Sasha Posted Sunday at 06:41 AM Posted Sunday at 06:41 AM Projekat Bojković je verovatno ugašen večeras ne deluje mi kako glava da se podigne iz ovog mada je za MMA dosta mlad. Jbg mlatio je neke random Brazilce kada se naspram njega pojavio borac dobio je promenu ličnog opisa. Loša taktika čuvenog Icka. Što se Rokija tiče nije realno šta je Hatef preživeo na početku meča, dobio je gore nego Stošić i nije pao
BattleBender Posted Sunday at 11:58 AM Author Posted Sunday at 11:58 AM Ali kako mu je rutinski neutralisao neke udarce Janicic. Sta je composure i true bokserkski skill... Cim krene ne aperkate Bojkovic on samo udje u udarac i blokom popije udarac na pola putanje, sto totalno neutralise udarac. Samo nagne gard napred, i onda iz tog njih skupi njih za krose iz povlacenja. Jednom ga je tako i pokupio i patosirao. Bokserski mu je radio ono sto sto Yan u UFC-u radi mnogima. Ocito je Janicica povreda omela, pa nije mogao da radi sa klackalicom (swingom), sto je njemu verovatno najjace oruzje, ali i ovako ga je sjebo. Sve i da se sabere posle ovog poraza, napravi pametne odluke, na uspesan nacin pojede humble pie, odjebe ove budale oko njega, njemu treba barem jos jedan tvrd mec. Jedan na 5 runde, ili 3, gde je tvrdo i equal. Nisi borac dok ne steknes iskustvo u takvim situacijama. Tu se gradi sposobnost composure-a, i odredjenih rutina kad je protivnik slicnog kvaliteta, ili je u nekim stvarima bolji. Ovo je bilo ono the bully is being bullied.
Pastir Posted Sunday at 04:45 PM Posted Sunday at 04:45 PM (edited) 18 hours ago, nemanjau5 said: Kako da volis Bojkovica? Prvo mali je poprilicno glup (citaj: ne zna ko je Staljin), iza njega stoji SNS Ahilej masinerija, trece ovaj skor je izgradjen preko diskutabilnih protivnika i cetvrto a tice se ove borbe je da su prihvatili Janicica tek kada je izlazio iz teske povrede sto je nevidjeno trulo. A prije toga su drvili na sva zvona da nema borbi sa borcima iz regiona i da je Bojkovic na jednu borbu od UFC-a. Sto je naravno bila iluzorna laz i potpuna besmislica da se izradi dodatni hajp. Drago mi je sto je ogoljen do kraja. Pojeo ga je pritisak, pojelo ga je sto mu je citava arena zvizdala u njegovom gradu, pojelo ga je i sto je primio svaki direkt u glavu i na kraju ga je Janicic nasminkao toliko da sutra nece moci telefon Bojkovicu da se otkljuca na face rekogniciju. Janicic je jedan pas i covjek koji ima 18 prekida u 18 borbi. Ima srce, radio je short notice, radio je Bare Knuckle, Kick box sta god hoces. Ako nista, takvog covjeka ne smijes da podcijenis ni na koji nacin. Navijao sam za Janicica jer je jednostavno nemoguce navijati za lika kao sto je Bojkovic ali polako druze, polako... B1. Apsolutno, dok se takodje Milos druzi sa caci batinasem iz Odzaka i vlasnikom SBC organizacije Bojanom Mihajllovicem... B2 i B3. Slazem se za Bojkoviceve protivnike u profi karijeri... Ali je npr radio protiv Milidragovica i Celica amaterske ( ili semi-pro, ne znam kako su se vodili ) meceve na Armagedonu... Ali pogledaj sherdog stranicu Milosa... Brajkovic, Krndija, Lazarevski, Dosenovic, Karaicic, Skoko, Dragutin Milosevic ( gotovo 40 godina u tom momentu ), Sendic. Radakovic, Ivan Vladimir, Dod, Perusko, Sakic i onda par malo jacih meceva ali i to su sve protivnici slabijeg kvaliteta. Dakle, nista lepse nego videti batine koje je sinoc popio Bojkovica jer te karma uvek stigne na kraju, i nadam se da ce manje lajati u buducnosti, ali i toliko dizanje u nebesa Janicica mi ne ide u glavu... Edited Sunday at 04:46 PM by Pastir 1
Papanikolesku Posted Sunday at 06:01 PM Posted Sunday at 06:01 PM Nije ni Janičić top klasa borca, ali je zaslužio sve pohvale za jučerašnju borbu. Dečko ga je nalupao polu-spreman. Siguran sam da bi Bojković, da je prihvatio borbu ranije; bio još brutalnije prebijen. 2
nemanjau5 Posted Tuesday at 06:43 AM Posted Tuesday at 06:43 AM (edited) Janiciceva prednost u odnosu na Bojkoviceva je ta sto on stavi ruksak na ledja i ide po gym-ovima po svijetu (Amerika, Tajland, Njemacka) gdje sparinguje sa borcima iz najjacih svjetskih organizacija (ufc, one). A kad trenira u Srbiji, to je u CDS-u kod najboljeg srpskog trenera Nemanje Milosevica koji trenutno trenira Rakica a u gym-u su i Joksovic, Todorovic itd. Bojkovic trenira i sparinguje iskljucivo lokalno, gdje ga je ususkao njegov trener Icko. A kad ode preko, to je ovaj iluzorni odlazak za Dagestan koji smo vec prokomentarisali. Edited Tuesday at 10:21 AM by nemanjau5
Pastir Posted Tuesday at 03:39 PM Posted Tuesday at 03:39 PM (edited) Koliko kontradiktornosti u jednom postu 😄 Da pratis rad i objave, ili patreon Nemanje Milosevica, znao bi koliko insistira na tome da nije toliko bitan ili presudan nivo skill-a sparing partnera vec nacin na koji se trenira... I ukazivao je na to sa gomilom primera ( npr Jon Jones i njegovi sparing partneri ). Edited Tuesday at 03:39 PM by Pastir
nemanjau5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) a lose je sto odes sparingujes jako sa velikim glavama kao sto je belal muhamed i onda se vratis kod nemanje u cds na drugi nacin rada? znaci samo jedan nacin treninga je ispravan, ok Edited 20 hours ago by nemanjau5
Pastir Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Samo ti ukazujem na kontradiktornosti iz tvoj posta, nista drugo… 😊
BattleBender Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Covek je reko da Bojkovic nema osnove boksa, sto je ziva istina. Verovatno Bojkovica nisu gurali u tom pravcu da mu ne ubijaju samopouzdanje. Te snimke koje sam video njega, on odmah krene da se zaleri u mma klinc, pusta noge i sl. Boks je druga prica. Ono sto pratim, a tu pre svega mislim i na UFC nivo, jako je tesko reci sta je savrsen metod. Max Holloway godinama (kao) nije sparingovao. Sa druge strane isto nije radio ni Tony, pa je bilo skroz drugacije. Na kraju krajeva, mma nije fudbal/kosarka pa da mnooooogo utice trener. Ima i do samog borca sta izvlaci iz trening procesa. Gaethje i Usman su profitirali od rada samo sa Wittman-om. Mada mislim da je Gaethje vremenom postao uzas u ground game-u iako je bio all american wrestler. Svakako obojica ne bi bili toliko dobri bez Wittman-a. Bitno je da se trenira sa visokom klasom svakako, ali MMA karijera je toliko jebena stvar. Mnogo je bitan momentum, kako se otvaraju karte, protivnici, u kakvom su momentumu sami protivnici. Borci su stalno pod nekim povredama, jako cesto potrose svoje razvojni potencijal spremajuci se za odredjeni mec, jos bolje receno matchup. Taj matchup se npr nekad ne desi, a trenirao si 2 god da pobedis odredjenog borca, ili odredjeni tipa borca Laički, slazem se sa Janicicem jer nemam visoko misljenje o nacinu rada na Balkanu. Pocevsi i od Crocop gym-a. Tu se masakrirali, i nekako drzali u nekom bablu.
nemanjau5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nivo znanja, prilagodjavanja i iskustva koje ti stices u sparinzima sa jakim protivnicima kroz razlicite gymove (pod uslovom da si dovoljno pametan) je nemjerljiva. A nikad nije na odmet raditi sa nekim ko je metodicki orijentisan kao sto je Nemanja iz CDS-a. Ako imas fight iq, nikad jedno nece iskljuciti drugo vec cete ciniti sveukupno boljim borcem. btw Boks Bojkovica je kriminalan.
Pastir Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago E sad se slazem sa tobom. 🙂 Pogotovo za ovo drugo, posto mu je navodno Jovan Nikolic najbolji drug i cesto su sparingovali, cudi me da ima ovako uzasan boks...
Recommended Posts