Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Izgleda da ćemo dovesti i Cunhu i Delapa, još golman (i startni i rezervni) i po makar jedan veznjak i bek pa se možda uključimo u borbu za Evropu.

Protiv Athletica nam dajem nekih 30% za prolaz, Tottenham je luzerski klub ali nam najmanje od svih leže u zadnje dvije sezone, tako da bih nam u eventualnom finalu protiv njih dao nekih 45%.

Mnogo bi značilo kad bi Amad bio spreman makar za revanš na Old Traffordu, a Zirkzee je gubitak koji ne možemo nadomjestiti ove sezone.

Edited by Howie Roseman
Posted
5 minutes ago, Drug Crni said:

Kunja što je nekada igrao u Atletiju?

Jeste.

Inače,dobar igrač.Arsenal je navodno bio zainteresovan za njega ali mislim da se ne bi uklapao u Artetin sistem.

Posted

Vidim dusebriznici poput Geri Nevila cim stignu opljunu po kadru u Manci, eno sinoc hvale na sva usta Resforda kako igra u Vili, jer ima BOLJEG trenera. Sve i da to mislis, to se ne radi tako majstore. Skoro je smrad komentarisao i Dorgua kako nije dovoljno dobar, deckic tek dosao iz Serije A, ima 20 godina i vrhunski pocetak je imao, pokazao itekako potencijal. Prezirem takve legende kluba, nemam problem sa konstruktivnom publikom al ti kao ne ko se predstavlja da voli klub moras vagati svaku svoju rijeci i razmisljati o interesu kluba.

Kunja mi je ok rjesenje ali definitivno ne za 70+ miliona, ja sam iskreno mislio da Manca vise takva pojacanja nece ni dovoditi, osim ako njega smatraju kapitalcem. Prednost je sto vec zna premijer ligu, moze na vise pozicija, nije mator (25g). Brine Hojlund trenutno itekako, kad su ga pazarili djelovao je kao smisleno ulaganje i vrijedan tih para, medjutim ove sezone je zatiltao. Ocigledno moraju reagovati na ofanzivnim pozicijama. I na sredini. I u defanzivi. I golman.

Delap mi ne djeluje kao vrhunsko rjesenje ali nije skup, rasprodace se (nadam se) Resford,Entoni i nekolicina, pa ce ostati kinta za jos par pojacanja. Bojim se da pozicije koje su po meni kriticne nece ni pojacavati Amorim, sto ga moze sahraniti. Njemu Dalo konstatno igra, a uzasan je, rijetko neinteligentan igrac. Ista prica i za Onanu, eno vratio ga je u prvu postavu. 

Veliko je pitanje na koju poziciju ce se Amad vratiti kad se oporavi, da li kao desetka ili kao desni spoljni (gdje mu realno fali defanzive, i ne znam koliko je on sposoban da se ponavlja i sparta po cijeloj desnoj strani). Mislim da su transferi poput Dorgua put kojim Manca treba ici, das do 30 milki za klinca u kojeg vjerujes da se moze uklopiti u tvoj sistem, ima fizikalije za englesku pa rokaj...

• Like 2
Posted

Dadoh ti plus iako mi je Kunja definicija prosečnjaštva. Takvog ga pamtim iz Atletija, ali moram staviti rezervu da ga u EPL skoro i nisam gledao.
Međutim, i mi smo spali na grane proseka pa je valjda i logično da samo takve i možemo da privučemo.

• 2 weeks later...
Posted
4 minutes ago, BattleBender said:

Kakav je car Harry Maguire.

Toliko antipaticnih likova i sisurina je proslo klubom u poslednjih 7,8 god, on mi je verovatno omiljen igrac

Otkad mu je oduzeta kapitenska traka jedan je od najboljih naših igrača, a mora i Casemiro da se pohvali, od dolaska Amorima igra sasvim solidno.

Ugarte je imao dvije asistencije ali zabrinjava to koliko je loš sa loptom u nogama, ne bude mi dobro kad se sjetim da smo tim transferom finansirali dolazak Nevesa u PSG.

• Like 2
Posted

Rutinski odradjen posao u 2 pol ali volio bih da su bili malo ozb i da ovo zakucaju sa barem 4 ili 5 golova prednosti.

Mount je bas upropastio nekoliko dobrih kontri sa losim prvim pasom.

Casemiro fenomenalan ali nista to ne cudi, ipak je covjek uzeo 5 LS sa Realom

Posted
4 minutes ago, Red said:

Ладно ћете ви у ЛШ следеће сезоне, јеботе...

Zavrsili 8 prosle sezone, uzeli FA kup i usli u LE.

Ove sezone smo izmedju 14-17 mjesta u PL a napadamo LE kako bi usli u LS.

Nevjerovatno

Posted
17 minutes ago, suptil said:

Ako Junajted osvoji LE igra LS, a broj klubova iz Engleske u LS je ukupno 6 ili 7?

Ако Јунајтед или Тотенхем освоје, биће 6, овако је 5.

Posted
1 minute ago, Red said:

Ако Јунајтед или Тотенхем освоје, биће 6, овако је 5.

Negde sam procitao da ako Totenhem i Mancester igraju finale automatski dobijaju 6. na osnovu rezultata tj. bodova. Pa me buni onda ovaj koji osvoji bi trebao da je 7. Ali ok. Hvala na odgovoru.

Posted (edited)

Cekaj prvo revans da ne useremo. Pa onda finale.

Jesu Tott mozd istorijski luzeri, ali mi smo decenijski. I to nenadjenivi.

Edited by BattleBender
  • Like 1
Posted

To se nisam nado, što bi rekli ovde u mojim krajevima.
Još će ovo ispasti dobra sezona po nas.

Jasno mi je da je sve bilo po pravilima, ali mi je utisak da je isključenje bilo prestrogo ipak. Dovoljna je kazna penal.

Posted

Nismo bas briljirali prvih 25 min, al od gola, a pogotovo crvenog i penala mirno se igralo. U drugom za moj ukusu i previse oprezno, morao se dati jos jedan i zavrsiti posao. Mada u tom slucaju mogao se i primiti gol (protiv Liona smo 2 komada primili sa igracem manje), sto ne bi iznenadilo poznavajuci ovaj tim...

Kazemiro se ustalio u paru sa Ugarteom, dva slicna profila igraca, ubijedjen sam da oni nece ciniti par sledece sezone. 

Raduje povrataka Amad-a, samo da ne gledam vise olupinu Daloa tu.

Za Hojlunda Amorim kaze da je odigrao najbolju utakmicu otkad ga on trenira, meni je to i dalje tanko, napadac si i moras trpati, a on to ne radi.

Joro se ustalio i igra stvarno dobro, on i Heven su buducnost, jos ako se i Martinez oporavi kako treba, uz De Lihta i Megvajera, zadnja trojka je popunjena.