Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa onako finale, nisam nesto zadovoljan

Jedini iz nove plejade glumaca Derek i Holi imaju visoke ocene

I da Jamie Campbell kakva uloga i gluma 👏

Edited by Mile1
Posted
Spoiler

Očekivao sam mnogo više od finala. Totalan pad napetosti, prebrzo, deus ex machina. Presentimentalno, sigurno i flat, umesto dramatično. 

Sranje, poy. 

Posted
17 hours ago, le piaf said:

Pa nema druže Crni, kad još ni na Netflixu nije emitovana 😄 Noćas izlazi, sutra ćeš već moći da je nađeš po netu ako nemaš N. 

Pojma imao nisam..hvala na informaciji. 

Pogledaću je ovih dana; večeras nadoknađujem ono što sam sinoć propustio. :smiley50:

• Like 1
Posted

Dobro, meni nije bilo loše. Da, premalo stvarne borbe, previše sentimentalnosti, ali meni je to ok. Zaokružena priča, kako tako, i stavljena tačka na jednu od (meni) lepših serija u poslednjih deceniji. Možda zato što sam 80s child, pa sam sa mnogo motiva i momenata mogao nostalgično da se poistovetim.

Spoiler

Na kraju ispade da je sve vreme bila u pitanju borba protiv vanzemaljaca iz druge dimenzije. Nekako antiklimatski, ali ok, tu i tamo logično.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Eddard said:

Dobro, meni nije bilo loše. Da, premalo stvarne borbe, previše sentimentalnosti, ali meni je to ok. Zaokružena priča, kako tako, i stavljena tačka na jednu od (meni) lepših serija u poslednjih deceniji. Možda zato što sam 80s child, pa sam sa mnogo motiva i momenata mogao nostalgično da se poistovetim.

Hide contents

Na kraju ispade da je sve vreme bila u pitanju borba protiv vanzemaljaca iz druge dimenzije. Nekako antiklimatski, ali ok, tu i tamo logično.

Spoiler

Najisčekivaniji događaj u celoj seriji je trajao ravno 5 minuta. Negde od 1:03 do 1:08 okvirno. 

Na skali 1-10, jesi li imao osećaj napetosti, drame? Meni lično nula. Jamie Campbella izgubiše na kraju, nakon kontakta sa Will-om, ništa. 

Iskreno, ne znam kako ti ovo nije razočarenje; na kraju gomila nerazrađenih likova i priča, i igranje braće na sentiment i emociju, kao najsigurnija opcija završetka a na uštrb potencijalno kreativnije i dramatičnije realizacije vrhunske ideje koju su imali. 

Posted
1 hour ago, le piaf said:

Hide contents

Najisčekivaniji događaj u celoj seriji je trajao ravno 5 minuta. Negde od 1:03 do 1:08 okvirno. 

Na skali 1-10, jesi li imao osećaj napetosti, drame? Meni lično nula. Jamie Campbella izgubiše na kraju, nakon kontakta sa Will-om, ništa. 

Iskreno, ne znam kako ti ovo nije razočarenje; na kraju gomila nerazrađenih likova i priča, i igranje braće na sentiment i emociju, kao najsigurnija opcija završetka a na uštrb potencijalno kreativnije i dramatičnije realizacije vrhunske ideje koju su imali. 

Ma slažem se, stoji, ali i očekivao sam 

Spoiler

ovako neki sladunjav kraj

Pa se nisam previše razočarao.

Spoiler

Vecna nekako suviše lako stradao, bitka između njega i 11 suviše kratka, ispao je od master villain-a slabašni dečačić koga je vanzemaljac samo koristio, a sve u svemu vrlo laka pobeda u kratkoj bici.

Moglo je to mnogo bolje, slažem se, ali nisam sad baš nešto mnogo razočaran. 

• Like 2
Posted

Meni je sama bitka nila meh, nekako su ga olako savladali sa vatrom i prackom mislim razumem sve da su morali da ga savladaju. Ali nekako je prelako "pao"

• Like 1
Posted

Ne znam, meni je finale bilo dobro, svidelo mi se. Moraću da pogledam još jednom kako bih dala konačan sud.

Razumem neke kritike koje ste adresirali, ali iskreno, i jesam očekivala nešto veći fokus na sentiment nego na akciju. Na kraju krajeva, serija je tako počela - kao priča o majci koja daje sve od sebe da pronađe izgubljenog sina.

Mislim da su lepo zaokružili priču. Takođe baš volim sve vezano za 80te, serija me je time i kupila, tako da sam umalo pišnula od sreće kad sam čula When doves cry i Purple rain. 
:classic_love:

• Like 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Mislim da su lepo zaokružili priču. Takođe baš volim sve vezano za 80te, serija me je time i kupila, tako da sam umalo pišnula od sreće kad sam čula When doves cry i Purple rain. 
:classic_love:

Poslednji put mi je bilo ovoliko drago čuti da je neko fan Princa kad je Aca Lukas pričao da mu je Princ jedan od omiljenih umetnika.

• Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, MilošVB said:

Poslednji put mi je bilo ovoliko drago čuti da je neko fan Princa kad je Aca Lukas pričao da mu je Princ jedan od omiljenih umetnika.

Neironično, rekla bih da Aca Lukas van onog što snima ima dobar muzički ukus. Čula sam par njegovih pop-rok izvedbi i taj fazon mu baš leži.

Posted
Just now, DameTime said:

Neironično, rekla bih da Aca Lukas van onog što snima ima dobar muzički ukus. Čula sam par njegovih pop-rok izvedbi i taj fazon mu baš leži.

U pravu si.