Chaos Is Me Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ovo je bila klasična nošena Stepha al da ne sitničarimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Jbg, Deni Grin je ovde razlika. Morace malo da zategnu odbranu, ovo je bas smesno, svako moze da se proseta do obruca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 8 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Umrijece do poluvremena u ovom tempu, bukvalno im se ceo napad sastoji iz toga da ga cekaju da se izvuce kroz blokove i da mu bace loptu. Valjda ce naci nesto u rezervi, inače će tekma biti nezanimljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Siakam bi morao da bude agresivniji cuva ga bek 90% meca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Sta je sa ovim late call-ovima, jesu uveli VAR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Odvratno suđenje, već sad. Dva nepostojeća faula, prvo na Kawhi-ju pa na Siakamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Rodja da istupi ako zeli masan ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Siakam bi morao da bude agresivniji cuva ga bek 90% meca. Poslusao Paskal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Suđenje je najbolje do sada u seriji. Bio je faul Jerebka pre nego što je digao ruke i pravio se lud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Toronto maksimalno koristi prednost. U svakom napadu imaju bar jedan mismatch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Siakam bi morao da bude agresivniji cuva ga bek 90% meca. Slepac cekao da udje Jerebko koji nije bek da ga pada @Dekkard jeste kao i call pre toga Livigstonu ili dupla stepha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Suđenje je najbolje do sada u seriji. Bio je faul Jerebka pre nego što je digao ruke i pravio se lud. Ni pipnuo ga nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Sudili su mu samo zato što je to Jerebko, pomoćno osoblje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ma ovo je sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Vratili za goaltending ovim faulom u napadu bio u prostor green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Uzese im i ove poene sto ih jedva porodise mucenici Jbg, valjda ce jedan od ove dvojice da se vrati za g4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) 8 minutes ago, dekkard said: 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Suđenje je najbolje do sada u seriji. Bio je faul Jerebka pre nego što je digao ruke i pravio se lud. Ni pipnuo ga nije. Jeste, jasno se videlo na usporenom snimku, nemoj me jebati ovde. Taman kad pohvalih suđenje, oni zasraše debelo. Ovu zakasnelu blokadu bi i dekkard video. Edited June 6, 2019 by Chaos Is Me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Suđenje je najbolje do sada u seriji. Bio je faul Jerebka pre nego što je digao ruke i pravio se lud. Uroci ih brate 😁 Par maloumnih odluka zaredom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Suđenje je najbolje do sada u seriji. Bio je faul Jerebka pre nego što je digao ruke i pravio se lud. svejedno previše stvari kao banana nakon table pa sada green nogom u onom delu ispod koša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Moglo bi manje da se komentariše suđenje, iako je zaista loše ali ne i tendenciozno. Teško će ovo ići bez Klay-a za Ratnike, ozbiljna ekipa su Raptorsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ostali smo uskraćeni za spektakl. Ovaj sastav GSa ne bi video plejof na zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Lowry donosi baš debilne odluke ponekad, forsira neke šuteve kao da je Steph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Drzi se gsw tu su jedan nalet od egala samo je pitanje jel ima ovde materijala za nalet posto treba i napad i odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Drzi se gsw tu su jedan nalet od egala samo je pitanje jel ima ovde materijala za nalet posto treba i napad i odbrana Ceka se Damion Lee sa klupe da veze 3 trice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) 9 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Jbg, valjda ce jedan od ove dvojice da se vrati za g4 Sad je i Klej dobar... Desperate times call for desperate measures Edited June 6, 2019 by threepwood 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts