Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted (edited)
34 minutes ago, OnionKnight said:

Darius Miller potpisao za Pelikane, 14 miliona na 2 godine. Ne razumijem zašto je dobio toliki ugovor.

Zato sto u zadnje 2 sezone na 280 pogodjenih 3ki ima 39%

A drustvo mu prave:
Bogdan, Curry, PG13, Danny boy, JHarris, T Harris, Budy pas kosarkas, Joe Ingles, Kyrie, JJ, Klay i Korver i niko vise

i 2ga god ugovora mu nije garantovana

Edited by Squabbit
  • Like 3
Posted

@Veverko
Plus ove godine ima slabiji % za 3 sto je po meni proizvod anomije u Pelikanima, gde su 1 vreme prvu 5 cinili: Pejto-Frank Jackson-KW-Miler- Okafor...  Pa je izlazio iz opanaka neko vreme.
Ocekujem povratak na ~40% za 3 ove godine. Treba ce im spasing oko Ziona, Favorsa, Ingram itd. Redik, Meli i Miler ce morati da cepaju otvorene suteve

• Like 3
Posted
17 minutes ago, uini said:

pitanje je samo da li veruje u svoje zdravlje i dobru srecu. on moze da uzme max svima, da li na godinu/dve ili na 5, nebitno.

ako nema frku oko povreda, kao lebron, potpisace 1+1 da bi zadrzao opcije

On ako zatrazi max, dobice od bilo koje ekipe. Durent je doziveo mozda i najtezu povredu u sportu, pa su se timovi i dalje trkali ko ce da dobije njegov potpis. 

Posted
2 minutes ago, ... said:

2/7, nije lose uopste.

Poslace Dvajta na klupu. 

Mogao je i bolji ugovor dobiti u Niksima, cim je Gibson dobio onakav ugovor. 

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Zumbule, mici ovaj poll gore. Stavi gdje ce Kawhi: Toronto, Klipani ili Lejkersi?

Jaoj! Pa sto ne rekoste ranije, svakako ce Kavaj veceras da odluci tako da nema smisla novi poll.

Mogli smo u onim predvidjanjima da odradimo fa predvidjanja.

Posted
22 minutes ago, ... said:

Jaoj! Pa sto ne rekoste ranije, svakako ce Kavaj veceras da odluci tako da nema smisla novi poll.

Mogli smo u onim predvidjanjima da odradimo fa predvidjanja.

U guzvi sam danas pa nisam ispratio da ce to vcrs odluciti. 

Jbg, mogao je jos par dana. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...