Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Miki28 said:

@delgado sta bi ovaj poraz od Bruklina?

Odlicni smo bili, dok su igrale top postave drali smo ih, kasnije klasika u preseasonu rezervisti i tu nas 1 lopta delila. Iznenadjujuce dobro deluje Rajon, za Karusa sam ocekivao da ovako kida. LeBron se fantasticno spremio za sezonu, sve sljaka kako treba. Gee ce biti odlican ove godine, kao i Pope, ali verujem da Javale tek sad dostize svoj kosarkaski zenit, u Lakersima, kako mentalno, tako i tehnicki. Sve bolje cepa ove dreamshakeove...  Bruklin je opasna ekipa i ostali su odmah bez Kajrija pa su Dinvidi, Joe Harris, Kuruc, Musa i Torijan cepali... Cak su doveli i Wilsu, ozbiljan skup dobrih igraca... LeVert se valjda i on nesto povredio, i on je odlican bio. Odlicno, odlicno delujemo, nadam se da Kuzma nece tu nesto poremetiti jer su sad uloge bas dobro raspodeljene i vidi se da lepo sljakaju akcije.

Posted

Ma zver totalno, a ima meku ruku na obrucu. 
jedino taj stil gde on ide u meso i

i ima kontakt u vazduhu non stop

je zahtevan za doskok. Povrede sa takvim stilom su dosta realan scenario

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, MrTripleDouble said:

Us'o burazer jako u sezonu.

REPORT: Anthony Davis will get his sprained right thumb undergo diagnostic testing tomorrow upon the team’s return to Los Angeles.

Samo polako. 

Edited by Miki28
Posted

Zion da polagano skine nesto kila sa jedne strane, unapredi i ispolira igru sa druge, i onda da igra nekog super forwarda, neku idealnu verziju krila, savrsenu kombinaciju

3&4. 

• Like 1