OnionKnight Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Kako je ovo dobra vijest, presrećan sam. Zaista smo popunjeni na 2, 3 i 4 šarenom lepezom igrača, za svakoga po nešto. Vjerovatno se planira da Đenka pomaže na pleju tako da nam taj prvi plej mora biti zvijer. Tu ne smije biti greške. Edited July 4, 2019 by OnionKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Мислим да сад безбедно можемо рећи "још плеј и пали се машина". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 11 minutes ago, Dobar Los Milos said: Postoji poseban krug pakla za ljude koji Djenku nazivaju strancem. Amin! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Brat moj ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Nama nece biti potrebno nikakvo uigravanje, prilagodjavanje i ostale gluposti...mozemo odmah na teren...sve "nasi" dolaze 😁...Djenka ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, Knipex said: Nisi najbolju stvar ukljucio u skrinsot. Lepo je ovo videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Sve se lepo slaze, euforija.... A Filip se smeska 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 ne znam, mozda malo nerealno razmisljam, iako to izbegavam, ali meni bi bio izazov da kao plej komandujem ovakvoj ekipi, ekipi asova I provereno postenih momaka, tako da zaista verujem da Markovic ili Jovic mogu da prelome. sto se tice Tea, tu nema sanse nikakve. zaista mi deluje da ova ekipa moze daleko u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 A smejali ste se kad je Qper aka lazni Misko najavio ovo ... Charli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 minutes ago, berti said: Sve se lepo slaze, euforija.... A Filip se smeska Na momente zaboravimo na Filipa. Bice on tu sa nama na forumu, na vise pdf-ova, cim padne prvi poraz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Има ли уопште преосталих цигли у мозаику, доласком Ђенке? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, Knipex said: i posle neko kaze nije djenka domaci igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Sta to Krcun pise na tviteru oko pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Pre nekih 10tak dana sam ovde prizivao Tea, Djenku i Kuzmu. Sad bih se zadovoljio i Dilejnijem mesto Tea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, Markoss said: Meni je Djenka no1 od svih igraca iz ovog veka, nebitno dal domaci ili strani, bas nema konkurenciju. Apsolutli. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Više ljudi ima informaciju da je ponuda poslata Dilejniju. To bi bio najskuplji igrač u rosteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 minute ago, Milijaš #10 said: Više ljudi ima informaciju da je ponuda poslata Dilejniju. To bi bio najskuplji igrač u rosteru. Pa pošto traži nba ugovor ili 2 miliona od CSKA, sigurno da bi bio najskuplji. I nece doći 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Para ne znači ništa kada je porodični koncept u pitanju. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ako dodje Dilejni, hoce li nadmasiti onih Vilijevih 980k za sezonu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ja želim da verujem, ljudi ovde imaju ovu info koja potiče od naših bivših igrača i kapitena. Meni je nerealno, ali to je informacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 31 minutes ago, suptil said: Sta to Krcun pise na tviteru oko pleja? Da cemo protiv CSKA (FK CZ) igrati bez publike, da Dilejni samo sto nije stigao i da ce KKP sigurno igrati EL zahvaljujuci AV. javi kada napise jos nesto istinito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Gist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Гист је нови играч! Edited July 4, 2019 by Боги 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Aaaaaaaaaaaaaaa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts