HAMMER Posted yesterday at 04:59 AM Posted yesterday at 04:59 AM glava gore braco, malo pozitive! mozda stvarno hoce samo da vas jebu. ?
McLeod Posted yesterday at 06:20 AM Posted yesterday at 06:20 AM Navijaci Grimzbija pevali Can we play you every week... 5
Don Dusko Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Sreca Grismbijeva sto nisu iz PL. ;D 1
Drug Crni Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Kup nam je bio samo teret za prvenstvo. Stoga, bravo Ruben Spoiler Bio sam sarkastičan
ojzibb66 Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM Ja zaista nemam drugo objasnjenje osim da je ManUtd uklet klub. Potrosicemo i Amorima bojim se koji ce biti vrhunski trener i imati vrhunsku karijeru. Klub radi na svim poljima, trening centar, recruiting, trenera doveli, medicinski blok, pojacanja doveli, i opet ovako nesto se desi. Nista meni ovde nije jasno.
Miki28 Lakers in 5 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sledeci Hojlund. Pozajmica sa otkupom 40 mil £
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Umesto ds se gradi sredi terena oko njega i da mu se dovede partner u sredini, on je prinudjen da trazi pozajmicu kako bi igrao redovno. 1
deez nuts. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad ste dali Kazemiru prelepu platu, pa ga sad ne mozes puskom oterati nigde.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica?
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Garnačo nije lažnjak poput Sanča, puvalo poput Rašforda i prehajpovani Antony i stoga će napraviti lepu karijeru i pokazati da zna. Žao mi je što ide, a što u klubu ostaju razni mediokriteti. Svi kompasi su pogubljeni izgleda
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted.
Howie Roseman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 52 minutes ago, La mano de Dios said: Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted. Prošle sezone najgori napadač lige, nije znao ni loptu da primi, ali u prvoj sezoni je bio solidan i mnogo eksplozivniji nego u prošloj. Ako mu se vrati samopouzdanje mogao bi dati 10-15 golova u ligi. Nadam se da ćemo pustiti Mainooa na pozajmicu jer se zna da Bruno mora igrati svaki meč 90 minuta uprkos tome što je štetočina nedostojna kapitenske trake. Edited 2 hours ago by Howie Roseman
Мџе Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: @Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica? Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Мџе said: Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat. Aha.A ne pomaze ni cinjenica sto je trenerska vrteska cesta a svako dovede nekog svog pa se to vuce i onda dobijes frankestajn. U video se cesto spominje kako svaki sistem koji su pokusali ne odgovara vecini igraca.Uglavnom imaju svi velike mane za taj odredjen sistem pa ne sljaka. 1
Recommended Posts