Sasha Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Projekat Bojković je verovatno ugašen večeras ne deluje mi kako glava da se podigne iz ovog mada je za MMA dosta mlad. Jbg mlatio je neke random Brazilce kada se naspram njega pojavio borac dobio je promenu ličnog opisa. Loša taktika čuvenog Icka. Što se Rokija tiče nije realno šta je Hatef preživeo na početku meča, dobio je gore nego Stošić i nije pao
BattleBender Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ali kako mu je rutinski neutralisao neke udarce Janicic. Sta je composure i true bokserkski skill... Cim krene ne aperkate Bojkovic on samo udje u udarac i blokom popije udarac na pola putanje, sto totalno neutralise udarac. Samo nagne gard napred, i onda iz tog njih skupi njih za krose iz povlacenja. Jednom ga je tako i pokupio i patosirao. Bokserski mu je radio ono sto sto Yan u UFC-u radi mnogima. Ocito je Janicica povreda omela, pa nije mogao da radi sa klackalicom (swingom), sto je njemu verovatno najjace oruzje, ali i ovako ga je sjebo. Sve i da se sabere posle ovog poraza, napravi pametne odluke, na uspesan nacin pojede humble pie, odjebe ove budale oko njega, njemu treba barem jos jedan tvrd mec. Jedan na 5 runde, ili 3, gde je tvrdo i equal. Nisi borac dok ne steknes iskustvo u takvim situacijama. Tu se gradi sposobnost composure-a, i odredjenih rutina kad je protivnik slicnog kvaliteta, ili je u nekim stvarima bolji. Ovo je bilo ono the bully is being bullied.
Pastir Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 18 hours ago, nemanjau5 said: Kako da volis Bojkovica? Prvo mali je poprilicno glup (citaj: ne zna ko je Staljin), iza njega stoji SNS Ahilej masinerija, trece ovaj skor je izgradjen preko diskutabilnih protivnika i cetvrto a tice se ove borbe je da su prihvatili Janicica tek kada je izlazio iz teske povrede sto je nevidjeno trulo. A prije toga su drvili na sva zvona da nema borbi sa borcima iz regiona i da je Bojkovic na jednu borbu od UFC-a. Sto je naravno bila iluzorna laz i potpuna besmislica da se izradi dodatni hajp. Drago mi je sto je ogoljen do kraja. Pojeo ga je pritisak, pojelo ga je sto mu je citava arena zvizdala u njegovom gradu, pojelo ga je i sto je primio svaki direkt u glavu i na kraju ga je Janicic nasminkao toliko da sutra nece moci telefon Bojkovicu da se otkljuca na face rekogniciju. Janicic je jedan pas i covjek koji ima 18 prekida u 18 borbi. Ima srce, radio je short notice, radio je Bare Knuckle, Kick box sta god hoces. Ako nista, takvog covjeka ne smijes da podcijenis ni na koji nacin. Navijao sam za Janicica jer je jednostavno nemoguce navijati za lika kao sto je Bojkovic ali polako druze, polako... B1. Apsolutno, dok se takodje Milos druzi sa caci batinasem iz Odzaka i vlasnikom SBC organizacije Bojanom Mihajllovicem... B2 i B3. Slazem se za Bojkoviceve protivnike u profi karijeri... Ali je npr radio protiv Milidragovica i Celica amaterske ( ili semi-pro, ne znam kako su se vodili ) meceve na Armagedonu... Ali pogledaj sherdog stranicu Milosa... Brajkovic, Krndija, Lazarevski, Dosenovic, Karaicic, Skoko, Dragutin Milosevic ( gotovo 40 godina u tom momentu ), Sendic. Radakovic, Ivan Vladimir, Dod, Perusko, Sakic i onda par malo jacih meceva ali i to su sve protivnici slabijeg kvaliteta. Dakle, nista lepse nego videti batine koje je sinoc popio Bojkovica jer te karma uvek stigne na kraju, i nadam se da ce manje lajati u buducnosti, ali i toliko dizanje u nebesa Janicica mi ne ide u glavu... Edited 10 hours ago by Pastir
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nije ni Janičić top klasa borca, ali je zaslužio sve pohvale za jučerašnju borbu. Dečko ga je nalupao polu-spreman. Siguran sam da bi Bojković, da je prihvatio borbu ranije; bio još brutalnije prebijen. 1
Recommended Posts