wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bravo Hrvati! Ode Endi u dublu, jos da ga Serena ispali za mix pa da se i britanski mediji malo spuste na zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 4 minutes ago, wwww said: Na mecu Struff-Kukuskin Izgleda su morali da reanimiraju nekog Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 ispraznili su totalno tribine (ne znam zasto) i sad se ceka (ne znam sta). Evo sad izgleda igraci napustaju teren. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Rafa skroz rutinirao. Na oko bilo je iznenadjenja, ispali visoki nosioci i aktuelna sampionka ali ja sve cekam da se nesto desi, nekako je meh ceo utisak turnira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Stivens lepo pocela i onda se totalno raspala. Konta u osmini finala. (U njenom slucaju ne navijam apriori protiv nje, posto su joj Britanci brojali krvna zrnca i merili koliko je Britanka ) Edited July 6, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sad da vidimo hoce li veliki twiter borci za zenska prava da navijaju za Puija (koga trenira Ameli) ili za Feda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Turnir je zvanicno ugrozen. Onaj laznjak kao da je serverer. Gadi mi se, al za to moram uopste spomenuti? Inace dugo me jedan GS nije interesovao kao ovaj W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 8 minutes ago, wwww said: (U njenom slucaju ne navijam apriori protiv nje, posto su joj Britanci brojali krvna zrnca i merili koliko je Britanka ) Britanski novinari su zlo-zlo varijanta za svoje igrace, ako ih hajpuju to je bljutavo, ako ih pljuju onda nema ukusa i granice. Ima li nekih vesti kad Struf i Kukuskin nastavljaju? Nista ne nadjoh na tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) I meni je ovo najgadniji Vimbldon verovatno ikad. Dosadan, nigde prave trave, svi klinci poispadali, neki potpuni bezveznjaci ce igrati R16, a jedan ce definitivno biti i u SF.... Ako sva trojica ne udju u polufinale, najgori slem u ovoj eri definitivno. Edited July 6, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Za Rafin servis se i na AO pricalo - kako nije servirao ovako dobro jos od USO 2010 - pa smo videli kako se proveo u finalu, isto ce biti i ovde samo u SF. On jeste definitivno popravio servis, ali taj servis i dalje nije nesto sto ce mu donostiti prevagu narocito protiv dobrih riternera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 2 minutes ago, zoe Bg said: Britanski novinari su zlo-zlo varijanta za svoje igrace, ako ih hajpuju to je bljutavo, ako ih pljuju onda nema ukusa i granice. Ima li nekih vesti kad Struf i Kukuskin nastavljaju? Nista ne nadjoh na tviteru. Ma odvratni su! Ne vidim nista nigde na twiteru sta se desava i kad ce i ge nastaviti mec. Uopste mi nije jasno zasto su ispraznili tribine i napustili teren ako je samo nekom pozlilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Neko je doziveo infarkt, to je jedino sto sam nasao na ttw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Da, morali su da je (kazu zena) reanimiraju.Ne znam da li je bilo ovo.Navodno besan jer ga stavili na teren 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Joj Fabio brate mili Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) da, sad sam procitala da su zenu reanimirali, da je potom pricala i da su je potom odvezli. Kazu da se sada gledaoci vracaju na teren 12 i da ce uskoro da se nastavi mec. Edited July 6, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Nastavili su mec Struf i Kukuskin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Federer igra prejadno. Puj bi protiv bilo koga iz top 10 sa ovakvim servisom do sad gubio 1-0 i imao brejk minusa u drugom setu, a on ne moze do brejk lopte da dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Mučeni Puj, što je najgore dobro je igrao prvi set, ali luzerski mentalitet na najvišem nivou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Federer igra prejadno. Puj bi protiv bilo koga iz top 10 sa ovakvim servisom do sad gubio 1-0 i imao brejk minusa u drugom setu, a on ne moze do brejk lopte da dodje. To nam je trebalo [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 wwww ne znam zasto se trudis 😄 trava uopste ne izgleda brze sad. To sto obojica sposobni da udaraju lopticu u tacku, sto 90% igraca na turu vise ne radi nego samo spinuju do besomucnosti, ne znaci da je trava brza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts