Filthy McNasty Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Reklo bi se da Charles ni ovoga puta nece imati srece da uzme pobedu ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Prokleti Ferari. Mrzim ih. Mrzim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Steta za Charlesa, al njegova je krivica. Imao je ogromnu prednost. Sebu ce nedostajati krug da zavrsi na podijumu. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filthy McNasty Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Wolf je dobro ocenio pre trke da se Ferari kocka sa strategijom sa startom na mekim gumama, samo sto nije znao da ce RB profitirati a ne Mercedes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 5sec za Maxa. Guranje sa staze ušividno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 @borko, kao sto vidis, nista posebno. Seb sa 9 tog nesto napravi. Ovaj cista staza i corak. A drugo, dje vam pobeda Meklarenovci? :) Ne volim Maxa, ali nanizao sve redom u cistoj trci. Bez SC, udesa i to sa kiksom na startu. Ono kapa dole. Ako uzmu pobedu Maxu, stvarno bi bili dzukci. Lekler je isao tamo gde nema staze. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filthy McNasty Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Just now, Xpert said: Steta za Charlesa, al njegova je krivica. Imao je ogromnu prednost. Licno ne vidim nikakvu krivicu Charlesa vec ovo gore sto sam napisao...... pitati Ferari zasto je isao sa mekim gumama na startu i otisao celih 10 krugova pre u box u odnosu na Max-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Svaka cast Maxu na pobedi, ali neverovatno je da on nikad, ali nikad ne moze da se probija cisto.Stalno gura ljude sa staze... Al puni tribine, zlatna koka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Bottas pokazao da nema kvalitet za top tim i borbu za titulu. Da mehanicari nisu sjebali Seba, bio bi van podijuma. Hamiltonova retka off trka. A Seb i Max pokidase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Seb manje vise, al Max je svakako vozac dana, samo nikakve potrebe nije bilo za onim guranjem, moglo je to malo cistije, sto naravno ne baca senku na pobedu ni malo. Maestralna voznja, nema sta. Ferari je Ferari, ni sa pola ne mogu da pobede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filthy McNasty Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) Ne znam sta/gde je to Seb pokidao? U prvom stintu na crvenim gumama je jedva skidao po 0.1-0.2 sec po krugu u odnosu na vozace sa zutim. U zavrsnom stintu mu je trebalo 18 krugova (8 sec) da sa novim mekim gumama (pre)stigne Lusina sa 25-30 starim tvrdim Edit: Uzimajuci u obzir gresku Mercedesa sa kasnom promenom guma, Seb ne bi zavrsio ispred Lusia ... Edited June 30, 2019 by Filthy McNasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ja sam samo zadovoljan sto je bila odlicna cista trka. Dakle nije bilo SC, ispadanja zbog udesa, kvarova. Dakle vozilo se muski. Max je cesto upitan na stazi, ali danas, skidam kapu za sve. Kiksnuo, vratio se, stigao, obisao, jbg retka trka gde mogu da kazem svaka cast.Ferrari je napravio kiks sa Vetelom, jbg, ali strateski nisu toliko uprskali koliko su mogli. Strategija za Leklera je bila rizicna ali opet ispravna (reper Mercedes) samo sto je neko drugi pokusao nesto bolje.Kapiram da je se mecka muci na ovim temperaturama zbog guma. cim je hladnije, oni su nezaustavljivi. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ne volim Verštapena kao osobu, ali danas smo gledali nešto što se ne viđa svaki dan. Fantastična vožnja Maxa, ali fantastična! Ako ga kazne za onaj potez, onda su neviđeni smradovi. Ferari je danas pokazao koliko je u dubiozi što se box-a tiče. Danas su vozači u crvenom uradili što je bilo u njihovoj moći. Iz poštovanja prema tifozima, neću dalje, znam da im je trenutno grozno. Botas...meh Hamilton je morao da ima jedan off vikend. Sada ide spektakl. Čestitke Hondi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 10 minutes ago, Dzoni_m said: @borko, kao sto vidis, nista posebno. Seb sa 9 tog nesto napravi. Ovaj cista staza i corak. A drugo, dje vam pobeda Meklarenovci? 🙂 Ne volim Maxa, ali nanizao sve redom u cistoj trci. Bez SC, udesa i to sa kiksom na startu. Ono kapa dole. Ako uzmu pobedu Maxu, stvarno bi bili dzukci. Lekler je isao tamo gde nema staze. Sent from my iPhone using Tapatalk Odlican je bio Lekler. Mozda se malo opustio. Svakako, nije pomoglo to sto je Ferari juce odlucio da ga kao lagano najbrzeg stavi na meke u Q2. Mi smo vec pobedili. 20 bodova prednosti u odnosu na petoplasirani tim, i napredujemo iz vikenda u vikend. Sada smo dosli do toga da budemo lagano cetvrti najbrzi tim, sto je bio cilj za Abu Dabi. 12 trka smo poranili sa ciljem. Ja hiperzadvoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ja bih Maxa klepio sa 5 sekundi samo zato sto on ne zeli da se trka cisto. Imao je cistu pobedu 100%, a ipak je odlucio da je uzme na prljav nacin. No respect. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Hoćete da pogađate ko nasleđuje Hamiltona u MGP-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Nema za sta da ga kazne. Lekler ne vozi prvi krug na ovoj stazi. Dobro zna gde je kraj staze i da nema tu sta da trazi. Max je vozio cistom linijom. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ne verujem i ne zelim da se to desi, ne bi imalo smisla posle ovakve zaista zasluzene pobede. Jeste bio kontakt, nepotreban, ali kazna bi bila uzasna antireklama za f1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, Filthy McNasty said: Ne znam sta/gde je to Seb pokidao? U prvom stintu na crvenim gumama je jedva skidao po 0.1-0.2 sec po krugu u odnosu na vozace sa zutim. U zavrsnom stintu mu je trebalo 18 krugova (8 sec) da sa novim mekim gumama (pre)stigne Lusina sa 25-30 starim tvrdim. Krenuo P9, Hamilton P4, imao stop vise i opet zavrsio ispred. Odvezao je bez greske, agresivno i precizno. I da ga mehanicari nisu sjebali, bio bi i na podijumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, DASUBO said: Hoćete da pogađate ko nasleđuje Hamiltona u MGP-u? Flajing dacman? Bilo bi to pisanje po sirotinji, imam utisak da bi on bio agilniji od Luisa da ponizava konkurenciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ja sam za kaznu. Ako je bila za Fetela mora i sada. Inace, ocekujem da RB ovaj motor rikne ako ga ne zamene jer su odvrnuli sve do maksimuma.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) @MickeyPa pitanje kada. Ako to bude po novim pravilima, pitanje je gde ce biti Mercedes. Tj raspored snaga se nece znati. Edited June 30, 2019 by Dzoni_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ima smisla to sto kazes, al za sada se mercedes drzi iako su pravila menjana stalno, ono jeste, novi motori bi mozda promesali karte, al to ne znaci da Mercedes nece opet ubosti razvoj! Sa resursima kojim raspolazu vrlo je izvesno da ce biti u vrhu opet, a Max je vozac koji pravi razliku, to se videlo vise nego jasno danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filthy McNasty Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) 10 minutes ago, Xpert said: Krenuo P9, Hamilton P4, imao stop vise i opet zavrsio ispred. Odvezao je bez greske, agresivno i precizno. I da ga mehanicari nisu sjebali, bio bi i na podijumu. 1. Sto se tice kretanja, pa treba da zahvali Maxu sto je blokirao Gasley-a u prvoj krivini i ovaj izgubio mesto. U isto vreme imao je crvene gume u odnosu na ostatak ... 2. Kako je to kidao sa mekim gumama ako nije uspeo drasticno da smanjuje ralziku u odnosu na vozace sa zutim gumama u prvom stintu? 3. Ako pricamo o greskama mehanicara/tima, da Mercedes nije kasno doveo Lusia u box , bio bi spred Seba 4. Procitati opet gornje objasnjenje zavrsnog stinta Edited June 30, 2019 by Filthy McNasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ne znam kolko moze biti komparativno to sa Fetelom prosli put ali ako kazne Maxa onda se postavlja pitanje sto nisu i Luisa u Monaku, opet ako ga kazne Max najebao 'vako i 'nako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts