Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Majstorija Cunhe. Ovo sto radi Taylor je skandal
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Odlican presing. Vec nekoliko puta su bas rizikovali igraci Brightona, sada im to doslo glave
BattleBender Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Propustio sam ovo sa penalom. Nisu gledali VAR???
Polivalentni Stevica Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Lepi potezi,dobar fudbal,dati taj treći gol i završiti utakmicu. Just now, BattleBender said: Propustio sam ovo sa penalom. Nisu gledali VAR??? Nisu. 1
Howie Roseman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nisam mislio da ću ovo izgovoriti ove sezone ali Shaw danas jedan od najboljih igrača na terenu, strpao Ruttera u džep i počistio svaku opasnu loptu. Konačno da nekog zgromimo u ligi i to Brighton koji nam godinama najmanje leži od svih. Casemiro u žalosnom fizičkom stanju, nije ni 30% što je nekad bio i opet je razlika nebo i zemlja kad je on u igri i kad nije. Ugartea prodati prvom prilikom, skratiti muke Brightonu i Balebi i dovesti ga upola tražene cijene ljetos i produžiti Casemiru ugovor na još godinu sa trostruko manjom platom. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dorgu nije normalan Ovo je moralo da se brani
BattleBender Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Kakva greota sto je Welbeck bio zrtva fantaziranja sa Falcaom, RVP-om i raspalim Rooney-em. Pa onda haoticni Arsenal i zilion povreda... Mogao je biti world class igrač. 2 1
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa ista situacija kao sa Gyokeresom protiv Newcastla, defanzivac pipnuo minimalno loptu pre kontakta. Ne znam sta se pravite ludi
dr sleep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Nadam se da vise nikad niko mece dovoditti ove raspade poput dorgua i ugartea. Ugarte je smijeh, prvo je prodao loptu za mogucu kontru, pa je pokusao da pravi faul na 20 metara bez potrebe. Edited 9 hours ago by dr sleep
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zaiste uzasne izmjene danas. Dorgu, Ugarte, Zirkzee
dr sleep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam cemu mjenjanje bez ikalve potrebe. Majku ti igras 1 utakmicu sedmicno i vrsis 5 izmjena, evo sve ti dosle glave sada. 1
BattleBender Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 36 minutes ago, dr sleep said: Ne znam cemu mjenjanje bez ikalve potrebe. Majku ti igras 1 utakmicu sedmicno i vrsis 5 izmjena, evo sve ti dosle glave sada. A jbg, kad ce da igraju nego na 3:0... Mora da ih pustis nekad, ako ti se povredi neko da ih imas koliko toliko u ritmu. Nista nije kriv Ruben. Osim sto nije trazio bolju sredinu 😄 Nemamo ozbiljnu sredinu, lako gubimo kontrolu, to sve krecemo iz sredine... 1
Recommended Posts