Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja zaista nemam drugo objasnjenje osim da je ManUtd uklet klub. Potrosicemo i Amorima bojim se koji ce biti vrhunski trener i imati vrhunsku karijeru. Klub radi na svim poljima, trening centar, recruiting, trenera doveli, medicinski blok, pojacanja doveli, i opet ovako nesto se desi. Nista meni ovde nije jasno.

Posted

Garnačo nije lažnjak poput Sanča, puvalo poput Rašforda i prehajpovani Antony i stoga će napraviti lepu karijeru i pokazati da zna. Žao mi je što ide, a što u klubu ostaju razni mediokriteti.
Svi kompasi su pogubljeni izgleda

Posted

Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted.

Posted (edited)
52 minutes ago, La mano de Dios said:

Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted.

Prošle sezone najgori napadač lige, nije znao ni loptu da primi, ali u prvoj sezoni je bio solidan i mnogo eksplozivniji nego u prošloj. Ako mu se vrati samopouzdanje mogao bi dati 10-15 golova u ligi.

Nadam se da ćemo pustiti Mainooa na pozajmicu jer se zna da Bruno mora igrati svaki meč 90 minuta uprkos tome što je štetočina nedostojna kapitenske trake.

Edited by Howie Roseman
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

@Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica?

Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat.

Posted
23 minutes ago, Мџе said:

Uf, ovo ima sat ipo. Pogledaću tokom vikenda ali za Amorima je jasno bilo na početku da nije dorastao Primijer Ligi i to je bio baš naivain potez uprave Junajted. Postoje nivoi i kada pročitaš Martí Perarnaovu knjigu o Pepu i njegovom vremenu u Sitiju gde se bavi svi detaljima i problemima koji su imali kao stručni štab, onda Lijnderšovu knjigu o Klopu i Liverpulu, biografije Vengera i Fergusona itd. znaš da tamo u klubu sa Junajtedovim ambicijama ne može da uspe svako. Ogroman zalogaj koji zahteva trenera sa iskustvom na vrhunskom nivou i modernim načinom igra kako bi parirao ostalima a ne talenat.

Aha.A ne pomaze ni cinjenica sto je trenerska vrteska cesta a svako dovede nekog svog pa se to vuce i onda dobijes frankestajn.

U video se cesto spominje kako svaki sistem koji su pokusali ne odgovara vecini igraca.Uglavnom imaju svi velike mane za taj odredjen sistem pa ne sljaka.

• Like 1