Ne sam Safete Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 ja kad čujem da dolazi Birch 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Jbt zbog tog Bircevica jedno vreme nisam gledao Partizan prošli put kad je došao i on dolazi ponovo. Užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Mene najviše interesuje šta je bilo sa onom borbom kroz institucije posle finala KLS i kako se tu kotiramo. Niko da zucne.Bez ravnopravnog položaja džaba prekaljeni reprezentativac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Koja je fora sa produzenjem ugovora po pozaljimljivanjem? Vec drugi slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Kao da dovodimo Bircha kao nosioca ekipe. Covek dolazi kao rezerva Thomasu, opusteno ljudi. Popijte pivo. Ja samo i dalje nigde ne procitah da smo produzili N. jankovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Birča je odlično rešenje za bekap četvorku, naročito kada ispred sebe ima sasvim dobrog igrača. Ovo takođe znači u poptunosti pokrivenu tu poziciju, tako da više ne moram da gledamo u pasulj kada će se Novica spremiti i odigrati svoje 3-4 tekme u sezoni. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Nadam se da Travar nije neki raspad i da će biti prva 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 hour ago, Marvin said: Birč over St Jankela any day Amen to that. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Birča je bolji od SJ, meni baš gotivan lik "Srećan sam što se vraćam kući, ali i što ću ponovo igrati pred najboljom publikom", rekao je Birčević za naš sajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Usudiću se da kažem da je meni ovo dobra vest. I sam sam zbunjen što se tako osećam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Volden, Gorda,Pejdžić, Jare,Žanis, Zagor,Raša, Birča,Parahuovski, MozliTo je 10, ne znam da li smemo još kojeg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 (edited) BURA U PARTIZANU Janković odlazi, ali vraća se ljubimac navijača Istina li je ovaj drugi deo recenice il su u pitanju samo mucki provokatori? Edited August 23, 2019 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Klick fuckin bait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted August 23, 2019 Author Share Posted August 23, 2019 (edited) Bas nezgodan tajming za Pecarskog. Dosao je u situaciju da vrv zahteva minute u momentu kada verovatno imamo najozbiljniju postavu visokih igraca u poslednjih 5 godina minimum. Jebiga, bez obzira na sve receno vezano za njega, mnogo je neozbiljno na ovakav nacin izgubiti igraca koji je stekao takvu reputaciju i koji ipak ima potreban talenat da se razvije u ozbiljnog igraca ukoliko bi shvatio sta je potrebno da uradi da krene tim putem. Zasto nije mogla da se resi neka pa i dvogodisnja pozajmica u neki mid-level ABA tim recimo (Igokea prva padne na pamet) ili pak neki tim iz Grcke lige tipa ove kombinacije za S.Jankovica gde bi imao minute u seniorskoj kosarci na potrebnom nivou. Edited August 23, 2019 by lord_slawe_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Kad bi Zagorac bio bar približno nivou sa početka prošle sezone, na trojci bismo bili baš zajebani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Donesi nam zlato Štefane!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 tegi Quote Profesor Koprivica je zadužen je za ovu fazu, sa Alenom Đorđevićem, kome je bio mentor na Difu, a ostaje da se vidi da li će ostati i posle priprema.Andrea Trinkijeri sem Mozlija danas je imao sve novajlije na treningu, a od starosedelaca Zagorca, Jaramaza, Veličkovića, N.Jankovića, Pejdza, te plejadu juniora predvođenih Tanaskovićem. Pecarski je danas dobio raskid ugovora na arbitraži KSS, S.Jankovic je pozajmljen AEK-u, dok se na 1+1 godinu u Partizan vratio reprezentativac Birčević. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Nego, interesantna je ova arbitraža, radi i u avgustu. Kad se setim prošle sezone, koliko su zavlačili u vezi čistog slučaja i papira za Jankelu i koliko bi to još trajalo da se nije izašlo iz mulja i završilo za 2 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 (edited) 1 hour ago, simply minds said: Jbt zbog tog Bircevica jedno vreme nisam gledao Partizan prošli put kad je došao i on dolazi ponovo. Užas. Pominje se Gaudlok... Edited August 23, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Gaudlok pakuj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Gaudlok pakuj! Počeo si kao MC sam sebi da repliciraš 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ala smo natrpali roster. Mislim da nikada nismo imali po 2 upotrebljiva igrača na svakoj poziciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Pitanje je samo upotrebljiva za sta :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Pitanje je samo upotrebljiva za sta :) Da jedni drugima vezuju ekstremitete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Da uvedu pravilo da igramo sa dvije lopte, malo bi nam bilo. :DAuh, Goudelock. Wet dream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts