DJORDJE Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Amorim je jedan od trenera koji guraju neki svoj sistem igre bez obzira na tim koji treniraju. To je funkcionisalo u Sportingu, gde je on manje vise stvorio tim, ovde ocigledno to nema efekta i pored svih promena tokom leta. Okosnica tima su i dalje igraci koje je doveo Ten Hag , tako da ako ne promeni taktiku uskoro, promenice njega. Mislim da ce najverovatnije biti ovo drugo, posto mi on ne deluje kao neki tip koji se lako prilagodi datoj situaciji. Jos nisam uspeo da ustanovim koji je razlog za izmenu centarhalfova u drugom poluvremenu, pogotovo ako u igru uvodis Mekgvajera, a gubis sa 2:0. Ovo mu je gotovo standardna izmena na svakoj utakmici oko 60tog minuta. Nije ni City bas sjajno igrao juce, prvih 30 minuta nisu bili mnogo bolji od Junajteda, prvi gol je vise zasluga Junajtedove odbrane nego kreativnosti Citijevih napadaca. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 30 minutes ago, DJORDJE said: Amorim je jedan od trenera koji guraju neki svoj sistem igre bez obzira na tim koji treniraju. To je funkcionisalo u Sportingu, gde je on manje vise stvorio tim, ovde ocigledno to nema efekta i pored svih promena tokom leta. Okosnica tima su i dalje igraci koje je doveo Ten Hag , tako da ako ne promeni taktiku uskoro, promenice njega. Mislim da ce najverovatnije biti ovo drugo, posto mi on ne deluje kao neki tip koji se lako prilagodi datoj situaciji. Jos nisam uspeo da ustanovim koji je razlog za izmenu centarhalfova u drugom poluvremenu, pogotovo ako u igru uvodis Mekgvajera, a gubis sa 2:0. Ovo mu je gotovo standardna izmena na svakoj utakmici oko 60tog minuta. Nije ni City bas sjajno igrao juce, prvih 30 minuta nisu bili mnogo bolji od Junajteda, prvi gol je vise zasluga Junajtedove odbrane nego kreativnosti Citijevih napadaca.
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da treba novi trener, pa onda nakon što i taj ne uradi ništa do kraja sezone, opet novi, i sve tako. Kakav cirkuzantski klub. 😄 Promjenili 15 trenera zadnjih 10 godina, i nikako da skapiraju da možda nije do trenera.
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bio bih siguran da je do trenera kada se nista osim trenera ne bi mijenjalo...A sudeci po desavanjima u klubu mijenja se svasta nesto, trening centar, ljudski resursi (pogotovo u sportskom sektoru). Sa druge strane valjda od ovih buljut igraca koje je Amorim zatekao neko valja, doveo je sad golmana, ranije Dorgua, trozubac naprijed, opet se ne vidi pomak. Otjerali i ove pogubne za atmosferu, Sanco, Resford, cak i jedaca plata se rijesi i opet isto sranje...Kazem, uklet klub pa to ti je.
Recommended Posts