Romantik Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Meni sat pre meca stigne poruka da je Mekoj out, a posto nemam nijednog aktivnog igarca na klupi morao sam na pijacu. Troumio sam se izmedju Slejtona, Valdez-Skantlinga i Andersona. Izabrao poslednjeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Čestitke Immanuelovim Kantama na pobedi...što se mojih tiče nije se moglo bolje u datim okolnostima sve i da je Kupp bio na svom optimumu ko što nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Moju ekipu su poharale ozljede na najjače, zasad sam u OK poziciji što se utrke za playoff tiče, ali ovim tempom neću imati koga staviti do kraja sezone jer sam potrošio cijeli budžet za waiver wire. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Po prvi put ove sezone se pojavi igrac koga zaista zelim i ja ko najveci stipsa izadjem sa samo 33 kredita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) ja sam ga izgubio na waiver priority a obojica smo ponudili sve što smo imali Edited November 13, 2019 by Charlie Foxtrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 13, 2019 Author Share Posted November 13, 2019 16 minutes ago, Romantik said: Po prvi put ove sezone se pojavi igrac koga zaista zelim i ja ko najveci stipsa izadjem sa samo 33 kredita Ko je taj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Hahaha, bas tesko pogoditi. Ovaj sto si ga ti pokupio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Pih! Mogao je ovaj Šobert i da dođe do EZ posle jednog onog pika a ne da ga takluju na 2 jarde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 U poslednji čas izbacim Dwelley-a za Eiferta, i on evo dva TD već... to će i rešiti duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Čestitke Kantu, ja sam ovo kolo toliko osakaćen na rbu da sam startao JD McKissica i Raheema Mosterta, a tako ne možeš očekivati pobjedu protiv ozbiljnog protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Povredi se Tyreek ponovo, taman meni za opstanak. Doduše, protiv koga sam igrao, ništa neobično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 uopste nisam bio iznenadjen razvojem situacije nocas ;D inace bio sam iznenadjen da se jos niko nije povredio prosle i ove nedelje do poslednje utakmice. jos sledece nedelje hill bye. treba mi jedna pobeda ili jedan poraz skya za opstanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Kad je postalo jasno pocetkom 4/4 koliki je Ryan smecar i koliko sam se zajebao sto sam ga stavio pre Mayfielda, usao sam samo jednom, da vidim kako Henry na ht ima 2 poena. Upalim pred spavanje i imam sta da vidim, sta je lik uradio Opstanak obezbedjen w4 nizom, gde su protivnici prosecno belezili 120p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Prvo je napravio TD run od nekih sedamdeset jardi gde su pred njim padali ko pioniri. Bukvalno ko ona reklama za Geico sa Džeromom Betisom što je možemo videti tokom prenosa, ko gleda na GP ili lovi stream-ove na netu. Sledeći play fumbluju Jagsi kick return i naravno, ovi povrate na devet jardi koje DH naravno u jednom play pospremi u EZ. U 12 sekundi efektivne igre sa 92 posto favorita za pobedu padnem na 23 posto. To što je Maher pogodio stativu sa 42 jarda takođe mi nimalo nije pomoglo. Na kraju imam drugi rezultat po broju bodova u kolu, ali to nije bilo dovoljno, ali dobro...sa ovakvim rosterom iskreno i ne želim da igram PO, a valjda će za opstanak da bude dovoljno i ovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 meni je apsolutno neverovatno sto sam izvukao opstanak u ovoj sezoni. koliko sam bio baksuzan sa povredama toliko me ove godine (za razliku od prosle) isao na ruku raspored i raspad protivnika. jedan od vecih mojih fantasy podviga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Ima sam loših rezultata ove sezone, ali ovaj vikend ubedljivo najgroznija predstava moje ekipe. Čestitke Kolbasu na zasluženoj pobedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Hvala...s jedne strane, raspad sistema kod tebe, s druge strane moj tim sastavljen s koca i konopca iznenadjujuće produktivan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Iza mene je jako uzbudljiva sezona, par razocarenja na startu, drama sa tuznim krajem oko Antonia Brauna pa zatim dva neverovatna preokreta u finisu koji su mi dali sansu za plejof i sad se sve svelo na jedan jedini mec, cuveni Monday night football. Pre poslednje runde u plejof sam mogao na dva nacina, ili da pobedim pobedim ili drugi jednostavniji, da bilo ko od tri takmicara iza mene izgubi (uzdao sam se u Xperta, trebala mu je pobeda za opstanak, mislio sam da ce biti borbeniji). Nazalost, svi su pobedili i ostala mi jos samo prva opcija a ona se resava veceras. Predikcije trenutno kazu 48-52 protiv mene. Prakticno receno treba mi da Cook ne poludi ali i da ne postigne TD. Kako je mec isao sve je moguce. Dve udarne igle su me skroz izdale na startu (Brees i odbrana 49ersa) tako da sam prezalio i ovaj mec ali onda nocas prvo poniste regularan TD Fulera (koga ima moj protivnik) a zatim Hopkins baci, da baci TD i tako me ostavi u zivotu. Bice ovo duga noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Sretan sam što sam s prvim pickom poput Saquona koji je ispao bust i kasnijim izborom AJ Greena kojeg sam vukao cijelu sezonu (i radi kojeg sam dropovao Huntera Henrya) izbjegao začelje, a kamoli što sam ušao u playoff. Na kraju su me spasili low dollar izbori s waivera, sve ove za koje sam dao puno para sam brzo vratio nazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Nabod sa Godwin-om me je spasio ispadanja, ovo ostalo je sve bilo plač majke božije. Sezona za zaborav. Idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 na kraju sam zavrsio sa pozitivnim skorom, za malo usao i u play off znaci sky i xpert ispali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Što pred ligu stavlja ozbiljan problem jer je ostala bez oba komesara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 evo posto si se prvi javio mozes preuzeti palicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 hvala ali ne hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts