Jump to content

O serijama


dali_man

Recommended Posts

Ja sam se ponovo navukao na Lost nakon 15 godina,  od kad se pojavio na Netflixu nedavno

 

Trenutno sam na drugoj sezoni i odlično je. Znam da će posle da zaseru, pogotovo poslednje dve sezone, ali za sad je super. Good old times. 

Link to comment
Share on other sites

Odgledah mini seriju The perfect couple i nije lose, nije dugacko i ima neku tenziju koja drzi paznju. Ko je voleo Big little lies i Little fires everywhere, volece i ovo. 

 

Inace gledam i Bad Monkey i Only murders in the building, ali sam prerano pocela pa za svaku novu epizodu treba da sacekam nedelju dana da izadje, dotle vec pozaboravljam sta se sve izdesavalo 😄 ali su ok za razbibrigu. 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Slow Horses - Top serija. A Must.

Bad Monkey - Zabavna, par iščašenih likova, Tropical Heat za novu generaciju. 

Only Murderers In the Building - Odlična, zabavna, iskustvo nalaže da se bindžuje. Čekam da izađe cela 4. sezona. Treća imala super muziku i sjajnu Meryl Streep pride.

Steve Martin, Martin Short I Selena Gomez imaju hemiju dovoljnu za postdiplomske na Hemiji :s_d:

Link to comment
Share on other sites

Severance je sjajna serija. Ne mogu da dočekam S2. 

 

Stvarno, Apple+ je napravio nekoliko odličnih projekata, po meni najbolja platforma za serije trenutno. Netflix me znam više zašto plaćam, Amazon mi je tu zbog Prime-a, pa je tu, inače ga ne bih plaćao, Paramount+ takođe ima par zanimljivih stvari, Sky/Wow onako... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Severance jeste super.

 

Ja sam prestao da plaćam sve to za filmove i serije, i vratio se starom dobrom real debrid + Kodi. Toliko su rasitnili tržište da je postalo glupo. Netflix, Prime, Apple, Crave, Disney.... nema kraja.

Trenutno plaćam tri stvari, Amazon prime zbog dostave (ali njihov strim nisam upalio jednom za 5+ godina), CBC Gem da podržim nezavisno novinarstvo (Upalim jednom u 2 godine kad je letnja ili zimska olimpijada), i britanski National Theatre at Home jer to već nema nigde.

Link to comment
Share on other sites

On 9/1/2024 at 7:51 PM, DJORDJE said:

Odgledao poslednju sezonu. Verovatno najlosija sezona ali i dalje zanimljiva za gledanje. Nedostajace mi ta serija , odlicna da popunis vreme na sluzbenim putovanjima.

 

spacer.png

Pojima nemam, mene je toliko smorila, da je nisam ni odgledao do kraja. Prve 4 sezone su mi se bas svidjale, pa sam se valjda previse razocarao nedostatkom ideja reditelja i, pogotovo, scenariste. 

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Eddard said:

… Amazon mi je tu zbog Prime-a, pa je tu..,

 
Prime ima nekoliko fantastičnih serija. Spomenuo bih samo “The Underground Railroad” i “Them” (S1&2), “Outher Range” (S1&2), “Un extraño enemigo”, “Yosi”, “Nine Perfect Strangers”…

Problem je samo što često ukidaju serije koje nisu u njihovoj produkciji.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Eddard said:

Outer Range i Nine Perfect Strangers sam pokušao da gledam, prekinuo posle dve epizode.

 

Outer Range sam prekinuo na pola prve ep. jer je naprosto bila dosadna. Motao malo unapred, pustio i drugu epizodu da vidim hoće li se nešto kao dešavati... Odustao.

 

Nine Perfect Strangers sam odgledao 1. sezonu, iako je kvalitet baš drastično opadao kako je odmicala. Šta ću, volim Nikol Kidman :heart:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...