Doorn Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Lep tekst o friškom penzioneru Bejnsu https://www.vijesti.me/sport/fudbal/454711/diskretni-heroj-plave-strane-liverpula 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 22 hours ago, Doorn said: Kako je samo čudna ekipa Southampton i kako su od totalnog raspada do dobre igre prolazili brzp. Uspeli su da na svom terenu prime devet komada od Lestera, i tada su ih već mnogi videli rang niže, a opet na strani su osvojili čak 31 bod i treća ekipa su u ligi posle Liverpula i Sitija, ali na svom terenu samo 21 bod, i tu je gori samo Norwich, a imaju isti broj bodova kao Bournemouth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 (edited) Sta je odigrao De Bruyne ove sezone, stvarno zasluzuje naklon do poda. Na kraju zavrsio sezonu sa 13+20. Da izvodi penale redovno imao bi 20+20 komotno. Rekao bih da je vecinu golova postigao van 16m, ali jos je fascinantniji nacin na koji igra. Za mene trenutno nema dileme da je on najbolji vezni fudbaler na svijetu. Edited July 29, 2020 by Shunsuke Nakamura 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 3 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Sta je odigrao De Bruyne ove sezone, stvarno zasluzuje naklon do poda. Na kraju zavrsio sezonu sa 13+20. Da izvodi penale redovno imao bi 20+20 komotno. Rekao bih da je vecinu golova postigao van 16m, ali jos je fascinantniji nacin na koji igra. Za mene trenutno nema dileme da je on najbolji vezni fudbaler na svijetu. To moze samo jedan čovek u PL 🙂 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 18 minutes ago, sasha arsenal said: To moze samo jedan čovek u PL 🙂 . Henry? Koliko je imao te sezone golova i asistencija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 24+20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts