Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Yi Sun Shin said:

Slažem se. Drakarisovi postovi stvarno znaju biti prosvetljujući.

Kao onda kada nam je otkrio da su se Federer i Nadal pre 2019. sastali na Rolan Garosu pet puta, da Federer nikada nije pobedio, ali da je cak tri puta uspeo da mu uzme set.

Posted
3 minutes ago, Borko said:

@wwww nije nista bilo na tvoj racun ovo za milje, stvarno

Ma nema problema, ni ja nemam "osecaj" koliko je nesto brzo kada je napisano u miljama na sat (a tek sto mrzim Farenhajte).

Posted
4 minutes ago, Borko said:

Vece zlo su funte (merna jedinica za masu, ne novac :classic_biggrin:)

Ma to nije toliko strasno, samo (okvirno) podelis sa 2, to mi je lakse "preracunati" u glavi.

• Like 1
Posted

Ne znam ko su ovi koji komentarisu Keijev mec, ali jedan sad upravo izjavi kako Kei ima ozbiljne sanse za titulu! :smiley33::ajme::lol_2: (udarila im trava u glavu :classic_biggrin: )

Posted
52 minutes ago, Borko said:

Zo Vifrid Conga ima priliku da spasi tenis

Deluje da će ipak da spasi sebe, publiku i sve nas dugotrajnog mučenja. 

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, kalistenika u rutini said:

ehh kad se setim kako je rafu 2008 na ao izudaro i odvalio, a sad karijera u potpunom raspadu.

Boldovano je ipak prestroga kvalifikacija kad se uzmu u obzir povrede i rodni list. 

Posted (edited)
10 minutes ago, Miki28 said:

Samo 11 godina razmaka, sitnica😁

pa ono, nije kao da je conga samo taj slem odigrao vrhunski, on je do pre 3-4 godine bio top 10 igrac u kontinuitetu godinama, cak i na sljaci je umeo da odigra dobar tenis.

a rafa je kao i pre 11 godina na istom mestu gde je i tada bio.

9 minutes ago, Yi Sun Shin said:

Boldovano je ipak prestroga kvalifikacija kad se uzmu u obzir povrede i rodni list. 

ma znam, samo primecujem kolika je senka nekadasnjeg igraca.

mozda i najbolji igrac, koji je prodefilisao kroz top 10 iza ove cetvorice i -delpo.

Edited by kalistenika u rutini
Posted (edited)
16 minutes ago, Borko said:

Bolji je Vavrinka. Mnogo. A i od Del Potra je bolji.

vidis stanimala sam zboravio, mada on se realno probio tek pre 3 godine u sam vrh, i to je bio vise kratkorocni bljesak bez nekog kontiniteta u rezultatima.

to da je stan bolji od DP mi je diskutablno jer bi delpo sigurno bio bar u endijevim cipelama da mu se nisu izdesavale povrede, otkinuo bi ovoj trojci sigurno par slemova, ali to nikad necemo saznati.

Edited by kalistenika u rutini
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...