PorodicneVrijednosti Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Evo i ovaj tuljan ozivio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 hahaha, kako igra Kazins, potpuno odmenio Durenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Rješenje za Bugija je očigledno isprovocirati ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Psihologija odradila svoje, više su šokirani Raptorsi povredom Duranta. Treba da se saberu malo i nastave da grinduju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 Kazins se savrseno uklapa u GSW kad hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 pretpostavljao sam da ce repsi da se uplase trenutka i pobede koje im donosi titulu ali uzimaju oni ovo iz drugog ili treceg pokusaja kad se malo vise opuste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Just now, riviera said: pretpostavljao sam da ce repsi da se uplase trenutka i pobede koje im donosi titulu ali uzimaju oni ovo iz drugog ili treceg pokusaja kad se malo vise opuste. Uzimaju oni vcrs ovo. Samo da malo izgrinduju do kraja poluvremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Poludeo Draymond, bilo je pitanje trenutka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip998 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Koliko flopuje Lauri sunce ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Čist faul Draymonda je bio u ovoj situaciji. Nije postojao onaj faul koji su mu svirali na Ibaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Dubsi igraju kao da se vide prvi put u životu. Ovakve greške ne viđam ni na utakmicama mlađih kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 -6 uz losu igru, odlicno. Sad malo Nurse da odradi posao, da spremi ekipu na Kazinsa koji ce krenut u 2 pol i da to iskoristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Ova razlika a tor ima 2-12 za 3Sent from my Alcatel db using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Ova razlika a tor ima 2-12 za 3Sent from my Alcatel db using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Brzo ce ovo da se okrene na stranu Rapsa, kao u prethodnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Toronto trojke 2-12, a GS 11-21 i opet samo sest razlike. Za ocekivati je da ce procenti da padnu.Ne znam kako ce veceras GS da izvuce pobedu, sem ako Kazins ne nastavi u istom ritmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Malo vise Fredija na ustrb Lorija i Denija koji tesko kupuju kosh, Ibaka da nastavi da hasluje, Lenard da preuzme silovateljsku palicu u 4/4 i bice to dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Just now, delgado said: Malo vise Fredija na ustrb Lorija i Denija koji tesko kupuju kosh, Ibaka da nastavi da hasluje, Lenard da preuzme silovateljsku palicu u 4/4 i bice to dobro. Fredi se gubi u odbrani vcrs, nedopustivo. 2 puta faul na sutu za 3, 7 poena primljeno iz toga. Lowry ne pogadja ali organizuje odlicno napade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 22 minutes ago, Miki28 said: Uzimaju oni vcrs ovo. Samo da malo izgrinduju do kraja poluvremena videchemo, nije da sam neki prognozer. ono pitanje je i koliko je i voriorsima stalo da se cimaju vise kad im je jasno kao i svima nama ko je mnogo bolji tim u ovom finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Klay je malo stao nakon što je i on krenuo jako šuterski na startu, to je dobro. Raptorsi deluju metodično kroz celo finale. Dok Steph ima gasa, Dubsi imaju šansu. Torontu treba ova pauza za reset i vraćanje fokusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Sad Kawhi da izadje u 2 pol i da da ton kao prosli mec kad je sa 2 trojke preokrenuo pocetkom 3/4... Jos 24 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Samo vi prangijajte za 3, posebno Siakam i daleko cete dogurat. Koliko los start 2 pol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Ne može se dobiti bez šuta. Teško ciglarenje Toronta. Indikativna je ona situacija gde Lowry sam kao duh šalje ekstra pas na glavnog zidara Siakama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Raptorsi počeli da bjesomučno prangijaju kao u drugoj utakmici, užasno su ušli sa pauze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 E moj Kavaji, kakvo besomucno i bezuspesno silovanje, i posle porede coveka sa LBJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts