suptil Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Rodic je konfuzan u prostoru ne zna gde je jadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Veća sramota nego Grof, kad se uzme u obzir koliko je para spiskano i koliko jaci tim ima ovaj od konkurencije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019  e moj Milojeviću, kad postaviš tim da igra pičkasto tako i prođeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Sajni Ivanic, vredi svaku forintu. Cim ti je jezgro od domacih igraca, nema tu nogometa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Bolno smo spori sa loptom, kretnje bez.. izgledamo kao da smo se juce sastali...ozbiljna analiza je potrebna inace nam sledi bolno otreznjenje vec u prvim evropskim utakmicama...Zasluzen trofej Partizana, mi gol ne bi dali tri dana da se igra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Sporo, bezidejno....obican pas na 5 metara nismo u stanju da odigramo. Veterani se brze oslobadjaju lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ajmo sad ko Totenhem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ma kakav Milojević. Kad igrači neće da igraju, džebe 100 Milojevića. Ovde bi svaki drugi forumaš stavio ove igrače večeras u prvih 11. Zamisli, nema ni Simića ni Čaušića a mi ni da priđemo golu. Glavni problem, nezalaganje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Marin za nijansu bolji od Bena veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Odlicno cuvamo rezultat. Presli centar nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Just now, Azazelkg said: Ma kakav Milojević. Kad igrači neće da igraju, džebe 100 Milojevića. Ovde bi svaki drugi forumaš stavio ove igrače večeras u prvih 11. Zamisli, nema ni Simića ni Čaušića a mi ni da priđemo golu. Glavni problem, nezalaganje... Pa ne bih bas rekao. Bez Ebesilija i Jirke sa Jovicicem i Causem na klupi moze samo debil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Sva sreca sto smo produzili ugovor sa Milojevicem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Svaki put kad bunarimo iz auta zatvori se jedna skola fudbala u svetu. To cak i na igrici prodje jednom od sto puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 23, 2019 Author Share Posted May 23, 2019 Slag na torti ove sramotne polu-sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Just now, tsva said: Pa ne bih bas rekao. Bez Ebesilija i Jirke sa Jovicicem i Causem na klupi moze samo debil. I bez te dvojice pomenutih je uzeta titula, ušlo se u LŠ, gde su se uzela 4 boda. Volje bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 2 minutes ago, Ridji said: Marin za nijansu gori od Bena veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ma kakav Milojević. Kad igrači neće da igraju, džebe 100 Milojevića. Ovde bi svaki drugi forumaš stavio ove igrače večeras u prvih 11. Zamisli, nema ni Simića ni Čaušića a mi ni da priđemo golu. Glavni problem, nezalaganje... Ovde ako bi 2 forumasa našao da bi stavili ovakav tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Lebe mekani od kakvih smo mi rekreativaca izgubili A vrsnog nam trenera iskarao Savo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ne znam meni je drago sto nismo izjednacili.Nismo ni zasluzili ovakvim pristupom kup.Miloje razocarenje veliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 1 minute ago, Azazelkg said: Ma kakav Milojević. Kad igrači neće da igraju Ko ih je trenirao ove sezone? Ko im je dopustio da se na ovakav nacin odnose prema dresu? Ko je produzio ugovor bez ikakve samokritike, iako je jasno da nema vise autoriteta da vodi tim, a i ono malo je izgubio cinjenicom da svi znaju da postoje igraci koji moraju da igraju? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Kakav jad i beda od igre, za 97' nije se mogla videti jedna jedina krštena akcija. Potpuno zaslužen poraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Milojev najveci trenerski kvalitet (sreca) ga je danas izdao 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Apsokutno zasluzemo, cestitke komsijama. A ove treba da je sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Jel je to Terzi pao tiket ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Precenjeni igrači, precenjen trener. Užas od fudbala. Bačenih dva sata života, za svakog ko je ovo gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts