Урош19 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 On 11/28/2021 at 11:24 AM, Kosjan Willavić said: Za sladokusce! https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-filip-covic-kao-direktor-prelazni-rok-nije-lutrija-ljudi-se-ne-bave-kosarkom-na-pravi-nacin/405396 S vremena na vreme se vratim i procitam ovo zlato 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 56 minutes ago, Урош19 said: S vremena na vreme se vratim i procitam ovo zlato Sjajno je. Pogotovo sa ove vremenske distance i kad smo videli "plodove" njegovog rada. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Najjači je deo kad o tatku priča u fazonu - eh da je više takvih ljudina gde bi nam kraj bio. 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Sad sam prelistao par poslednjih strana ovog topika. Suvo zlato. Hvala Kris Polu iz predgrađa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 18, 2023 Author Share Posted October 18, 2023 I ruka koja diskretno okreće kameru 😂😂😂 Čović igra Corn ligu,a ove godine se zove Sportymate liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 6 hours ago, propolis said: I ruka koja diskretno okreće kameru 😂😂😂 Čović igra Corn ligu,a ove godine se zove Sportymate liga Bivsi profesionalac igra amatersku ligu? Koja je onda svrha amaterske lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Pa ima gomila bivših (a i sadašnjih) profesionalaca koje igraju amaterske lige. Nikad neću prežaliti što sam se bio povredio pred utakmicu protiv FČ3 ekipe pre neku godinu, propustio sam priliku da me školuje takav dasa. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 18, 2023 Author Share Posted October 18, 2023 4 minutes ago, Kooineeperk said: Bivsi profesionalac igra amatersku ligu? Koja je onda svrha amaterske lige? Dosta bivših košarkaša tu ima samo što je on najpoznatiji. Just now, Chaos Is Me said: Pa ima gomila bivših (a i sadašnjih) profesionalaca koje igraju amaterske lige. Nikad neću prežaliti što sam se bio povredio pred utakmicu protiv FČ3 ekipe pre neku godinu, propustio sam priliku da me školuje takav dasa. Jel igraš i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ne, raspala mi se ekipa i svi preleteli kojekude a ja nisam uspeo da skupim novu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa ima gomila bivših (a i sadašnjih) profesionalaca koje igraju amaterske lige. Nikad neću prežaliti što sam se bio povredio pred utakmicu protiv FČ3 ekipe pre neku godinu, propustio sam priliku da me školuje takav dasa. Bolje reci da ti njega skolujes a Chaose? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ne bih išao tako daleko. 😄 Dobar je Fićko (za amatersku konkurenciju). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 15 minutes ago, Don Dusko said: Bolje reci da ti njega skolujes a Chaose? 😄 Uklizavanje u odbrani u martinkama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Pa ima gomila bivših (a i sadašnjih) profesionalaca koje igraju amaterske lige. Nikad neću prežaliti što sam se bio povredio pred utakmicu protiv FČ3 ekipe pre neku godinu, propustio sam priliku da me školuje takav dasa. Meni to nema bas smisla. Ne bih pustio nikoga ko je imao licencu u prethodnih 5 godina. Znaci ili je sada vec dosta mator ili i nije bio neki igrac cim nije nastavio profesionalno da igra u nekim jos uvek aktivnim godinama. 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ne, raspala mi se ekipa i svi preleteli kojekude a ja nisam uspeo da skupim novu ekipu. Evo ti forum, ako nista drugo mozete jedno 10ak trenera da nadjete, pa nek bude neko i trener-igrac 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: ... Evo ti forum, ako nista drugo mozete jedno 10ak trenera da nadjete, pa nek bude neko i trener-igrac 😄 Pobili bi se medjusobno oko taktike i pre nego sto udju u salu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 14 minutes ago, Kronostime said: Pobili bi se medjusobno oko taktike i pre nego sto udju u salu. Ne, ne...prvo oko prelaznog roka, pa ako ko pretekne oko dubine rostera..Dug je put do taktike 😁😋 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 20 minutes ago, ZiS said: Ne, ne...prvo oko prelaznog roka, pa ako ko pretekne oko dubine rostera..Dug je put do taktike 😁😋 i prave se dve ekipe, jednu trener, jednu gm, 17 igraca minimum ja cu biti raduljica ako zatreba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Pa ima gomila bivših (a i sadašnjih) profesionalaca koje igraju amaterske lige. Da podelim jednu anegdotu, pricu. Imao sam priliku da se takmicim sa profesionalcem u amaterskom takmicenju, 2x protiv istog lika. Ali nije bila igra s loptom vec amaterske karting trke. Bilo je zalbi zasto mu je dozvoljeno da ucestvuje ali je situacija na kraju bila prilicno pozitivna za nas, amatere. Prvo, lik nije bio nista spektakularan, kako to obicno biva u automoto sportu kod nas, bio je profesionalac jer je tata to mogao da finansira a ne zato sto je talenat. Drugo, dosao je na nas teren, da vozi rekreativne kartinge koje smo mi vozili tokom cele sezone a on mozda par puta godisnje. Ti kartinzi imaju svoje specificnosti, nisu toliko brzi kao profesionalni, tezi su, i najveci izazov je sto su svi razliciti i zahtevaju mnogo prilagodjavanja u momentu. Oba puta sam ga dobio, ne samo ja, i jos neki vozaci amateri su ga ostavili iza sebe. Bila je to fina satisfakcija, pogotovo sto on tako nesto nije ocekivao i prilicno je arogantno usao u pricu. Ipak, ovo je mnogo drugacije od lopte i obruca. A i druga prica bi bila da smo mi vozili profesionalne kartinge. Ne bi mogli ni da mu pridjemo, realno. Slazem se da nekom ko se bavio profesionalno tim sportom ne treba dozvoliti takmicenje na amaterskom nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts