DJORDJE Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Amorim je jedan od trenera koji guraju neki svoj sistem igre bez obzira na tim koji treniraju. To je funkcionisalo u Sportingu, gde je on manje vise stvorio tim, ovde ocigledno to nema efekta i pored svih promena tokom leta. Okosnica tima su i dalje igraci koje je doveo Ten Hag , tako da ako ne promeni taktiku uskoro, promenice njega. Mislim da ce najverovatnije biti ovo drugo, posto mi on ne deluje kao neki tip koji se lako prilagodi datoj situaciji. Jos nisam uspeo da ustanovim koji je razlog za izmenu centarhalfova u drugom poluvremenu, pogotovo ako u igru uvodis Mekgvajera, a gubis sa 2:0. Ovo mu je gotovo standardna izmena na svakoj utakmici oko 60tog minuta. Nije ni City bas sjajno igrao juce, prvih 30 minuta nisu bili mnogo bolji od Junajteda, prvi gol je vise zasluga Junajtedove odbrane nego kreativnosti Citijevih napadaca. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, DJORDJE said: Amorim je jedan od trenera koji guraju neki svoj sistem igre bez obzira na tim koji treniraju. To je funkcionisalo u Sportingu, gde je on manje vise stvorio tim, ovde ocigledno to nema efekta i pored svih promena tokom leta. Okosnica tima su i dalje igraci koje je doveo Ten Hag , tako da ako ne promeni taktiku uskoro, promenice njega. Mislim da ce najverovatnije biti ovo drugo, posto mi on ne deluje kao neki tip koji se lako prilagodi datoj situaciji. Jos nisam uspeo da ustanovim koji je razlog za izmenu centarhalfova u drugom poluvremenu, pogotovo ako u igru uvodis Mekgvajera, a gubis sa 2:0. Ovo mu je gotovo standardna izmena na svakoj utakmici oko 60tog minuta. Nije ni City bas sjajno igrao juce, prvih 30 minuta nisu bili mnogo bolji od Junajteda, prvi gol je vise zasluga Junajtedove odbrane nego kreativnosti Citijevih napadaca.
Recommended Posts