Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 2 minutes ago, Yi Sun Shin said: Slažem se. Drakarisovi postovi stvarno znaju biti prosvetljujući. Kao onda kada nam je otkrio da su se Federer i Nadal pre 2019. sastali na Rolan Garosu pet puta, da Federer nikada nije pobedio, ali da je cak tri puta uspeo da mu uzme set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 3 minutes ago, Borko said: @wwww nije nista bilo na tvoj racun ovo za milje, stvarno Ma nema problema, ni ja nemam "osecaj" koliko je nesto brzo kada je napisano u miljama na sat (a tek sto mrzim Farenhajte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ja nemam problem ni sa čim osim sa Farenhajtima. Farenhajti su zlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Vece zlo su funte (merna jedinica za masu, ne novac ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 4 minutes ago, Borko said: Vece zlo su funte (merna jedinica za masu, ne novac ) Ma to nije toliko strasno, samo (okvirno) podelis sa 2, to mi je lakse "preracunati" u glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 BBC #Wimbledon peak audiences updated from Friday. Nema Feda na spisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 "Svijetu je svega dosta niceg zeljan nije osim glavnih junaka..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Petra i Karla prosle dalje. Riske opasno zeza ove devojke na -ic Edited July 6, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ne znam ko su ovi koji komentarisu Keijev mec, ali jedan sad upravo izjavi kako Kei ima ozbiljne sanse za titulu! (udarila im trava u glavu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Riske specijalistkinja za travu i dramu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Zo Vifrid Conga ima priliku da spasi tenis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 I dalje ne stizem nista da gledam, lepoj Julki sam posvetio gem i po a Serena je isprati kuci 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 52 minutes ago, Borko said: Zo Vifrid Conga ima priliku da spasi tenis Deluje da će ipak da spasi sebe, publiku i sve nas dugotrajnog mučenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Zo je zreo za penziju, zajedno sa Tomasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Dakle, Nadal je osigurao QF. Ostaje Kveri kao neka mikro nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 ehh kad se setim kako je rafu 2008 na ao izudaro i odvalio, a sad karijera u potpunom raspadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, kalistenika u rutini said: ehh kad se setim kako je rafu 2008 na ao izudaro i odvalio, a sad karijera u potpunom raspadu. Samo 11 godina razmaka, sitnica😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, kalistenika u rutini said: ehh kad se setim kako je rafu 2008 na ao izudaro i odvalio, a sad karijera u potpunom raspadu. Boldovano je ipak prestroga kvalifikacija kad se uzmu u obzir povrede i rodni list. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Conga svega 5 poena u 8 servis gemova Rafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) 10 minutes ago, Miki28 said: Samo 11 godina razmaka, sitnica😁 pa ono, nije kao da je conga samo taj slem odigrao vrhunski, on je do pre 3-4 godine bio top 10 igrac u kontinuitetu godinama, cak i na sljaci je umeo da odigra dobar tenis. a rafa je kao i pre 11 godina na istom mestu gde je i tada bio. 9 minutes ago, Yi Sun Shin said: Boldovano je ipak prestroga kvalifikacija kad se uzmu u obzir povrede i rodni list. ma znam, samo primecujem kolika je senka nekadasnjeg igraca. mozda i najbolji igrac, koji je prodefilisao kroz top 10 iza ove cetvorice i -delpo. Edited July 6, 2019 by kalistenika u rutini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bolji je Vavrinka. Mnogo. A i od Del Potra je bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jel Nadal nekad posle USO 10 servirao ovako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 ajde, bre, Hrvati, resavajte vec vise taj dubl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) 16 minutes ago, Borko said: Bolji je Vavrinka. Mnogo. A i od Del Potra je bolji. vidis stanimala sam zboravio, mada on se realno probio tek pre 3 godine u sam vrh, i to je bio vise kratkorocni bljesak bez nekog kontiniteta u rezultatima. to da je stan bolji od DP mi je diskutablno jer bi delpo sigurno bio bar u endijevim cipelama da mu se nisu izdesavale povrede, otkinuo bi ovoj trojci sigurno par slemova, ali to nikad necemo saznati. Edited July 6, 2019 by kalistenika u rutini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Na mecu Struff-Kukuskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts