deez nuts. Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Jbg, morace Amorimara da kupi igrace sa intezitetom. Srecom, Klop je pokupovao sve igrace sa tom drevnom fudbalskom vestinom. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Nemaš potrebe da se podsmevaš, ima u knjizi Pepa Lijndersa o konceptu igre, treninzima, zahtevima Klopa itd. Ovde moźeš da naručiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Kupi, pa posalji Amorimu da mu donese deda mraz. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 (edited) 🙂 Edited December 27, 2024 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Slotu objektivno treba odati priznanje jer mu je glavni igrac ove sezone lik koji je kod Klopa bio zreo za povratak u neki Den Bos za ozivljavanje karijere 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 On 12/28/2024 at 3:16 AM, McLeod said: Slotu objektivno treba odati priznanje jer mu je glavni igrac ove sezone lik koji je kod Klopa bio zreo za povratak u neki Den Bos za ozivljavanje karijere Expand Svakako. Uneo novu energiju i oživeo ceo tim. Realno Liverpul najviše zaslužuje da uzme titulu ove sezone i nadoknadi bar jednu od 18/19-21/22 sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 28, 2024 Author Share Posted December 28, 2024 Bacio sam daljinski na kauč momenta kad je Dalot imao loptu, i videlo da ce on i Bruno da pokusaju nesto. Kancerčine i virusi. Bruno je protitip najgoreg moguceg kapitena. I nemam ni trunku postovanja za bilo kog ko za njega ne misli da je smeće id igrača. Ne postoji teorija da imaš ikakav tim kad ti je on iole bitna figura. Pao Ole zbog toga, pao Hag, pašće i Amorim ako ga se ne otarase. Ja da sam trener Uniteda, u prvih 20 minuta svog prvog boravka u Carringtonu, rekao bih mu da nece da bude kapiten, i da moze da ima neke minute samo zbog toga sto nemamo igrače. Ali bih dodao da moze da ocekuje oduzimanja plate na prve naznake histerije i pacovskog ponašanja. I da ce prvom prilikok biti prodat/najuren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 United neće bar još sezonu ili dve da zaliči na tim. Od Moyesa / Mourinha pa nadalje sve je samo gore i gore, klub je totalno izgubio kompas, a bogami i identitet. Samo još jedna u nizu promena trenera neće sama da promeni ništa bitno. Ne znam na šta je mislio Ronaldo, kad je rekao, da bi on, kad bi bio vlasnik kluba, rešio problem u relativno kratkom vremenu, jer "kad imaš u akvariju bolesnu ribicu, kakva god da je, treba da je izbaciš" ali u principu se slažem. Sklepan je tim od igrača od skoro svakog od trenera po nekoliko njihovih želja, a kad ih sve ponabacaš u jedan tim, to ne liči ni na šta. E sad, ko tu uopšte u čemu odlučuje. Kad se je već neko odlučio za portugalskog stručnjaka (što je u stvari diametralna suprotnost holandskom stručnjaku), nadam se, da će da ustraje u tome. Neka Amorim skroji tim po svojim željama, a kako mi se vidi, to će bogami potrajati. Ako se pravi neka portugalsko/španska osovina, identitet i mentalitet, neka al onda nek se svi slažu i nek idu u tom pravcu i nek dodaju kompatibilne igrače u cilju stvaranja tima, koji će moči da isprati želje i zahteve trenera. Sve i da za godinu dana promene sve igrače, ne bi me začudilo, i bukvalno ne bi mi bilo žao ni zbog jednog jedinog. Nisam pametan, ali da prođe ova sezona, da se ne obrukamo baš do kraja, da se obstane negde u sredini tabele, i da u novoj sezoni vidim nove igrače. Ovi nek se razilaze svi do jednog, kako je kog volja. Samo što je svima ok ovako, jebeš fudbal, jebeš rezultate... baš teška situacija, kad nema ko, ko se razume u fudbal, da lupi šakom o sto i napravi rez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojzibb66 Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 On 12/28/2024 at 8:55 AM, BattleBender said: Bacio sam daljinski na kauč momenta kad je Dalot imao loptu, i videlo da ce on i Bruno da pokusaju nesto. Kancerčine i virusi. Bruno je protitip najgoreg moguceg kapitena. I nemam ni trunku postovanja za bilo kog ko za njega ne misli da je smeće id igrača. Ne postoji teorija da imaš ikakav tim kad ti je on iole bitna figura. Pao Ole zbog toga, pao Hag, pašće i Amorim ako ga se ne otarase. Ja da sam trener Uniteda, u prvih 20 minuta svog prvog boravka u Carringtonu, rekao bih mu da nece da bude kapiten, i da moze da ima neke minute samo zbog toga sto nemamo igrače. Ali bih dodao da moze da ocekuje oduzimanja plate na prve naznake histerije i pacovskog ponašanja. I da ce prvom prilikok biti prodat/najuren. Expand Apsolutno, rekoh vec da je Bruno slika i prilika danasnjeg tuznog ManUtd-a sva sve kapitenskom trakom na ruci. Ja se samo bojim da tu Amorin nije skroz objektivan jer su mu ovi zemare, i bojim se da ih se nece tako lako ratosiljati. Koliko samo bolesnih plata igraca jedu budzet kluba a Retklif stedi izmedju ostalog na placanju 40k godisnje za fondaciju bivsih Utd igraca koji imaju zdravstvenih/finansijskih problema ili otkazivanje Bozicne proslave zaposlenih: A onda pogledas koliko neki igraci koji redovno urnisu klub na terenu zaradjuju na SEDMICNOM nivou: Casemiro - 452,250 EUR Bruno Fernandes - 452,250 EUR Marcus Rashford - 422,100 EUR Mason Mount - 301,500 EUR Antony - 241,200 EUR Matthijs de Ligt - 235,170 EUR Harry Maguire - 229,140 EUR Christian Eriksen - 180,900 EUR Luke Shaw - 180,900 EUR Victor Lindelof - 144,720 EUR Evo npr samo ovi boldirani (ciji izostanak/odlazak ne bi niko oplakao) jedu 2 miliona neto SEDMICNO, znaci 100 milki godisnje. Tu se treba traziti usteda, ali ni ovi igraci nisu ludi da se odricu ugovorom garantovanog novca. Jezivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Činjenica je da Junajted ima mnogo preplaćenih igrača, ali... oni koji nisu asset-i, recimo ovi boldovani, su ujedno i najteži teret za osloboditi se. Ne možeš da smanjiš igraču platu, ne možeš da raskineš ugovor bez paprenih otplata. Ušlo je novo vlasništvo, a kada kreneš sa rezanjem troškova, uglavnom prvo pokupiš sa najnižih grana, quick wins... neke od ovih odluka zvuče banalno, neke su veoma nepopularne kod navijača, ali tako to obično biva. Inače, dok se još pričalo da INEOS ulazi, pričao sam sa nekim poznanicima koji baš u INEOS-u rade, prvi komentar je bio da će rezati na svim nivoima... iako se to i očekivalo, imaju reputaciju kao oštri sekači i productivity fanatici. Mrzi me da proveravam, ali ovako na prvu većina ovih glomaznih ugovora su pri isteku, tajmlajn ide Amorimu u korist, svakako nema nikakvih očekivanja od ove sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Pa mi ćemo možda stvarno ispasti iz lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Kakvu gresku je napravio Amorim dolazeci ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 On 12/30/2024 at 9:00 PM, Don Dusko said: Kakvu gresku je napravio Amorim dolazeci ovde. Expand Ima da leti covek ekspresno ni kriv ni duzan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Amorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 (edited) Nije napravio gresku sto je dosao nego sto se lik pokazuje kao one trick pony. Nerealno mi je da forsira ove formacije sa igracima koji nisu dobar fit. Jer ovde laici mogu videti da kakvu god sredinu da napravi, ako nema vremensku masinu da podmladi Kazemira jedno 7-8 godina, ne moze da napravi kombinaciju koja bi dobro stajala. Bukvalno ima probleme kao Piksi u reprezentaciji. Da ne pricamo o WB, tu je tek kriticno, Amad bukvalno moze da bude rezerva ali nema kome. Edited December 31, 2024 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 31, 2024 Author Share Posted December 31, 2024 Pa bukvalno je samo cilj da se ne ispadne iz lige. I ako uklopi, i prirpemi 6,7 igraca da budu sposibni da budu deo od 17,18 igraca. To je sve sto treba da uradi. Ja sam poprilicno siguran da ovaj tim nije toliko mnogo uzasan koliko izgleda. Da tipa izbacis Bruna i Dalot-a, tim bi igrao 4 puta bolje. Svi igraci. Jednostavno nama je lider jedan magarac i stetocina. Virus. Koji pritom nije nista spec igrac. Degradira sve. Degradira disciplinu u igri, narusava karakter tima. Najgori moguci kapiten.... Histerise kad ne treba da se histerise, nema ga nigde kad treba da ga ima. Ponasa se kao picka. Sustinski je jedan ruzan miks alibi smrdlje i hero ball manijaka. Pokazuje znake klinacke frustracije kad se promasi sansa ili nesto lose uradi. Kao slinavo deriste od 11,12 godina, koje nikad nista nije bilo spec, ali toliko napinje situaciju da je uspeo neke ljude da ubedi da kao zna da igra fudbal jer tu i tamo proda neku foricu. Onaj klinac sto igra skolski turnir, da gol iz slobodnjaka, van toga nista ne uradi, i posle place i vristi zbog poraza. Obican bandit od igraca. U stanju je da ti se posere u svaku koncepciju sistematicnog i organizovanog fudbala. Istrcava na presing van ikakvog reda, iako 3 igraca ispred njega treba to da rade. Naravno taj presing bude da istrci sam u reonu od 30x30 protiv golmana i jos 3 defanzivca. Napravi rupetinu, pobuni igrace. Jos naravno gestikulira, jer nisu ga ispratili drugi. Svako malo to uradi. I ofanzivno i defanzivno lik igra fudbal kao totalni bandit. Ubio je ovaj tim totalno u pojam. Bez zajebancije, ja ne znam da l bi ga trpeo da sam mu saigrac. Verovatno bi se tukli 2 puta mesecno. Slicno i Dalot. Takve ljude sam najvise mrzeo da imam u timu. Trulez od lika, ali ne smrdi toliko ocigledno i uvek, da ga svi izvale. I njemu je jako malo potrebno da se utripuje da je neki hero. Voli da se slihta navijacima, a nema ga nigde na terenu kad protivnik krene da pritiska. ETH se kao petar pan nadao da ce igracima da izraste kicma i da ce odjednom da krenu da se ponasaju kao odrasla bica. Usput da krenu da se odgovorno rade ono sto je isplanirano. Dopustio je da ga samelju sisurine od igraca, a i sam se tu izgubio, i mnogo je lsoe hendlovao. Amorim to ne sme da dozvoli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 On 11/22/2024 at 10:51 PM, Drug Crni said: Ruben mora da reši problem trojice igrača koji: - sporo trče (Casemiro) - ne umeju da trče (Zirkzee) - ne mogu da trče (Erikssen) Pa onda dalje. Expand Mesec dana od ovog mog posta,on sinoć počne sa svom trojicom u 11. Što se kaže - sam pada,sam se ubija. Neka ga i otpuste..kad je toliko glup ili slep pored očiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Krivo mi je što će Garnačo ispasti kolateralna žrtva ovog Rubenovog sistema..za kojeg mislim da ne može da prođe u Junajtedu. Garnačo se tu ne uklapa. Šteta,jer se radi o pravom talentu. Da ne bude da je sve crno,Ugarte mi se dopada kod Amorima. Pokazuje više nego do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) U zivotu nisam vidio fizicki slabujeg napadaca sa ovakvom konstitucijom od Hojlunda. Ovo je bas sramotno koliko lik pada. A pritom se decko uzasno krece. O realizaciji da ne pricam. Blamantno da je ovo 1 napadac Utd. Lik iz ove pozicije pogodi golmana🤦♂️ Edited January 5 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 5 Share Posted January 5 Bruno samo pizdi, maše rukama, unosi nervozu u ionako jadan tim. Bukvalno da mi daju da odaberem jednog gratis igrača iz ovog Uniteda, samo bi se lepo zahvalio na ponudi. 0:0 je top of the pops danas, ako se ne desi neko čudo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr sleep Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Inace bas zrelo prvo pol, za nas trenutni level. Kapiten sramotan sa mlataranjem i ovim usporavanjem igre i fetisom na spoljni dio stopala. Hojlund... bas sramotan. Meni se svidja dosta vise kompaktnosti ekipe, masu golova i poraza je doslo na klasne individualne greske onane, lisandra prije svih. Edited January 5 by dr sleep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5 Share Posted January 5 On 1/5/2025 at 5:25 PM, dr sleep said: Inace bas zrelo prvo pol. Kapiten sramotan sa mlataranjem i ovim usporavanjem igre i fetisom na spoljni dio stopala. Hojlund... bas sramotan. Meni se svidja dosta vise kompaktnosti ekipe, masu golova i poraza je doslo na klasne individualne greske onane, lisandra prije svih. Expand I opet smo ih imali i u ovom poluvremenu. Izadje Licha u neki suludi presing sa sredini terena i odmah rupa pozadi koju zamalo TAA da iskoristi. Isto i kod one sanse Mac Allistera, Licha ode skroz na stranu na Salaha, Dalota nidje, Mainoo gleda ocima svog igraca i lagano nam ovaj protrcava 1 na 1 sa golmanom. Maguire nam je najbolji stoper u ovom sistemu i to sve govori u kolikim smo problemima. Maguire stoper, Bruno kapiten, Hojlund napadac. Muka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Meni Martinez nikada ne bi igrao u zadnjoj liniji, ali baš nikad. p.s. Plačem za de Geom. Edited January 5 by Piksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5 Share Posted January 5 Lichaaaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts