Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čekaj, vama ovdje ništa ne bode oči?

Povređen igrač, još pod ugovorom, igra tamo neki street basket i kao sve super.

Mora da imamo neku mnogo dobru osiguravajuću kuću pod ugovorom.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Čekaj, vama ovdje ništa ne bode oči?

Povređen igrač, još pod ugovorom, igra tamo neki street basket i kao sve super.

Mora da imamo neku mnogo dobru osiguravajuću kuću pod ugovorom.

Pa mi ga nismo registrovali za KLS, mogao se on oporaviti i na pola iste, svejedno ne bi mogao da igra. Očigledno je to bila Trinkijeva odluka, nadasve pogrešna kada se pogleda Radetov učinak u finalu.

• Like 3
Posted

Kolikome sjecanje sluzi Donovan Bejli je dozivio tezu povredu na basketu iza zgrade kad je bio u naponu snage. Od tada ide prica kako pro sportisti treba da se ponasaju.

Da li u ugovorima danas postoji klauzula koja zabranjuje takve vidove rekreacije?

Posted
2 minutes ago, Ne sam Safete said:

A odakle to da je povredjen... možda sam ja prespavao. Mislio sam da je na zasluzenom odmoru zbog viska stranaca za KLS

Bio je povredjen, isao je po terapijama ovde i u Francuskoj, bilo je raznih slika po ig :classic_biggrin: 

Posted (edited)

Znam to, ali nisam mislio da je nesto ozbiljnije, krpili ga na kraju sezone 🙂

Da smo odlucili da je neophodan ili da je bio veci ulog od KLSa kontam da bi igrao. 

Edited by Ne sam Safete
Posted

Ma na to mislim najviše, valjda treba neko iz kluba da mu dozvoli ovo igranje sve da nije povređen. A ne vidim zašto bi mu dali da igra basket van kluba rizikujući novu povredu.

Posted
2 minutes ago, Poodle Care said:

Zapravo i nije.
Dovoljno je povezati sa reakcijom kluba posle one krađe u finalu.

Misliš ono - nije naše da seremo po tnjiterima. borićemo se za svoja prava za zelenim stolom i biće nam bolje za 2, max 3 godine

• Like 3
Posted

Koliko ga plaćamo mislim da mora da igra par ovih turnira kako bi stekao pravo na zdravstveno osiguranje.

Par puta su ga zvali u ambasadu da provere da li stvarno igra za toliki novac u KKP.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...