Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bezveze navlacenje za njih. I 3pt za Vanju, i ona blokada Borise nad Zagorcem nije bio faul, kod dve borbe za loptu, dosude njima, a meni se cini da su obe nase itd.

Mi u drugoj brzini ovo igramo, a vodimo. Ako stisnemo malo u trecoj, odvajamo se na 15-20, ako ne, bice ovo borba do kraja. 

Posted
4 minutes ago, pavijan2 said:

Malo vodimo

rutiniramo za sad, odbrana u drugoj je bila odlicna, dali su trojku posle karambola pejdz i nikad igrac preko borise. ne smeju preko 70!

1 minute ago, Martin Mystere said:

Svaku ili-ili situaciju su dosudili za njih a da nijednom nisu želeli da pogledaju snimak.

jedno 3-4 komada, ono kad bili trazi nogu jaramaza i sad ja bi rekao da je dd izbacio ali preko ruku zagorca

kakva dva izvodjenja auta nikad igraca vanje, prvi put u svoju nogu ispala mu lopta drugi put umalo da ponovi ono kad je poklonio stratosu u aba. 

zagorac, kanturina od igraca. ciglar. 

borisa ide u nba, kad tad!

Posted

Ovo nije prvi put da vidim da se prizna kos i svira faul u napadu u isto vreme, secam se da sam ubedjivao drugara da to moze da se dosudi, ali mislim da prvi put vidim da se prizna kos i svira faul u napadu nad igracem koji igra na lopti. Samog kosa ne bi ni bilo da nije bilo faula, kontradiktorna odluka.

• Like 4
Posted

Пејтон би био бомба. Не допада ми се што је миџет, али невероватан је играч. Много више плеј него Регланд рецимо.. Ове сезоне је имао јако добру статистику у Еврокупу 

Posted
3 minutes ago, Del Piero said:

Ovo nije prvi put da vidim da se prizna kos i svira faul u napadu u isto vreme, secam se da sam ubedjivao drugara da to moze da se dosudi, ali mislim da prvi put vidim da se prizna kos i svira faul u napadu nad igracem koji igra na lopti. Samog kosa ne bi ni bilo da nije bilo faula, kontradiktorna odluka.

Nije sviram faul u napadu. Za faul u napadu nema bacanja.

• Like 2
Posted

Inače, na temu pojačanja, mislim da bi nam najviše leglo sponzorstvo Air Srbije i jedan avion za Evroligu. Jer bez toga, presešće nam ABA dogodine kad krenemo na put oko sveta.

• Like 2
Posted

Billy vijuga oko blokova k'o Reggie Miller u najboljim danima. Neverovatno kakvo ubrzanje u driblingu, kakva klinika kretnji za beka šutera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...