Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 09:50 AM Posted Monday at 09:50 AM Nisam bas nesto odusevljen ovim ali dobro. 1 1
HAMMER Posted Monday at 09:58 AM Posted Monday at 09:58 AM cestitam na izborenom opstanku. gldace se premier liga i sledece godine na trafordu. kad mi tesko i kad hocu da se ranim uvek se setim vas. 6 1 4
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:38 AM Posted Monday at 10:38 AM 38 minutes ago, HAMMER said: cestitam na izborenom opstanku. gldace se premier liga i sledece godine na trafordu. kad mi tesko i kad hocu da se ranim uvek se setim vas. Pedro😀
BattleBender Posted Monday at 01:27 PM Author Posted Monday at 01:27 PM (edited) rooney... definicija britanske protuve i govnjara bez ikakvog integriteta, postenja i bilo cega. Koliko god da zaradio para, uvek bio i uvek ce ostati ljigavi ulicar. taj je prvo jeo i srao govna po svojoj zeni. Varao zenu koja bila sa njim od kad je bio niko i nista. I to godinama. Uostalom i u periodu kad je bila trudna. Druga instanca varanja svoje zene (da ponovim bila uvek uz njega i rodila mu decu) je bila kad je pijan vozio a u autu bila neka zena. Mislim davno ispricana prica, najvece smece u istoriji kluba. Vece mozda od giggsa. Za giggsa nema opravdanja, jasno, i on je psihopata ili moron, ali na njega treba dobrim delom gledati kao ne autisticno poremecenog lika. wayne rooney je onaj scum ulicar, samo od onih ljigavih i prevrtljivih. Za ban je ono sto mislim za svakog navijaca Manchester Uniteda koji nema lose misljenje o rooney-u. As simple as that. Posto je sada jedna samo zadrigla seljacina, koju najure kao trenera posle 2 meseca, kome je ostalo da trosi pare (koje nam je kao krpelj i najveca pizda uzeo) do kraja zivota i da se smuca po talk show-ima i da pokusava da ostane zanimljiv i kao nesto bitan dok lupeta, prica lovacke price, ili bilo sta sto ce da odrzi paznju. Edited Monday at 01:29 PM by BattleBender 1 1
BattleBender Posted Monday at 01:36 PM Author Posted Monday at 01:36 PM Inace, rekao je par puta da je Scholes najbolji igrac sa kojim je ikada igrao, i da je najvise od njega naucio, i da drugi deo karijere je pokusao da profilise prema njegovoj igri. Just for your info.
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 01:47 PM Posted Monday at 01:47 PM 1 hour ago, McLeod said: Misljenja? 😄 Wayne Rooney kaze, nema potrebe dalje obrazlagati. Za koju godinu ide u neki Veliki brat ili sta se vec emituje u Velikoj Britaniji.
