didžej hel Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 nemam poima. guglao sam "harden saint" pa mi iyaslo ovo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 6 hours ago, realno *w said: GSW nekako dobija 7. tekmu kući, Durent duža pauza, Denver ih dobija 4-2 u WCFu. Veliko finale Denver-Milvoki, Jokić prosek u finalu 40+20+10, Nagetsi uzimaju titulu. Ja bas pisao ortaku pre 10ak dana- HOU prolazi GSW, povredjuje se Harden, Denver dobija HOU. U velikom finalu igraju sa Torontom gde Kawhi upada u jos veci autizam nego u kom je sad- samo se ne pojavljuje na utakmicama, Denver osvaja. Dolazi svetsko, Srbija osvaja neverovatnim preokretom u finalu, Jokic najbolji igrac na svetu zvanicno, povlaci se, jase konje, jede burgere i pije Koka Kolu do kraja zivota. U 30oj dobija holesterol, u 35oj krece da se druzi sa Milicicem- postaju dzokeji i krecu da se takmice u konjickim sportovima..ostatak je istorija 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Jeste sad velika sansa za Juston ali svi znamo da je nece iskoristiti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Jel postoji neko pravilo ako je teza povreda Duranta u pitanju a vec su izgubili Cousinsa da dovedu nekog FA na desetodnevni ugovor? Oni bukvalno nemaju tela osim Mekinija da ubace na krilo. Barem da mogu neki les da bace koji ume da razmislja i trci istovremeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 zašto da dovedu nekoga kada je on "midrange trol" koji ubiva flow?? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 minute ago, uini said: zašto da dovedu nekoga kada je on "midrange trol" koji ubiva flow?? Zato sto jedino On može da im spase sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Zato sto moras da imas 5 igraca na terenu u svakom trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Just now, LordOfTerror said: Zato sto moras da imas 5 igraca na terenu u svakom trenutku. dogovori se sam sa sobom. danas si u par navrata pisao kako je sve bolje od kada njega nema imaju još igrača u rosteru, samo će sada originalna troika da procveta, tako da nema brige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Just now, uini said: dogovori se sam sa sobom. danas si u par navrata pisao kako je sve bolje od kada njega nema imaju još igrača u rosteru, samo će sada originalna troika da procveta, tako da nema brige Ne mozes teoretski biti bolji kad jednog od najboljih igraca sveta samo izgubis bez ikakve zamene ali je ocigledno da bez njega svi ostali mnogo vise ucestvuju u igri. Sto ne menja cinjenicu da spada u kategoriju ball hodzina koji bez lopte u rukama postaju klopusine na terenu. Samo sto su on i Kawhi klase za sebe u odnosu na Irvinge,Derozane, RW ovoga sveta itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Imaju Dubsi uvek nekog keca u rukavu. Sad će malo više Green, Iggy i Livingston da povuku napred uz splash brothers i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 6 hours ago, vepar said: Opet merenje patke ko je veci strucnjak. Esencija ovog topika. Kako ko je veci, kad se zna da je NAJVECI coach Lue 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Tuzan dan za Kelte. Nisam ocekivao da ce se ovako raspasti. Ne znam u kom ce smeru ici fransiza s obzirom da Irving najverovatnije odlazi. Zaista ce biti neizvesno ko ce izaci sa istoka. Sada iz ovog ugla se vidi da je greska sto su davali Polu max ugovor, vec pre tri dana je napunio 34. godine, a vec u prvoj godini ugovora ne pruza partije vredne max ugovora. Nema koji ol star ove godine ne bi zeleo da predje kod Hardena. Ali dobro, to je bar veoma povoljno po Denver. GS i Hjuston ce biti sve losiji. Sledece sezone ce i Dzejmsova ekipa biti veci "contender" za titulu, nego li Hjuston. Nagetsi ove sezone mogu komotno i titulu da napadnu. Jokic igra na nivou superstara, u zavisnosti na kom ce Dzamal biti nivou u nastavku, od toga ce najvise i zavisiti igra Denvera. Nagetsi se bez problema mogu nositi sa Voriorsima bez Durenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Bucksi u 5 do kraja sezone, nezavisno od protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 i beg to differ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Bucksi u 5 do kraja sezone, nezavisno od protivnika. Tesko preko Dzamala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Tesko preko Dzamala. Ti si NBA amater a ja NBA profesionalac pa sam sigurno ja u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Jbt,na kraju ce da bude najodvratnije moguce finale, robot vs iso bradonja.Horor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ti si NBA amater a ja NBA profesionalac pa sam sigurno ja u pravu. Tesko profesionalac moze biti ispod amatera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 42 minutes ago, uini said: i beg to differ Bogami ozbiljan "statement" je ovih 4-1, 4 razbijanja, 2 meca su okrenuli i resili sa Janisom na klupi. Izgledaju Real deal a ako Hou recimo prodje sa Zapada meni je Voki ubedljiv favorit. Ovaj HOu je pravljen za GSW, imaju 100 beka ispod 2 metra, za Milvoki i Janisa ce im trebati gabarita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Samo da ne uzme GSW, ostalo sve moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 7 hours ago, vepar said: Opet merenje patke ko je veci strucnjak. Esencija ovog topika. Kakav poust.... Nema mjerenja patke, svi znaju da je Kosta znalac numero uno, za drugo mjesto se bore Uini, Delgado, Sector i Miki, a vi ostali se poslozite kako vam je bicepsu po volji 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) 9 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bogami ozbiljan "statement" je ovih 4-1, 4 razbijanja, 2 meca su okrenuli i resili sa Janisom na klupi. Izgledaju Real deal a ako Hou recimo prodje sa Zapada meni je Voki ubedljiv favorit. Ovaj HOu je pravljen za GSW, imaju 100 beka ispod 2 metra, za Milvoki i Janisa ce im trebati gabarita. u teoriji se slažem, bilo je i nekih tekstova na tu temu, nije potpuno ludo gledanje na temu. ipak, ako raptorsi prođu 76erse, živ nisam da vidim leonard-giannis duel. uzimalo bi to puno energije leonardu ali u teoriji može tako da ga lockdownuje da bude gejmover u 5-6 ali na drugu stranu od onoga što brogdon nudi. ke vidime. Edited May 9, 2019 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 nije mi jasno zasto nisu probali malo Manimala u ovoj seriji, bas se fino uklopio u reg sezoni, malo energije, neki skok i malo da izmori Drejmonda pa ako prodje-prodje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts