HAMMER Posted yesterday at 04:59 AM Posted yesterday at 04:59 AM glava gore braco, malo pozitive! mozda stvarno hoce samo da vas jebu. ?
McLeod Posted yesterday at 06:20 AM Posted yesterday at 06:20 AM Navijaci Grimzbija pevali Can we play you every week... 5
Don Dusko Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Sreca Grismbijeva sto nisu iz PL. ;D 1
Drug Crni Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Kup nam je bio samo teret za prvenstvo. Stoga, bravo Ruben Spoiler Bio sam sarkastičan
ojzibb66 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja zaista nemam drugo objasnjenje osim da je ManUtd uklet klub. Potrosicemo i Amorima bojim se koji ce biti vrhunski trener i imati vrhunsku karijeru. Klub radi na svim poljima, trening centar, recruiting, trenera doveli, medicinski blok, pojacanja doveli, i opet ovako nesto se desi. Nista meni ovde nije jasno.
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sledeci Hojlund. Pozajmica sa otkupom 40 mil £
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Umesto ds se gradi sredi terena oko njega i da mu se dovede partner u sredini, on je prinudjen da trazi pozajmicu kako bi igrao redovno. 1
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad ste dali Kazemiru prelepu platu, pa ga sad ne mozes puskom oterati nigde.
Don Dusko Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago @Мџе posto vidim da si ti takticki zaljubljenik sta kazes na ovaj video i da li ovaj dobro prica?
Drug Crni Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Garnačo nije lažnjak poput Sanča, puvalo poput Rašforda i prehajpovani Antony i stoga će napraviti lepu karijeru i pokazati da zna. Žao mi je što ide, a što u klubu ostaju razni mediokriteti. Svi kompasi su pogubljeni izgleda
La mano de Dios Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Da upitam samo navijace Mancestera sta mozemo mi navijaci Napolija ocekivati od Rasmusa Hojlunda? Gledao sam ga malo u Atalanti pre par godina ali nisam ispratio ovu epizodu u Mancesteru jer nemam zivaca stvarno da gledam Junajted.
Recommended Posts