mr clutch Posted Monday at 02:26 PM Posted Monday at 02:26 PM 1 hour ago, McLeod said: Misljenja? 😄 Bravo za Runija. Lepo je videti da postoje (ex) clanovi Junajteda koji iskljuce klupsku obojenost i iznose objektivne stavove u medije. Slicnu tezu je izneo i Skolsi. 1
McLeod Posted Monday at 02:43 PM Posted Monday at 02:43 PM 1 hour ago, BattleBender said: rooney... definicija britanske protuve i govnjara bez ikakvog integriteta, postenja i bilo cega. Koliko god da zaradio para, uvek bio i uvek ce ostati ljigavi ulicar. taj je prvo jeo i srao govna po svojoj zeni. Varao zenu koja bila sa njim od kad je bio niko i nista. I to godinama. Uostalom i u periodu kad je bila trudna. Druga instanca varanja svoje zene (da ponovim bila uvek uz njega i rodila mu decu) je bila kad je pijan vozio a u autu bila neka zena. Mislim davno ispricana prica, najvece smece u istoriji kluba. Vece mozda od giggsa. Za giggsa nema opravdanja, jasno, i on je psihopata ili moron, ali na njega treba dobrim delom gledati kao ne autisticno poremecenog lika. wayne rooney je onaj scum ulicar, samo od onih ljigavih i prevrtljivih. Za ban je ono sto mislim za svakog navijaca Manchester Uniteda koji nema lose misljenje o rooney-u. As simple as that. Posto je sada jedna samo zadrigla seljacina, koju najure kao trenera posle 2 meseca, kome je ostalo da trosi pare (koje nam je kao krpelj i najveca pizda uzeo) do kraja zivota i da se smuca po talk show-ima i da pokusava da ostane zanimljiv i kao nesto bitan dok lupeta, prica lovacke price, ili bilo sta sto ce da odrzi paznju. Samo sam hteo da vidim rant, sorry brt, nisi razocarao 😄
BattleBender Posted Monday at 02:56 PM Author Posted Monday at 02:56 PM (edited) 16 minutes ago, McLeod said: Samo sam hteo da vidim rant, sorry brt, nisi razocarao 😄 Pa svako malo nije lose ponoviti koliko je on smece. Ovo moej sto sam ja napisao je debela sumarizacija, i moze da se svrsta u domen onog meme-a kad covek bicuje chat gpt, kao svog roba "make it shorter!" Regularna verzija za njega bi mogla biti znaaaaatno duza. _____ Glede Cunhe. Da budfem iskren ja nisam ni izvalio jos koju poziciju on igra. Nije da sam gledao Wolvese previse. Zaista nisam mnogo izvalio o njemu do sada. Wolves cesto dozivlajvam kao "Ma oni svi slicni, portugalci, brazilci, sve neka polukrila sta vec". Ono sto sam primetio bio je da zna da sutne loptu, i to bas. To moze da nam bude dobro, s obzirom na to koliko Garnacho i nasi napadaci kubure sa realizacijom. I to mucenih stvari sto stvorimo, nesto kao ne sutnemo lepo.... Edited Monday at 03:00 PM by BattleBender 1
DJORDJE Posted Monday at 04:33 PM Posted Monday at 04:33 PM On 5/17/2025 at 3:22 AM, BattleBender said: Nama je najbolji napada Hari Megvajer. Uopste se ne zajebavam. Ima osecaj za prostor, savrsen za let lopte, nabada glavom kao niko, ima mnogo dobar sut Na niske se grane palo kada se na ovom mestu hvali Megvajer. Igrali su lose ali ne i ocajno protiv Celsija, sto je svakako napredak. 1
ojzibb66 Posted Tuesday at 07:32 AM Posted Tuesday at 07:32 AM A propo Kunje, par mojih zapazanja, gledao sam ga al ne na velikom uzorku: - realizacija mu je dobra, nije mrsomud pred golom, cim dobije priliku zvizne je, al rijetko je to sut bez mozga, gadja. Jako je nezgodno igrati protiv takvih igraca, u svakom trenutku za milisekundu on moze sut uputiti. I ima u nozi topovsko djule. -dobar izvodjac penala, al ti vec imamo Brunu - nije razbijac centarfor, ima malo preko 1.80 al davao je golove glavom. Ne mogu reci da je nesto u igri dobijao duele u skoku i spustao saigracima, jer prosto nije takav tip napadaca - jako nesebican, imace dobru saradnju sa krilima. Nece po svaku cijenu sutirati ako saigrac ima bolju poziciju, to nije bas cest slucaj kod napadaca - nije krilo niti ga igra (a nije da ne moze), nekad se u igri izvlaci u Vulfsima lijevo pa zavrne centarsut u sesnaesterac - ima one prgavosti pozitivne kao Tevez, treba ovom timu takve energije. Ja sam mislio da on nece mrdnuti iz Atletika, bas sam mislio da je Colo-napadac. - on ce kod Amorima definitivno igrati napadaca, zna se on i povuci i time otvoriti dosta prostora krilima a i saradjivati sa dvojicom ofanzivaca u vezi (znam da ce Dialo igrati RWB al on na ofanzivnom veznom bi idealan fit bio Kunji) 1
Howie Roseman Posted Tuesday at 10:25 AM Posted Tuesday at 10:25 AM (edited) Dalot, Yoro i Zirkzee na treningu danas, izgleda da nema De Ligta. Zirkzee je i na 30% korisniji od Hojlunda, mora biti starter ako je dovoljno spreman. Mislim da je ovo najbolja postava za sutra: Onana (pomozi bože) Mazraoui Maguire Yoro Dalot Casemiro Ugarte Dorgu Amad Bruno Zirkzee Garnacho, Mount i Mainoo kao džokeri sa klupe. Edited Tuesday at 10:31 AM by Howie Roseman 1
BattleBender Posted Tuesday at 11:57 AM Author Posted Tuesday at 11:57 AM Ako dolazi Cunha, onda prodati/pozajmiti Hojlunda negde. Zikrzee-a nikako ne prodavati.
