El Duderino Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hacks je vrhunska serija, ali vrhunska. Stvarno vredi gledati, ima toliko dobrog humora, preko običnih životnih stvari do nekih stvarno teških životnih dilema sa kojima iskreno mislim da možemo da se poistovetimo. Meni prilično zanimljiv i taj odnos između starije dive i mlade gen Z scenaristkinje i baš mi je kul da se sagleda svačiji pogled na svet i da se ljudi bolje razumeju. Baš kvalitetna serija. 1
MilošVB Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 1 hour ago, dekifisher said: Zajebah se pa odgledah ponovo (po ko zna koji put) u cugu TD SE01, Chernobil, Mindhunter, The Sopranos i The Wire. Ova poslednja ipak nije nivo prethodnih, osim možda 2. sezone. Izvinjavam se fanovima iste. I koji qvac sad da gledam? Hollywood R.I.P. A meni je The Wire najbolja ikad. Stvar ukusa svakako, sve su odlične. Jesi li gledao Six Feet Under? Edited 11 hours ago by MilošVB 1
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 hours ago, DameTime said: Santos mi je ozbiljno išla na kurac ove sezone, pardon my Serbian. Baš su je nagrdili kao lik u ovoj sezoni, sveli je na opisano. I Whitaker je dosta nezanimljiviji bio u ovoj sezoni takođe. 2
El Duderino Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I ja sam završio drugu sezonu Pitt-a, meni za nijansu slabija od prve jer ste lepo primetili za Santos i Vitakera, ali meni pre svega zbog Robija jer mslim da su malo otišli predaleko u dokazivanju tog burnouta, kao da je moralo da bude jasno detetu od 4 godine i onda mi je deo njegovih dijaloga o tome nekako bio naporan jer ne ide uz sve to što on predstavlja u seriji, iako mislim da tema burnouta jeste bitna pa mi glupo da zameram ovako nešto pogotovo što mi je sezona opet odlična, nego eto čisto kao neki manji utisak o ovome. Slažem se za Vitakera, a za Santos iako je bila slabije odrađena meni nije bilo toliko strašno jer vuče tu priču sa Langdonom i onda mi ima smisao taj ceo njen dan i plus je opet po meni jedina koja je imala pravu, iskrenu i smislenu reakciju oko njegovog povratka i rekla ono što je zaista bitno. Novi likovi su mi bili dovoljno zanimljivi tako da su nadomestili možda te nedostatke starijih likova. Za mene poseban plus što se ubacila bitna politička tema iako to može isto da bude klasično lako sakupljanje poena smatram da je korist priče o temi ipak veća. I kao poslednje, vraćanje na analogno i snalaženje u tome me je oduševilo iskreno 🙂 4
se son rose, fiorirrano Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 6 hours ago, dekifisher said: Zajebah se pa odgledah ponovo (po ko zna koji put) u cugu TD SE01, Chernobil, Mindhunter, The Sopranos i The Wire. Ova poslednja ipak nije nivo prethodnih, osim možda 2. sezone. Izvinjavam se fanovima iste. I koji qvac sad da gledam? Hollywood R.I.P. I ja sam dosta ponavljao, najslabiji ( ponovljeni) utisak - Peaky Blinders. Pogotovo kasnije sezone. 'Legends' na Netflix-u ne izgleda loše, odgledao par epizoda. Radnja smještena u 90e, gadjaju me sa Stone Roses i sličnom muzikom, moguće je da i to utiče na konačan sud. Edited 6 hours ago by se son rose, fiorirrano 1
dekifisher Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, fancy said: Biću originalan i ponoviću se po ko zna koji put: Landman. Gledam sve od Sherirana, rano mi je za reprizu 1
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, dekifisher said: Zajebah se pa odgledah ponovo (po ko zna koji put) u cugu TD SE01, Chernobil, Mindhunter, The Sopranos i The Wire. Ova poslednja ipak nije nivo prethodnih, osim možda 2. sezone. Izvinjavam se fanovima iste. I koji qvac sad da gledam? Hollywood R.I.P. The Shield,Boardwalk Empire,Snowfall.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, dekifisher said: Zajebah se pa odgledah ponovo (po ko zna koji put) u cugu TD SE01, Chernobil, Mindhunter, The Sopranos i The Wire. Ova poslednja ipak nije nivo prethodnih, osim možda 2. sezone. Izvinjavam se fanovima iste. I koji qvac sad da gledam? Hollywood R.I.P. Breaking Bad,The Shield,Homicide:Life on the street,Oz,Mr Robot,Band of Brothers,The Pacific...
