Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 03:20 PM Posted Friday at 03:20 PM @MilošVB vidim da je dobro prosao razgovor za Maguirea😀 1
Nek grmi jako Posted Friday at 07:34 PM Posted Friday at 07:34 PM (edited) Ako sve prođe kako treba, stiže nam oko 80 miliona od Hojlunda i Rašforda. Da možemo da promenimo vezni red, a kako se piše, trenutno jurimo svakoga ko ima puls. A u kakvom smo kanalu u centrali govori i činjenica da bi bukvalno svako sa kojim nas povezuju bio apsolutni upgrade u veznom redu. Čak i "B" i "C" opcije, ako nas odjave oni sa "A" liste. Edited Friday at 07:38 PM by Nek grmi jako
dr sleep Posted Friday at 09:26 PM Posted Friday at 09:26 PM (edited) Amad je ocajan lik, postaje besmisleniji od daloa. Edited Friday at 09:26 PM by dr sleep
BattleBender Posted Saturday at 11:10 AM Author Posted Saturday at 11:10 AM Pokradeni. Ono nad Amadom nista, a njima penal. Nmvz, gura se dalje. Svidja mi se odsustvo panike kad smo ostali sa igracem manje. Naravno Ugarte je jednom morao da usere, ali to je on
dr sleep Posted Saturday at 12:44 PM Posted Saturday at 12:44 PM Bas kradja. Nek su svi javno rekli sta treba da kazu, u pm i sudije i sve. Svaka nam cast kako ceramo sa jedno 5 6 igraca koji mogu igrati u nekih 15 junajteda. Sreca pa smo ispali iz svih kupova, inace bi bio haos.
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 3/21/2026 at 12:10 PM, BattleBender said: Pokradeni. Ono nad Amadom nista, a njima penal. Nmvz, gura se dalje. Svidja mi se odsustvo panike kad smo ostali sa igracem manje. Naravno Ugarte je jednom morao da usere, ali to je on Ne bih mu ni ja to svirao pa čak i da sam mu trener. Sa namerom ide da padne, uopšte se ne osvrće na situaciju, lagano je mogao da završi golom ili asistencijom. Megvajer je napravio penal kao vrata i crveni. Nećemo kukati na sudije, imali smo sve u svojim rukama...
HAMMER Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago doso sam na vas topik braco da se rehabilitujem i opustim. ne mogu vise tamo.
Recommended Posts