Jump to content


Romantik

Recommended Posts

Dobar mec Janka, koliko je Andersonu tesko i minibrejk uzeti, jedini je Tipsa uzeo tako sto je Kevin napravio duplu. Covek je proslogodisnji finalista, finalista US Opena...  Ne bi me cudilo da mu se poklope kockice i za neki slem mooooozda u narednih par godina.

 

    2R je bio cilj, pobeda na slemu posle 1.5g i 45 ATP bodova, sada da se polako spremi za beton, da igra i Q ako treba i rilja za poene. Top100 je realnost do kraja godine ako nastavi sa ovom formom.

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, wwww said:

 

A evo kako se Kirios sprema za Rafu sutra:

Klasicna alibi prica, ako pobedi bice zato sto je relaksiran i nije pod pritiskom, ako izgubi nije bio dovoljno ozbiljan. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Boxy said:

On je rekao da ce posle USO da razmisli sta dalje, da li penzija ili ne i da mu ne pada napamet da ide po celendzerima vise.

 

 Pa i ne treba da ih igra, ove god ih je igrao samo za zagrevanje, vidi se da mu je fokus bio drugde.

 

  Ima ukupno  5 ATP pobeda ove sezone - Klahn, Sandgren, Norrie, Gojowczyk i sada Nishioka -> ima pobedu i na mastersu i na slemu, sta da se radi, mora da se gura dalje, 5-7 mu je skor na ATP turnirima i 286 pobeda ima. Kad bi mogao da izgura do 300 pobeda pa nek se penzionise, naravno taj broj jedino moze sledece sezone, do kraja sezone ako bude zdrav je realno 5-7 pobeda... 

Link to comment
Share on other sites

Struff takodje dobro gura, samo sto bi on u narednom kolu trebalo da ide na Isnera.

Barty u fazonu: govori tiho i nosi psa reket sa sobom. Tiho, bez velike pompe napreduje kroz zreb i skuplja poene. Jos ce ona na kraju postati konstantni #1.

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

  • Borko locked this topic
  • zoe Bg unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...