Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, NikolaTest said:

Jedno pitanje (zbog fantasy-ja).
Da li Bruno ostaje na penalu ili ce mozda Kunja/Mbumo preuzeti?
Jel bilo nekih reci/glasina o tome?

Nije bilo nikakve price o tome tako da je Bruno odlucio da Bruno i dalje bude penaldzija.

Amorim mora da slusa sta Bruno kaze.

• Ha-ha 2
Posted
16 minutes ago, Howie Roseman said:

Opet Shaw u startnoj, 2025. godina a njemu je Shaw jedan od dva igrača koji su uvijek sigurni u startnoj. Makar je Lammens počeo, kakve smo sreće biće i gori i Onane.

Amatercina, to je trebalo davno sutnut iz kluba a on starter iz kola u kolo.

Opet Casemiro-Bruno pivot, opet Mainoo na klupi. Zlo i naopako

• Like 1
Posted

Da ih ne ureknem ali sviđaju mi se Šeško i Lammens. Lammens vrlo vokalan i uliva sigurnost a Šeško i Hojlund prošle sezone razlika nebo i zemlja, ne znam da li je ijedan fox in the box gol Hojlund dao kao ova dva što je Šeško. Šeško je mnogo glupo mogao pokloniti penal na kraju poluvremenu, valjda mu to bude nauk za budućnost.

U drugom poluvremenu bi bilo lijepo da se Cunha konačno upiše u strijelce i da se zadrži prednost ako je kako moguće.

Posted

Grijesice Lammens ali koliko to sigurnije djeluje u odnosu na ona 2 tutubana. 

Ne mora da se coek trese kod svakog kornera ili prekida blizu gola, auta.

Naravno da je amatercina najgori danas opet na terenu. Da bi da se Licha vrati vise, da ne moram gledati ovog vise. Ima 30 godina a kao da ima 45

Posted

Dorgu da je Portugalac a Dalot Danac Dorgu bi mu bio starter svaku utakmicu, isto tako Mainoo da mu je zemljak podijelio bi minutažu sa Brunom.

Dobro je ovo danas bilo, ali sa Shawom, tromim Casemirom i Portugalcima bojim se da nam se sprema nova katastrofa na Anfieldu.