Ikac Posted Tuesday at 12:16 PM Posted Tuesday at 12:16 PM Transfer rokovi Junajteda u sezoni 2022/2023 možda najgori rokovi u jednoj sezoni svih vremena. Majko sveta kakav horor film. Doveli golmana a prodali boljeg i pustili De Geu. Mount i Hojlund ispod svakog očekivanja. Amrabat plaćen 10 miliona pozajmica Elanga i Carreras pušteni za siću. Zbog svađe sa ETH batalili Sancha koji je igrao ponovo odlično u Dortmundu i ima solidnu sezonu u Chelsea-u. Imali su i Sabitzera na pozajmici i nisu se odlučili na otkup. Dortmund ga uzeo za 19 miliona. Čudno da izvesni Iqbal nije eksplodirao u Utrehtu. Jedini plus što su izvukli 10 miliona za Freda koje su zapalili maltene jer su ih dali za Amrabata. Ostalo je maltene nebitno (Bajindir/Kovar), Reguillon na pozajmici, povratak Evansa, otišli Bailly, Jones, Tuanzebe... Ko je uopšte vodio taj prelazni rok?
Drug Crni Posted Tuesday at 02:51 PM Posted Tuesday at 02:51 PM Ne bih se složio do kraja. Sančo u Čelziju u poslednjih pet meseci dao valjda dva, tri gola. Sabicer isto ništa-posebno faktor u Borusiji. Za njima dvojicom ni najmanje ne žalim što više nisu deo tima.
Howie Roseman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Shaw svih 90 minuta u igri, Mount prije Garnacha, sredina nepostojeća, ne bi mi bilo žao da Amorim dobije otkaz nakon današnje predstave. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Opet se pokazuje koliko ste vi klub pogubni za talentovane nove menadzere. Vama treba neki iskusan menadzer sa autoratitetom koji ce moci da pocisti sve ove nabedjene vadete poput Kasemira i Fernandesa. 1
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago On 5/15/2025 at 5:33 PM, Drug Crni said: Ne želim da uvredim navijače Totenhema, ali Spursi su mi uvek bili simbol nekog nepobedničkog kluba, da ne kažem i luzerskog.. Međutim, mi smo toliko loši da ja njih vidim bliže osvajanju trofeja. Ne džinksujem već objektivno tako mislim. Za početak samo jedan samokvot.
ras kass Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Ovoj ekipi i ne treba LS, tj treba ali kao posledica plasmana na tabeli. Potpuni fokus na PL i cistka. A za cistku ce trebati jos dve godine. Kad bi opet igrali dva takmicenja, raspali bi se. Podrska Amorimu. Edited 23 hours ago by ras kass
aleksandar2806 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 minutes ago, ras kass said: Ovoj ekipi i ne treba LS, tj treba ali kao posledica plasmana na tabeli. Potpuni fokus na PL i cistka. A za cistku ce trebati jos dve godine. Kad bi opet igrali dva takmicenja, raspali bi se. Podrska Amorimu. Bas tako puna podrska Amorimu da ih sledece godine odvede u championship 1 1
HAMMER Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo za pruzeni otpor. Bas ste opravdali očekivanja. Nikad bolji kripl fajt. B R A V O Nije malo skinuti prokletstvo staro pola veka. Kejnara iz Minhena klice, Na mancestervljane i miš qrcinu diže 💪 1 1
ojzibb66 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 hours ago, ras kass said: Ovoj ekipi i ne treba LS, tj treba ali kao posledica plasmana na tabeli. Potpuni fokus na PL i cistka. A za cistku ce trebati jos dve godine. Kad bi opet igrali dva takmicenja, raspali bi se. Podrska Amorimu. Problem je sto ti sad za cistku sledece sezone nedostaje 100+ milki u budzetu. Ogromna je razlika igranje/neigranje u LS. Stoji da je fokus na PL, ali englezi imaju dosta kupova gdje se po pravilu igra sa kombinovanim timovima... Kunja je prihvatio, al mnogi nece jer nema LS. Pustite me price kako trebaju doci oni koji dolaze zbog velicine kluba a ne zbog LS. Treba ovde dosta rastjerati (ili po mogucnosti rasprodati - Garnaco (kurcenje preveliko, prodati), Rasford, Mainoo?(istice ugovor a nema neku ulogu kao kad je usao u prvi tim), Hojlund je preskup za ovo sto radi - ne radi nista), sad ce sve to teze ici bez LS jer i za raskid ugovora ti treba love... Jadno odigrano finale al bar je ManUTD pokusavao da igra fudbal za razliku od Totenhema. Ono sto Amorim stalno prica, ovom timu treba promijeniti mentalitet, a to uz poraze jako tesko ide... Eventualno preko ljeta kada nema pritiska da se radi s njima, pa ako sezona krene sa par pobjeda... Tezak zadatak ima Amorim, i kako vrijeme prolazi sve se vise bojim da cemo i njega potrositi i pustiti niz vodu... 1
Howie Roseman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meč sinoć nam je odredio bližu, a možda i dalju budućnost. Finansijski smo toliko u gubitku da je realnije da ćemo ispasti iz lige ili doživjeti scenario Rangersa i bankrotirati nego da ćemo se ubrzo boriti za ulazak u evropska takmičenja, a kamoli osvojiti PL ili LŠ. Amorima je rizik ostaviti jer se stvarno bojim da bi mogli ispasti sa njim, ali je to i ispravan potez, ne možemo opet dovoditi novog trenera i ići u novi neuspješan proces. Idemo na sve ili ništa, Amorim će nas ili vratiti na vrh ili nas vodi u Championship a onda i u bankrot. Brunu bih prodao da imamo koga dovesti za taj novac, ali koji će kvalitetan igrač doći sada u ovaj klub? Cunha bi lako mogao biti novi Antony, nedokazan igrač za kog dajemo ogroman novac. Gyokeres bi možda i došao da smo pobijedili, ovako ode u Arsenal ili Liverpool i biće legenda PL, nama ostaje Delap koji mi se sviđa kao igrač ali teško da će nas on vratiti na vrh. Ovaj klub zaslužuje sve najgore ako i sljedeće sezone tu budu Onana, Hojlund i Shaw, a gotovo sigurno ostaju sva trojica, možda će samo Hojlund na pozajmicu. Najžalosnije je što za sedmicu igramo neke prijateljske utakmice po Aziji za par miliona evra, kakva će to tek tuga biti. Old Trafford će u nedelju biti nikad prazniji, ovo je najcrnji trenutak kluba nakon Minhenske katastrofe i ispadanja nakon gola Lawa. 1
Recommended Posts