HAMMER Posted yesterday at 04:59 AM Posted yesterday at 04:59 AM glava gore braco, malo pozitive! mozda stvarno hoce samo da vas jebu. ?
McLeod Posted yesterday at 06:20 AM Posted yesterday at 06:20 AM Navijaci Grimzbija pevali Can we play you every week... 5
Don Dusko Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Sreca Grismbijeva sto nisu iz PL. ;D 1
Drug Crni Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Kup nam je bio samo teret za prvenstvo. Stoga, bravo Ruben Spoiler Bio sam sarkastičan
ojzibb66 Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM Ja zaista nemam drugo objasnjenje osim da je ManUtd uklet klub. Potrosicemo i Amorima bojim se koji ce biti vrhunski trener i imati vrhunsku karijeru. Klub radi na svim poljima, trening centar, recruiting, trenera doveli, medicinski blok, pojacanja doveli, i opet ovako nesto se desi. Nista meni ovde nije jasno.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 06:40 PM Posted yesterday at 06:40 PM Sledeci Hojlund. Pozajmica sa otkupom 40 mil £
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Umesto ds se gradi sredi terena oko njega i da mu se dovede partner u sredini, on je prinudjen da trazi pozajmicu kako bi igrao redovno. 1
deez nuts. Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kad ste dali Kazemiru prelepu platu, pa ga sad ne mozes puskom oterati nigde.
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica?
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Garnačo nije lažnjak poput Sanča, puvalo poput Rašforda i prehajpovani Antony i stoga će napraviti lepu karijeru i pokazati da zna. Žao mi je što ide, a što u klubu ostaju razni mediokriteti. Svi kompasi su pogubljeni izgleda
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted.
Howie Roseman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 52 minutes ago, La mano de Dios said: Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted. Prošle sezone najgori napadač lige, nije znao ni loptu da primi, ali u prvoj sezoni je bio solidan i mnogo eksplozivniji nego u prošloj. Ako mu se vrati samopouzdanje mogao bi dati 10-15 golova u ligi. Nadam se da ćemo pustiti Mainooa na pozajmicu jer se zna da Bruno mora igrati svaki meč 90 minuta uprkos tome što je štetočina nedostojna kapitenske trake. Edited 10 hours ago by Howie Roseman
Мџе Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: @Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica? Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Мџе said: Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat. Aha.A ne pomaze ni cinjenica sto je trenerska vrteska cesta a svako dovede nekog svog pa se to vuce i onda dobijes frankestajn. U video se cesto spominje kako svaki sistem koji su pokusali ne odgovara vecini igraca.Uglavnom imaju svi velike mane za taj odredjen sistem pa ne sljaka. 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Slot pokazuje da se i u EPL može napraviti instant (vrhunski) rezultat i bez tog iskustva na vrhunskom nivou. Ništa holandska liga nije jača od portugalske. Tu su negde, po meni - ko šta preferira. Najveći problem Junajteda je krš sastav; igrački kadar koji nije adekvatno pročišćen. Isuviše mediokriteta i to preplaćenih. Svakako ne pomaže ni Rubenovo tvrdoglavo insistiranje na sistemu koji ovde očito ne funkcioniše
Мџе Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Loša ti je paralela jer je Slot seo na Liverpulov tim kao dupe na nošu. Odlično skautiran, doveden na vreme uz podršku bivšeg trenera, na izgradjeni sistem ćelavi je samo uneo male novine i svežu krv i malo mu se posrećilo da su se konkurenti raspali. Ruben je došao u klub bez sistema sa ogromnim pritiskom i bez jasne logike oko skopljenog igračkog kadra. U sličnoj je situaciji bio Pep 2016. gde je došao u istrošenu i loše skopljenu ekipu (za niegov ukus) pa se u nekoliko rokova otarasivao Jaja Turea, Džeka, Harta, Nasrija, Kolarova, Navasa, Zabalete itd. Prve sezone su mu obećali 10 pojačanja pa je ipak dobio pet i tu uzeo Stounsa da igra build-up, Brava kao sviper golmana, Sanea kao brzo krilo i Gundogana kao svestranog veznjaka da rotira izmedju 6 i 10. Sva pojačanja kako bi se izgradio budući sistem igre. Istina da je i njemu je trebalo vremena da to posloži, navikne se na druge lopte i generalno ostrvo ali Pep je Pep, brzo je to pohvatao. Slot i Amorim sa druge strane, ne bi do sutra tako nešto uspeli.
Miki28 Lakers in 5 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Krivicno da odgovara celava prevara!!!
mr clutch Posted just now Posted just now Malo off topic Jeste Pepu bas tesko bilo u Sitiju. Trener koji potrosio ubedljivo najvise para na pojacanja. U jednom prelaznom roku sprcao 200 miliona i to gotovo sve na odbranu. Dosao u tim koji je imao sampionski predigre. Takodje taj tim u koji je dosao je bio medju glavnim favoritima za titulu. Siti otvarao offshore kompanije da bi mogao ispuniti sve Pepove zeljice.
Recommended Posts