Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Dzoni_m said:

Sreca sto su iglavnom zamene guma bile pod SC, toliko gresaka su mehanicari Ferrarija napravili da ovo nije normalno. BUkvalno UZAS.

Izgubili su po sekundu i po 2x na prednjoj desnoj. 

Posted

Nadam se da će me demantovati, ali Vetel ne vozi na nivou na kom se očekivalo. Trka mu se namešta sa gomilom SC i VSC, ali džabe.

"Nešto je trulo u državi Danskoj"

Posted (edited)

Svaki put kad Max odmakne 10 sekundi bude novi sejftikar. Kakva ludnica od trke. 

Jos ce Vettel na postolju zavrsiti. 

Edited by Doorn
Posted

Da, da, nisu nove boje maler za Mercedes, nego ovaj kurton pored Totoa koji je zavio u crno cca 40.000 ljudi.

Očajna trka za Botasa, grozna za Luisa, užasna za Mercedes na dan izuzetnog jubileja.

Karma iz a bitch.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Doorn said:

Svaki put kad Max odmakne 10 sekundi bude novi sejftikar. Kakva ludnica od trke. 

Jos ce Vettel na postolju zavrsiti. 

Vettel mora na podijum ako je išta od trkača ostalo u njemu.

• Like 1
Posted

Najzad uzbudljiva trka, jedino ju je pokvarilo to sto je Vettel iskoristio safety car, a bas se namestilo da Stroll i Kvyat zasednu za pobednicko postolje.

Ocajan dan za Mercedes, istorijski za pojedine vozace i, naravno, bravo za Maxa.

Posted

Trka za "sedenje na ivici". Fetel se lepo namucio na pocetku, kapiram da gume nisu radile nikako. Ipak odlican rezultat. Sa poslednjeg na 2-go. Carls, lepo, ali kiks. OK, za njega ima vremena. Jos je taz. Gorak ukus koliko gresaka su mehanicari napravili. Taktika nije bila problem ovaj put, ali greske, greske, greske. 

E sada ona prica o "greskama pod pritiskom" itd. Toliko. Cim nije sve idealno, svi grese. I to je normlano. Lepi rezulati Honde. Samo neka nastave. Valjda ce se Meklaren opasuljiti i napraviti konacno svoj motor. 

Posted

Meni zveknuo Total TV zbog kataklizme u Boki... u međuvremenu je sve gotovo [emoji44]
Vidim da sam propustio najbolje... :(
Možda bude neka repriza ovih dana...

Sent from my SM-N950F using...