realno *w Posted March 11 Posted March 11 Dragi mi je zbog Kema. Otvorio mu se prostor posle povrde Maksija, sad je bitno da iskoristi i dobije ugovor. 6
Chaos Is Me Posted March 11 Posted March 11 Ništa protiv mravojeda, ali ovo je onaj period sezone kad se NBA pretvara u G ligu, koji svi želimo nekako da prespavamo do PO. 2
realno *w Posted March 11 Posted March 11 (edited) 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Ništa protiv mravojeda, ali ovo je onaj period sezone kad se NBA pretvara u G ligu, koji svi želimo nekako da prespavamo do PO. Prvo, iz ugla njegove borbe za ugovor na leto, to je nebitno. Drugo, Fila je u plejin zoni, bore se za poziciju i igraju ozbiljno. Naravno da će protivnika biti iz obe grupe, ali to važi za sve. Edited March 11 by realno *w
se son rose, fiorirrano Posted March 11 Posted March 11 54 minutes ago, realno *w said: Dragi mi je zbog Kema. Otvorio mu se prostor posle povrde Maksija, sad je bitno da iskoristi i dobije ugovor. I prošlu je bio solidan
realno *w Posted March 12 Posted March 12 (edited) Kakvo slavlje u hali, za prvi koš na tekmi... Edited March 12 by realno *w 5 3
moonovermarin Posted March 15 Posted March 15 Samo General i Partizan da izdrži i da se oporavi. A onda, da na miru poživi još 50 godina i da vidi kako bagra beži jednog dana. 1 1
se son rose, fiorirrano Posted March 20 Posted March 20 (edited) https://x.com/allornunn21/status/2034671694762127726?s=20 Edited March 20 by Ne sam Safete 1
se son rose, fiorirrano Posted April 2 Posted April 2 (edited) Gledao sam sinoć Parker vs Naneli, četvrtfinale fibine ls. Na kraju je slavio AEK, ponajviše zahvaljujući Naneliju koji se pojavio u zadnjoj četvrtini u jednom trenutku je imao 9 od 13 poena AEKa Dzabula bolji nego u Partizanu, prije svega mislim na voljni momenat ali je to još uvijek daleko od ozbiljne košarke. Na kraju Naneli 19p, 3sk, 1 as Dzabula 12p, 3sk, 3as, 1bl Edited April 2 by Ne sam Safete
Don Dusko Posted April 2 Posted April 2 (edited) Pa da je Dzabula imao 1-8 za 3 u KKP bilo bi svasta.Daleko da je on nesto bolji nego u KKP. Sta hocu da kazem lakse je gledati kada je u drugom klubu nego kad je u tvom. Edited April 2 by Don Dusko 1
m0k1 Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Don Dusko said: Pa da je Dzabula imao 1-8 za 3 u KKP bilo bi svasta.Daleko da je on nesto bolji nego u KKP. Sta hocu da kazem lakse je gledati kada je u drugom klubu nego kad je u tvom. + uzmi u obzir i da igra vs losijih ekipa. Jbg u EL bi igrao vs Oly/Panate a ovde igra vs AEK-a.
se son rose, fiorirrano Posted April 3 Posted April 3 (edited) Fino sam napisao, prije svega voljni momenat i daleko je to od ozbiljne košarke. Edited April 3 by Ne sam Safete
se son rose, fiorirrano Posted yesterday at 08:56 AM Posted yesterday at 08:56 AM Dzabula https://basketballsphere.com/jabari-parker-za-basketball-sphere-obradovic-uradio-najbolje-za-sebe-penarroyi-nista-ne-zameram/?fbclid=IwY2xjawRMKrBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR5XUR0y2JCcG7bmsemgj3D2aW2pWRSHKcgFeP0sjK-h55d9hNE1QzgdxLTATg_aem_CDZJ7y--KPVzFEhxlL3WFA
Eddard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva bezkarakterna pizda. Džabula - SI jedinica katastrofalnog promašaja. 3
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neću ni da čitam, sve mi je jasno, ja sam samo košarkaš, oni svi rade profesionalno, ja sam profesionalac, sto ničega... Čovek samo uzima pare, kao što rekoh, urađeni smo za pare i to je to 2
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima ipak neke koristi od njega. Ko bi došao u Partizan nakon Žoca? Penjaroja! Dodatno motivisan mogućnošću da ga opet odstrani iz tima! Neprocenjivo. A za sve ostalo tu je MasterCard
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da on mora 30p da postigne samo da bi bio na pozitivnoj 0.
Recommended Posts