Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

rooney... definicija britanske protuve i govnjara bez ikakvog integriteta, postenja i bilo cega. Koliko god da zaradio para, uvek bio i uvek ce ostati ljigavi ulicar.
taj je prvo jeo i srao govna po svojoj zeni. Varao zenu koja bila sa njim od kad je bio niko i nista. I to godinama. Uostalom i u periodu kad je bila trudna.
Druga instanca varanja svoje zene (da ponovim bila uvek uz njega i rodila mu decu) je bila kad je pijan vozio a u autu bila neka zena.

Mislim davno ispricana prica, najvece smece u istoriji kluba. Vece mozda od giggsa. Za giggsa nema opravdanja, jasno, i on je psihopata ili moron, ali na njega treba dobrim delom gledati kao ne autisticno poremecenog lika. wayne rooney je onaj scum ulicar, samo od onih ljigavih i prevrtljivih.
Za ban je ono sto mislim za svakog navijaca Manchester Uniteda koji nema lose misljenje o rooney-u. As simple as that.
Posto je sada jedna samo zadrigla seljacina, koju najure kao trenera posle 2 meseca, kome je ostalo da trosi pare (koje nam je kao krpelj i najveca pizda uzeo) do kraja zivota i da se smuca po talk show-ima i da pokusava da ostane zanimljiv i kao nesto bitan dok lupeta, prica lovacke price, ili bilo sta sto ce da odrzi paznju.

Edited by BattleBender
  • Love 1
Posted

Inace, rekao je par puta da je Scholes najbolji igrac sa kojim je ikada igrao, i da je najvise od njega naucio, i da drugi deo karijere je pokusao da profilise prema njegovoj igri.

Just for your info.

Posted
1 hour ago, McLeod said:

497837690_1096766332496132_5269506448331

Misljenja?

😄

Bravo za Runija. Lepo je videti da postoje (ex) clanovi Junajteda koji iskljuce klupsku obojenost i iznose objektivne stavove u medije.

Slicnu tezu je izneo i Skolsi.

Posted
1 hour ago, BattleBender said:

rooney... definicija britanske protuve i govnjara bez ikakvog integriteta, postenja i bilo cega. Koliko god da zaradio para, uvek bio i uvek ce ostati ljigavi ulicar.
taj je prvo jeo i srao govna po svojoj zeni. Varao zenu koja bila sa njim od kad je bio niko i nista. I to godinama. Uostalom i u periodu kad je bila trudna.
Druga instanca varanja svoje zene (da ponovim bila uvek uz njega i rodila mu decu) je bila kad je pijan vozio a u autu bila neka zena.

Mislim davno ispricana prica, najvece smece u istoriji kluba. Vece mozda od giggsa. Za giggsa nema opravdanja, jasno, i on je psihopata ili moron, ali na njega treba dobrim delom gledati kao ne autisticno poremecenog lika. wayne rooney je onaj scum ulicar, samo od onih ljigavih i prevrtljivih.
Za ban je ono sto mislim za svakog navijaca Manchester Uniteda koji nema lose misljenje o rooney-u. As simple as that.
Posto je sada jedna samo zadrigla seljacina, koju najure kao trenera posle 2 meseca, kome je ostalo da trosi pare (koje nam je kao krpelj i najveca pizda uzeo) do kraja zivota i da se smuca po talk show-ima i da pokusava da ostane zanimljiv i kao nesto bitan dok lupeta, prica lovacke price, ili bilo sta sto ce da odrzi paznju.

Samo sam hteo da vidim rant, sorry brt, nisi razocarao 😄

Posted (edited)
16 minutes ago, McLeod said:

Samo sam hteo da vidim rant, sorry brt, nisi razocarao 😄

Pa svako malo nije lose ponoviti koliko je on smece.
Ovo moej sto sam ja napisao je debela sumarizacija, i moze da se svrsta u domen onog meme-a kad covek bicuje chat gpt, kao svog roba "make it shorter!"
Regularna verzija za njega bi mogla biti znaaaaatno duza.

_____

Glede Cunhe. Da budfem iskren ja nisam ni izvalio jos koju poziciju on igra. Nije da sam gledao Wolvese previse.
Zaista nisam mnogo izvalio o njemu do sada. Wolves cesto dozivlajvam kao "Ma oni svi slicni, portugalci, brazilci, sve neka polukrila sta vec".

Ono sto sam primetio bio je da zna da sutne loptu, i to bas.
To moze da nam bude dobro, s obzirom na to koliko Garnacho i nasi napadaci kubure sa realizacijom. I to mucenih stvari sto stvorimo, nesto kao ne sutnemo lepo....

Edited by BattleBender
Posted
On 5/17/2025 at 3:22 AM, BattleBender said:

Nama je najbolji napada Hari Megvajer. Uopste se ne zajebavam.

Ima osecaj za prostor, savrsen za let lopte, nabada glavom kao niko, ima mnogo dobar sut

Na niske se grane palo kada se na ovom mestu hvali Megvajer.:classic_biggrin:

Igrali su lose ali ne i ocajno protiv Celsija, sto je svakako napredak.

Posted

A propo Kunje, par mojih zapazanja, gledao sam ga al ne na velikom uzorku:

- realizacija mu je dobra, nije mrsomud pred golom, cim dobije priliku zvizne je, al rijetko je to sut bez mozga, gadja. Jako je nezgodno igrati protiv takvih igraca, u svakom trenutku za milisekundu on moze sut uputiti. I ima u nozi topovsko djule.

-dobar izvodjac penala, al ti vec imamo Brunu

- nije razbijac centarfor, ima malo preko 1.80 al davao je golove glavom. Ne mogu reci da je nesto u igri dobijao duele u skoku i spustao saigracima, jer prosto nije takav tip napadaca

- jako nesebican, imace dobru saradnju sa krilima. Nece po svaku cijenu sutirati ako saigrac ima bolju poziciju, to nije bas cest slucaj kod napadaca

- nije krilo niti ga igra (a nije da ne moze), nekad se u igri izvlaci u Vulfsima lijevo pa zavrne centarsut u sesnaesterac

- ima one prgavosti pozitivne kao Tevez, treba ovom timu takve energije. Ja sam mislio da on nece mrdnuti iz Atletika, bas sam mislio da je Colo-napadac.

- on ce kod Amorima definitivno igrati napadaca, zna se on i povuci i time otvoriti dosta prostora krilima a i saradjivati sa dvojicom ofanzivaca u vezi (znam da ce Dialo igrati RWB al on na ofanzivnom veznom bi idealan fit bio Kunji)

• Like 1
Posted (edited)

Dalot, Yoro i Zirkzee na treningu danas, izgleda da nema De Ligta.

Zirkzee je i na 30% korisniji od Hojlunda, mora biti starter ako je dovoljno spreman.

Mislim da je ovo najbolja postava za sutra:

Onana (pomozi bože)

Mazraoui Maguire Yoro

Dalot Casemiro Ugarte Dorgu

Amad Bruno

Zirkzee

Garnacho, Mount i Mainoo kao džokeri sa klupe.

Edited by Howie Roseman
  • Like 1
Posted

Transfer rokovi Junajteda u sezoni 2022/2023 možda najgori rokovi u jednoj sezoni svih vremena. Majko sveta kakav horor film.

Doveli golmana a prodali boljeg i pustili De Geu.
Mount i Hojlund ispod svakog očekivanja.
Amrabat plaćen 10 miliona pozajmica
Elanga i Carreras pušteni za siću.
Zbog svađe sa ETH batalili Sancha koji je igrao ponovo odlično u Dortmundu i ima solidnu sezonu u Chelsea-u.
Imali su i Sabitzera na pozajmici i nisu se odlučili na otkup. Dortmund ga uzeo za 19 miliona.

Čudno da izvesni Iqbal nije eksplodirao u Utrehtu.

Jedini plus što su izvukli 10 miliona za Freda koje su zapalili maltene jer su ih dali za Amrabata. Ostalo je maltene nebitno (Bajindir/Kovar), Reguillon na pozajmici, povratak Evansa, otišli Bailly, Jones, Tuanzebe...

Ko je uopšte vodio taj prelazni rok?

Posted

Ne bih se složio do kraja.
Sančo u Čelziju u poslednjih pet meseci dao valjda dva, tri gola. Sabicer isto ništa-posebno faktor u Borusiji. Za njima dvojicom ni najmanje ne žalim što više nisu deo tima.