Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

pretpostavljao sam da ce repsi da se uplase trenutka i pobede koje im donosi titulu ali uzimaju oni ovo iz drugog ili treceg pokusaja kad se malo vise opuste.

Posted
Just now, riviera said:

pretpostavljao sam da ce repsi da se uplase trenutka i pobede koje im donosi titulu ali uzimaju oni ovo iz drugog ili treceg pokusaja kad se malo vise opuste.

Uzimaju oni vcrs ovo. Samo da malo izgrinduju do kraja poluvremena

Posted

Toronto trojke 2-12, a GS 11-21 i opet samo sest razlike. Za ocekivati je da ce procenti da padnu.Ne znam kako ce veceras GS da izvuce pobedu, sem ako Kazins ne nastavi u istom ritmu.

Posted

Malo vise Fredija na ustrb Lorija i Denija koji tesko kupuju kosh, Ibaka da nastavi da hasluje, Lenard da preuzme silovateljsku palicu u 4/4 i bice to dobro.

• Like 1
Posted
Just now, delgado said:

Malo vise Fredija na ustrb Lorija i Denija koji tesko kupuju kosh, Ibaka da nastavi da hasluje, Lenard da preuzme silovateljsku palicu u 4/4 i bice to dobro.

Fredi se gubi u odbrani vcrs, nedopustivo. 2 puta faul na sutu za 3, 7 poena primljeno iz toga.

Lowry ne pogadja ali organizuje odlicno napade.

Posted
22 minutes ago, Miki28 said:

Uzimaju oni vcrs ovo. Samo da malo izgrinduju do kraja poluvremena

videchemo, nije da sam neki prognozer. ono pitanje je i koliko je i voriorsima stalo da se cimaju vise kad im  je jasno kao i svima nama ko je mnogo bolji tim u ovom finalu.

Posted

Klay je malo stao nakon što je i on krenuo jako šuterski na startu, to je dobro. Raptorsi deluju metodično kroz celo finale. Dok Steph ima gasa, Dubsi imaju šansu. Torontu treba ova pauza za reset i vraćanje fokusa.