Jump to content

Romantik

Recommended Posts

Stivens lepo pocela i onda se totalno raspala. Konta u osmini finala.

(U njenom slucaju ne navijam apriori protiv nje, posto su joj Britanci brojali krvna zrnca i merili koliko je Britanka :furious: )

Edited by wwww

8 minutes ago, wwww said:

(U njenom slucaju ne navijam apriori protiv nje, posto su joj Britanci brojali krvna zrnca i merili koliko je Britanka :furious: )

Britanski novinari su zlo-zlo varijanta za svoje igrace, ako ih hajpuju to je bljutavo, ako ih pljuju onda nema ukusa i granice. 

Ima li nekih vesti kad Struf i Kukuskin nastavljaju? Nista ne nadjoh na tviteru. 

I meni je ovo najgadniji Vimbldon verovatno ikad. Dosadan, nigde prave trave, svi klinci poispadali, neki potpuni bezveznjaci ce igrati R16, a jedan ce definitivno biti i u SF....

Ako sva trojica ne udju u polufinale, najgori slem u ovoj eri definitivno.

Edited by McLeod

2 minutes ago, zoe Bg said:

Britanski novinari su zlo-zlo varijanta za svoje igrace, ako ih hajpuju to je bljutavo, ako ih pljuju onda nema ukusa i granice. 

Ima li nekih vesti kad Struf i Kukuskin nastavljaju? Nista ne nadjoh na tviteru. 

Ma odvratni su!

Ne vidim nista nigde na twiteru sta se desava i kad ce i ge nastaviti mec. Uopste mi nije jasno zasto su ispraznili tribine i napustili teren ako je samo nekom pozlilo.

da, sad sam procitala da su zenu reanimirali, da je potom pricala i da su je potom odvezli.

Kazu da se sada gledaoci vracaju na teren 12 i da ce uskoro da se nastavi mec.

Edited by wwww

Federer igra prejadno.

Puj bi protiv bilo koga iz top 10 sa ovakvim servisom do sad gubio 1-0 i imao brejk minusa u drugom setu, a on ne moze do brejk lopte da dodje.
To nam je trebalo [emoji41]

wwww ne znam zasto se trudis 😄

trava uopste ne izgleda brze sad. To sto obojica sposobni da udaraju lopticu u tacku, sto 90% igraca na turu vise ne radi nego samo spinuju do besomucnosti, ne znaci da je trava brza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...