Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Tomane strasan igrac za nase uslove, jak na lopti a nije mu strana ni asistencija, bio bi odlican posao, samo mala ispravka, nije igrao jos za repku igrao je 4 meca za mladu reprenzentaciju ali jos nije debitovao za A tim, nije tajna da je kandidat , videcemo za sad mi je nerealno .

Kakav je u skoku? Snalazi li se u bunarenju? To je valjda najbitnija stvar za nase napadace. 

Posted
6 hours ago, Dropkick Murphys said:

Kakav je u skoku? Snalazi li se u bunarenju? To je valjda najbitnija stvar za nase napadace. 

najbitnije je kako odlaze na stranu... nemate pojma

• Like 1
Posted

Videti Deja u nasem dresu stvarno nosi posebne emocije.

Takav virtuoz se ne radja svakog meseca, lenji umetnik, znalac posebnog soja...

Posted

Igrao i Kokeza  , posle pisemo da nismo FSS projekat 😛, dobar broj ex FKP igraca: Ivic, Ilic, Savo ... Ima jos fotografija na FB stranici kluba, ne mogu sve da postavim (verovatno postoji ogranicenje u MB za kalandarski dan 😄 )

Posted
1 hour ago, John Dies at the End said:

Igrao i Kokeza  , posle pisemo da nismo FSS projekat 😛, dobar broj ex FKP igraca: Ivic, Ilic, Savo ... Ima jos fotografija na FB stranici kluba, ne mogu sve da postavim (verovatno postoji ogranicenje u MB za kalandarski dan 😄 )

Jedan od najglupljih postova na novom forumu...

Pa nije ovo utakmica za proslavu Zvezdine titule druze,ovo je utakmica u cast pokojnog Bunjevcevica u kojoj su nastupali njegovi prijatelji,bivsi saigraci itd...

• Like 1
Posted
2 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Bas sam pomislio da je to on, ali rekoh nemoguce da je toliko ostario. 

On je bio star dok je igrao u Zvezdi, makar je tako delovao 🙂

Posted
1 hour ago, Golijat said:

Jedan od najglupljih postova na novom forumu... 

Pa nije ovo utakmica za proslavu Zvezdine titule druze,ovo je utakmica u cast pokojnog Bunjevcevica u kojoj su nastupali njegovi prijatelji,bivsi saigraci itd... 

A sta mu dodje Kokeza... rodjak po babine linije???

Posted
Just now, KrX037 said:

Bunje je bio zaposlen u savezu kao Kokezin kadar...Uglavnom, glupost je da se uopste raspravljate na tu temu...

Posted
1 minute ago, KrX037 said:

Pa skandal bi bio da on kao predsednik FSS-a nije prisustvovao...A da li je bio dobar prijatelj sa pokojnim Bunjom to zaista ne znam.

Posted
35 minutes ago, red_white said:

Zato sto Milunovic nema pojma po svemu prikazanom do sada. 

Ali je zato Stojkovic pokazao da ima pojma na Milunovicevoj poziciji...

• Like 1
Posted (edited)
55 minutes ago, red_white said:

Zato sto Milunovic nema pojma po svemu prikazanom do sada. 

Pola tima nema pojma na svojim pozicijama. Pa hajde sad da pravimo karambole u derbiju. Ja bi Stojkovica stavio na sever da vodi navijanje sutra. I sam si napisao da je na poziciji beka bolji od njega Gajic.

Edited by suptil
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...