Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Drakaris said:

Moja prognoza je 90+ pobeda na Vimbldonu. Kakva je konkurencija za buducnost, msm da ce prestici Dzimija i po cetvrtfinalima ili bar stici. 

Ako bude zdravlja, imace Novak 340+ pobeda uz preko 400 meceva na slemovima. Ovo sve zavisi koliko ce Novak biti zainteresovan da produzi karijeru. Sudeci po klincima koji ne ostavljaju nikakav znak, i dalje je veca pretnja 38-godisnji Federer. Mislim da se Novak nece povuci, bar ne dok je u TOP5. 

Ne idem  toliko dugorocno i daleko, vise sam da prestigne do kraja ovog turnira bivseg trenera ... 'nachi skromno sa moje strane. 😀

Mada mi se svidja kako razmisljas, potrebno nam je sto vise ovakvih upisa i optimizma kako bi pozitivnim mislima ponistili Mekov dzinks, narocito sad kad smo destkovani jer @ciao zabusava. 😣 

• Like 1
Posted

NIsam mogao gledati meč i malo je reć da sam iznenađen ovakvim gaženjem Berrettinija od strane Feda.

On 7/2/2019 at 3:58 PM, mate mišo said:

samo da izjavim za Dnevnik da Berrettini nije nikakav Stakhovski ili Millman već realno četvrti-peti favorit po meni ovdje bez obzira na manjak iskustva, neće biti lako Fedu da ga prođe, ako uopće i uspije.

Ja sam za McLeoda - McLeod :smiley26:

P.S. Sretan rođendan i od mene :classic_smile:

Posted

Miloša još jedno Santoro može da gleda jer je za to plaćen - baš m je drago za Argentnu;

Italijan je to odlično primetio :classic_happy:

Novak izuzetno jako izgleda na terenu. 

Biće dobra dva-tri mečapa ovde...

Posted
4 hours ago, McLeod said:

Uopste nije spora trava sta vam je, ipak su prosli neki serveri, oh wait

Opet krsis dogovor.

Posted

Simona Halep now has more major semifinals (7) than Petra Kvitova or Li Na, and is level with Angie Kerber, Vika Azarenka and Caroline Wozniacki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...