Ikac Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 10 minutes ago, anfield said: ubi me @Ikac 😄 Nije još gotovo, tu je uvek neugodna odbrana Patriota koja je on pace da postigne 62 poena 😄 Edited October 27, 2019 by Ikac Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 1 minute ago, Ikac said: Nije još gotovo, tu je ujedno uvek neugodna odbrana Patriota koja je on pace da postigne 62 poena 😄 nije svaki dan Bozic 😄 ali sve sto uradi odbrana, odmah neutralise Chubb sa fumbleovima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ko igra protiv Tevina Colemana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Dobra partija mojih, još Conner ostao. Protivnik otao bez Ryana i Kamare, meni se Brees vratio, mada je ovo kolo i Minshaw odradio posao. Sitno vodjstvo, jedino da Conner ode u minus, pa da izgubim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Cestitke @Lineker na sjajnoj partiji i zasluzenoj pobedi. Ovi moji su bili neocekivano dobri, cak i odlicni, ali raspored me u ovom kolu bas nije hteo. Sad mi sledi jos jedno nezgodno kolo zbog odsustva Ryana i Kamare, ali valjda ce sad zaleciti povrede, pred kljucne meceve za plejof. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 od 1 - 11 mesta su svi u 2 pobede ... Borba za plejof ce biti zestoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 skrpih nekako tim za ovo koloПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Čestitke DUI-u, moji prespavali ovo kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ovo mi je ubedljivo najbolja ekipa od kada igram fantazi, valjda se nece raspasti u sledecih mesec dana. Uvek neko iskoci i prekuca. Ne uzdam se puno u Eliota i Tejta za veceras, mada sam sam kriv sto sam kulirao fantazi par dana i nisam do petka promenio igrace koji su mi na byeu. Ispustih Sandersa, sa druge strane ocekivao sam da ce Ebron donese vise od Bizlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Cestitke Milanovom timu na tesnoj pobedi (1,32 poena). Izvadise me neki od kojih nisam puno ocekivao, ali je zato Aron Dzons bas podbacio. Brejda mi ostade na klupi posto su najavljivali da je sporan njegov nastup, a nisam mogao da cekam Najnerse u TNF da bih odlucio neposredno pred pocetak meca koga da stavim. Sta da se radi... Od sledeceg kola bi trebalo da budem kompletniji, a samim tim i konkurentniji u borbi za plej-of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja ocekujem da ne prodjem u PO, ali sam vise nego zadovoljan prvom istorijskom fantasy sezonom sa 5 pobedaSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Još jedno očajno kolo, čestitke protivniku. Ja se nadam povratku Connera i Thielena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Drugari, ja nemam pojma kad cu moci da se posvetim opet ovome..da li za week ili 2U petak i posebno noc petak na subotu san stravicno povracao jer mi secer bio skocio na 30. Od juce lezim na urgentnom do daljnjegSent from my STF-L09 using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 drzi se covece. brz oporavakПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Oporavi se ti, lako cemo za fantasy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Tri vezana poraza u nizu, sezona polako izmice iz ruku. Tesko bez Thielena i Connera, a i sezona neka cudna... Cestitke protivniku na pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 @MrTwister cestitke na pobedi u proslom kolu. Nisi se ni pomucio. Kod mene raspad sistema. 84 poena... Strasno. Skoro da nema igraca koji nije podbacio. TD notifikacija kao da je iskljucena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 [mention=31]MrTwister[/mention] cestitke na pobedi u proslom kolu. Nisi se ni pomucio. Kod mene raspad sistema. 84 poena... Strasno. Skoro da nema igraca koji nije podbacio. TD notifikacija kao da je iskljucena... Hvala na čestitkama al sam daleko ja od neke dominacije, vise je to do toga sto me 2 igrača vuku čitave sezone a da se nisu skrsili u medjuvremenu. Da nije Lamara i Cooka 70p prelazio ne bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 E moj Gurley, bedni poeni sinoc. Preokret i poraz. Cestitke protivniku. Kakva je guzva za play-off, statisticari cupaju kosu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 PO je sledeće ili za dvije nedelje? Počinje week13 ili 14? #11 i ja se pratimo od tamo nekad week3, stalno imamo isti skor. Biće baš teško osvojiti ovo, ako i dođem do finala, on je bolje pripremljen za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 I nije mi idealni protivnik za borbu za plejof :)Sent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 To je to od mene za ovu sezonu. Ipak los draft, vise zasnovan na prosloj sezoni, a ucinak nije ponovljen u ovoj sezoni. Najbolje sam odabrao defanzivce, sve ostalo ispod proseka. Sretno ljudima koji udju u play-off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 pa nije bas toliko sigurno da se oprastas od sezone. imas sest igraca koji treba da nadoknade 55 poena i da ja izgubim, sto je poprilicno realno. kako sada stvari stoje nas dvojixa se borimo za preostalo plejof mestoПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Fino se zakomplikovala borba, kako za plejof, tako i za prvo mesto u ligi. Poslednja utakmica odlucuje.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Kao što i napisah, to je to... Bilo je i propusuta i vodjenju ekipe, tako da kad se sve sabere, loša sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts