Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Odlicna epizoda Mentalnog razgibavanja od juce na temu one slike za Bozic

pa kad nema tenisa a i ova corona 

a krenulo se od oshurenog bozicnog drvceta , cudni su putevi gospodnji :lol_2:

Edited by vanjabarsa
  • Ha-ha 1
Posted
On 12/24/2020 at 8:31 AM, Milica said:

Jelka izgleda tako "osureno" zato sto je prirodna pa nema, kao one vestacke, granu do grane ali zato sigurno mirise😃 

Nije bas najstrpljivije okicena ali kad vidim ovu Svajnijevu šaku na Aninoj nadlaktici 😍 deluje mi da joj on nije dozvoli da detaljise :smiley2: 

Ja bih se samo vratila na wrachov post u vezi šurenja koji je dosao posle Bombarderove konstatacije da je Ana od Bastija napravila coveka. Kojom metodim upitah se tad, a Wrach malo zatim konstatuje da Ana suri..  :59:

Da bismo vanji razjasnili znacenje reci surenje, pitanje za Wracha glasi: Da li je gledao seriju Andrija i Andjelka, tacnije epizodu u kojoj Andrija pita, cini mi se psihijatra, da li cu ja onda dobiti potvrdu da dobro šurim? :s_w: 

au sta se ovde sve izdesavalo za par dana..

mislio sam na jelku iako se zna da Ana šuri. Slika koju je Vanja postavila (pored kamina) jos jednom potvrdjuje to.

A tu epizodu nisam gledao?

Posted

Uvek se zapitam kad vidim ovako neki izraz kako je nastao, je li u narodu bio običaj da se pljuje pod prozore ljudima koje ne voliš, ili su neke vradžbine bile u pitanju, ili nešto treće :reading:

• Like 1
Posted (edited)

Jao @alcesta bas me nasmeja:lol_2:

Kazu da u Frazeoloskom recniku Djordja Otasevica pise ovo objasnjenje:

Пљунути под прозор - не моћи узвратити некоме равном мером, па је пљуц под његов прозор једино што може да учини. Практично - ништа.
Можеш да ми пљунеш под прозор = Не можеш ми ништа.

Edited by Milica
Posted

secate se kad je bila buca kao tinejdzerka pa joj nadimak bio baby elephant, mozda zena vuce traume iz tog doba pa sad izgleda ovako.

mada na nekim slikama izgleda bas mrsavo a u ovim video zapisima uopste ne deluje slabasno .

Posted

Ko zna, možda se slike dodatno doteruju, mada nema nikakve potrebe da normalne žene na slikama izgledaju kao manekenke od 30 kila s krevetom.

• 3 weeks later...