Jump to content

Recommended Posts

Posted

Au kakva partija mojih, cista poezija :smiley58:

Jos se pogodila da skoro sve moje uzdanice igraju posle ili u isto vreme sa protivnickim, a to je idealan  scenario za pracenje fantazija, jer tad tacno znas koliko ti poena treba.

Posted

Čestitke Elisu na ubedljivoj pobedi. 🤕

Moji su izabrali pravi week kad če da podbace, jer i da su igrali mnogo bolje nebi bilo dovoljno za pobedu. Kakogod okrenem, biče potrebno nekoliko promena da ova ekipa zaigra kako treba.

Posted
3 minutes ago, Sharp said:

https://www.fantasypros.com/2019/09/fantasy-football-rankings-rest-of-season-week-2-2019/

ovo su nekakvi rest of season rankingsi, trebali bi ti biti od pomoći

E hvala puno, to mi je trebalo.

Nego, što je Saquon pao na 3. mesto, kad su ga maltene svi imali kao #1 pred početak sezone.

I najbitnije, ako može savet, šta da jurim, tj. po kom redosledu da biram, što se pozicija/runda tiče. 

Prvi put igram ovu 10 teams ligu, prošle sezone sam igrao neku free ESPN, ali niti sam radio draft, niti su ostali igrali do kraja (sem 2 lika).

Posted
20 minutes ago, Noćna_mora_b92_fantazera said:

E hvala puno, to mi je trebalo.

Nego, što je Saquon pao na 3. mesto, kad su ga maltene svi imali kao #1 pred početak sezone.

I najbitnije, ako može savet, šta da jurim, tj. po kom redosledu da biram, što se pozicija/runda tiče. 

Prvi put igram ovu 10 teams ligu, prošle sezone sam igrao neku free ESPN, ali niti sam radio draft, niti su ostali igrali do kraja (sem 2 lika).

Prva 4. picka (Zeke, CMC, Saquon, Kamara) su ti svi tu negdje, doslovno ovisi o tome koji ti je osobno draži. Prema tome ako možeš birati pick uzmi 3. ili 4. overall jer ti je maltene svejedno kojeg od ta 4 ćeš uzeti. Nakog toga prati kako ide draft i biraj igrače po tome kakav value predstavljaju, nemoj se fiksirati na određenu poziciju (osim toga da ne uzimaš qba među prvima, to je moj osobni savjet) i obranu i kickera ostavi za kraj.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Sharp said:

Prva 4. picka (Zeke, CMC, Saquon, Kamara) su ti svi tu negdje, doslovno ovisi o tome koji ti je osobno draži. Prema tome ako možeš birati pick uzmi 3. ili 4. overall jer ti je maltene svejedno kojeg od ta 4 ćeš uzeti. Nakog toga prati kako ide draft i biraj igrače po tome kakav value predstavljaju, nemoj se fiksirati na određenu poziciju (osim toga da ne uzimaš qba među prvima, to je moj osobni savjet) i obranu i kickera ostavi za kraj.

Tako sam i mislio, pošto bi ovde trebalo uvek nešto dobro da preostane, jer je ipak manja liga.

I još samo ovo - da li uzimati kickera i odbranu pre nego što krenem da punim klupu, ili baš na samom kraju?

Posted

Neki će posegnuti za njima puno ranije, moje mišljenje je da ih uzimaš s 2 posljednja picka. Pogledaj dobro tko s kime igra week 2 i prema tome uzmi obranu, a kickera pogotovo ostavi za posljednju rundu jer si u ligi od 10 ekipa pa ćeš imati ogroman izbor.

Posted (edited)

Nakon poezije u prvom kolu i fenomenalnih 161 poena, kad se nije znalo odakle biju, nedelju dana kasnije i sve suprotno, jedva 57 poena, dakle preko 100 manje nego prosle sedmice i pritom dve povrede startera, Brisa i Dzeksona. JJ Wat je takodje zavrsio karijeru u mom timu, dva sramna izdanja, a kao i u prvoj rundi protivnik me je zgazio na pozciji kikera i definitivno i tu mora nesto da se menja. Teski dani pred Ubicama.

EDIT: Zaboravih da dodam, jedini covek koga sam otpustio prosle nedelje sad 107 jardi hvatanjem i TD 😂

Edited by Romantik
Posted

Ja sam Sandersa nudio okolo za nekog tight enda jer imam solidnu dubinu na WR-u, ali ga srećom nitko nije htio. :lol_2:

Još da ga glupan nisam maknuo s flexa na klupu u zadnji tren imao bih šanse za pobjedu i u ovom tjednu, ovako čestitke Mr Robotu.

Također pozdravljam i Ryana Fitzpatricka i od srca mu želim da mu ženske članove familije tako oplode kao što je on mene jučer oplodio. NE obrana je skupila 45 jebenih bodova, to još nisam u svojoj dugogodišnjoj fantasy karijeri vidio da QB skupi manje yardi nego što ih protivnički tim ima na njegovim pickovima. :ajme:

Posted (edited)

Sad tek vidim da imam ukupno 2. najbolji skor ovaj tjedan, a izgubio za bod i pol od top scorera. Sahranila me pats obrana. :ajme:

Edited by Sharp
Posted
5 hours ago, Sharp said:

Sad tek vidim da imam ukupno 2. najbolji skor ovaj tjedan, a izgubio za bod i pol od top scorera. Sahranila me pats obrana. :ajme:

Solidan si bio protivnik.Sve najbolje u borbi za opstanak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...