није ваљда он?
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 05:49 PM Posted Sunday at 05:49 PM (edited) 1 hour ago, dzoneee said: То онај Дуњић кримос што био неки вођа навијача Звезде? 🤣 Није ваљда он? Taj. Stadion nam je bio zatvoren 2010 godine zbog njegove pucnjave na tribini kad je ranio jednog navijača. Evo, malo pre čitam da je uprava ImT-a odredila cene za utakmicu. 3000 dinara 😂 Edited Sunday at 05:51 PM by Petkovic Miroslav97
Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 hours ago, pendulum said: Taj je ubijen 2014. Ovaj mu je brat. Aj sad, kad se praviš pametan. https://www.blic.rs/vesti/hronika/zvezdin-sever-zna-ko-je-pucao-ali-svi-cute/990vtr3
pendulum Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Izvinjavam se što sam prevideo da je mlađi učestvovao u pucnjavi 🙃 Svakako je Velja poznatiji brat i huligan i ima deblji dosije. Eno maše se i dan danas sa barjakom sa njegovim likom. 1
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako bi volio za vikend da poslednje 3 ekipe dođu do pobjeda. Realno imaju šanse, domaćini su. Zakuvalo bi se pravo. Najteži posao bi imao poslednji Napredak. Al gledo sam ih protiv Partizana, nisu loša ekipa, mogu past Kragujevčani. Bice pakleno u borbi za opstanak ove sezone.
Recommended Posts