Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Spoiler I zašto bi uopšte prelazili u Upside Down ako je plan da dođe do kolizije sve planete, pa da onda okupiraju Zemlju? Logike bez. Ispada da je Mind Flayer bio usamljen na svojoj planeti pa ajde da ode u društvo. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Knipex @Eddard Spoiler Ne ulazim u logiku samog načina na koji su ovo osmislili, jer definitivno imaju rupa. U retrospektivi su okasnili sa uvođenjem Abyss-a u priču (Duffers bros kažu da su ovaj nacrt imali od samog početka te da je ideja bila da ga uvedu još u S2), fale neke dve epizode da nam više približe tu dimenziju, i(li) da su sa tim barem krenuli u Vol. 1. Ovako u poslednje dve epizode mi nema smisla da se dalje raščivija šta je Abyss, ovo više nije deo sezone kad ekipa istražuje šta se dešava, bukvalno je dogorelo do nokata da se rešava, što bi se reklo 😄 Više mi je bitna ta konzistentnost, Abyss je očigledno po strukturi, da ne kažem flori i fauni, potpuno drugačiji nego Upside Down. Tako da mi s jedne strane ima smisla da su Demogorgoni bili out. Već da su gore one vene raspredene, a nema demodogsa, bila bih u fazonu koji se kurac ovde dešava.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako već tako razmišljamo Spoiler Gde su dođavola Demogorgoni, dok se družina slobodno šetka po Upside Down Hawkinsu, stavio ih Vecna u krevet da odmore?
le piaf Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Spoiler Priča je prepuna rupa, pa i nerazrađenih likova. Očigledno sam ja očekivao dosta više u odnosu na vas, pa je srazmerno tome i razočarenje veće. Imao bih brdo stvari da bacim na sto koje nemaju smisla, ali mislim da nema poente raspredati unedogled; jer nije da ste vi pisali scenario i da imate odgovore. Ako zanemarimo izuzetno lošu glumu pojedinih, sama ideja je spektakularna ko voli ovaj žanr. Šteta što je realizacija loša. Na kraju, kad podvučem crtu, 6.5/10 i to na ideju i izuzetnog Jamie Campbell Bowera. Koji je by the way na kraju totalno skrajnut, dok smo poslednjih 60 minuta gledali, hm, jedno veliko nista.
Recommended Posts