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neprijatno sam se iznenadio kad sam pre par dana izguglao da Pingvin nije obnovljen za drugu sezonu. Prijatno osvezenje mi je bila ova serija i mislio sam da ne nema te sile da ne gledamo jos koju sezonu. Sad sta je razlog iza ove odluke ne znam, ne verujem da su u pitanju novci. 1
fancy Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 18 minutes ago, sasha arsenal said: Band of Brothers,The Pacific... Kad si pomenuo ove sjajne dve, ja bih dodao i treću koja čini trilogiju s njima - Masters Of The Air. 1
Drug Crni Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 41 minutes ago, MrTripleDouble said: Sad sta je razlog iza ove odluke ne znam Razlog je što je apsolutni fokus na drugom delu Betmena Meta Rivsa. Radnju prve sezone treba makar delom nasloniti na Betmen 2, a iza nastavka ovog filma treba očekivati obnovu serije. To znači tek 2028.godine. Betmen 2 izlazi oktobra 2027. 1 1
DameTime Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 10 hours ago, Drug Crni said: Baš su je nagrdili kao lik u ovoj sezoni, sveli je na opisano. I Whitaker je dosta nezanimljiviji bio u ovoj sezoni takođe. Degradacija pojedinih starosedelaca je upravo razlog što sam napisala da mi S2 nije bolja u odnosu na S1. Ide u spoiler. Spoiler Prvo, Robby. Okej, znamo da ima PTSD, da je čovek u burnout-u... Ali napraviše od njega lika koji samo drnda onaj sanitizer i ide iz sale u salu, usput se izdrkavajući na koleginicu koja je tu trenutno prisutna. Ono istresanje na Dr Mohan nakon što je imala napad panike je za zatvor, pogotovo uzevši u obzir njegov psihološki meltdown koji smo videli u S1. Mislim da je u njoj video sebe, a mrzi što je ispao "slab", pa ju je zato napao. Storyline za Whitakera je da se druži sa udovicom iz S1 (i zašto to ljudima smeta, pobogu?!) + Robby ga je odabrao za novog Langdona. Za Trinity sam već pisala, razumem njenu gnevnu reakciju na Langdonov povratak kao da se ništa nije desilo, gde je ona još ispala grbava što je učinila ispavnu stvar i prijavila ga za krađu lekova, ali nisu ni kolege specijalizanti, a pogotovo pacijenti krivi za to. Ako ništa Robby je odgovoran jer ga je pustio da se vrati iako je bio razočaran, a Robby-ja nijednom nije napala za to. I činjenica je da ona nije timski igrač. Mohan nema jasan završetak storylinea, a čujem da njen lik neće biti prisutan u S3. Dr Al-Hashimi, koja je uopšte poenta njenog lika, osim da se stavi dodatni akcenat na činjenicu da je Robby control freak koji sopstvene demone utapa u radoholičarstvu? Bolje da je Abbot dobio veći screentime. Likovi koje nisu uspeli da srozaju su Mel, Langdon, Dana, McKay. Odnos između Mel i Langdona je pravo osveženje na televizijskim ekranima i zaista se nadam da ga neće na veštački način romantizovati. Robby se ceo dan oprašta od svih i svima je jasno da je potencijalno suicidalan - a niko ništa... Da ne bude da samo kudim, atmosfera, slučajevi, likovi pacijenata i gluma generalno, sve je ostalo na visokom nivou. Neki originalni likovi jednostavno nisu tako dobro napisani kao u S1. 1
Recommended Posts