Pero_Cameron Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Roster defanzivnih zveri i Covica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ne treba smaknuti s uma da nas čeka nikad duža sezona. Sa 34 utakmice u novom formatu EL. I da, ako se ima para, roster ne može da bude 12 igrača plus neka dva trećepozivca tipa Ristić/Jovanović. Nego 12 igrača koji mogu da igraju full 20 plus minuta ozbiljne košarke. Mi smo izgurali PO ABA i PO domaćice bez pola tima praktično. I izvukli na suvi individualni kvalitet i raspad protivnika. U EL će biti masakr ako makar jedan ispadne iz rotacije a nema dostojne zamene. Dakle, niko nije prekobrojan (sem Filipa naravno) i svi će imati minute, videćete. Daj sad Rajsa i da kidamo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 GORDIĆ SLOBODAN, EH... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, goldberg said: Ako uzmemo da je sada ogranicenje 6 stranaca, ovo znaci i da je svako dovodjenje novog stranog pojacanja na 2/3 pucanj u nogu timu jer ostaje mesta samo za jednog plejmejkera. Ne kontam ovo. Gde je ograničenje 6 stranaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 minute ago, Baron23 said: GORDIĆ SLOBODAN, EH... Moze u paketu sa Dilejnijem jedino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Gordić skup za drugog pleja - plus drugog već imamo. Nebojša ga ne vidi kao prvu opciju sve i da je na debelom diskauntu pre svega jer je žilav i slabo sklon povredama. Rajs jeste tanak u jedno koleno ali kada izađe iz igre Filip može da dobije aplauze samo ako žonglira sa zapaljenim sabljama dok tera monocikl. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Gazdin debeljko je previse bitan za hemiju u ekipi da bi ispao iz 12. Nije sve u kosarci, mora neko u svlacionici da drzi stvari pod kontrolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Edited June 28, 2019 by mile-r 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ne volim previse Gordica ali nije to nesto racionalno nego onako, medjutim on bi bio idealan drugi play...nazalost drugog play/a smo vec potpisali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tile i Abe u banovini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Tile i Abe u banovini? Tito da, za Taliesina nemam pojma kad je opet nadrljao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tito da, za Taliesina nemam pojma kad je opet nadrljao Fali grafika, a Abe se ucutao, pa pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Grafika ce mozda da fali za stalno, jer je za sada na snazi trajni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 zadrzati celu ekipu najboljih I pojacati se, moze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Grafika ce mozda da fali za stalno, jer je za sada na snazi trajni.. U, sunce ti, kad pre?Ja ovo za Kuza verujem tek kad se javno objavi. Ne kapiram cemu odugovlacenje ako je vec dogovoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 zadrzati celu ekipu najboljih I pojacati se, moze! Ajde zagrli i Ficu, molim te. Zahvalni smo za svaki plus(-ić) kad vec moramo da ga gledamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, Baron23 said: GORDIĆ SLOBODAN, EH... Potpisao za komsije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Odličan potpis za Zvezdu. Gordić i Nikolić kao PG tandem me plaše samo ako je Alempije negde u blizini malog Kalemegdana. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tj. Gordić mi je frka samo ako dovedu nekog legit prvog pleja. Gordić/Jaramaz/Nikolić whatever...može se izboriti sa time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, Mairosu said: Tj. Gordić mi je frka samo ako dovedu nekog legit prvog pleja. Gordić/Jaramaz/Nikolić whatever...može se izboriti sa time. Dovesce komsije jos jednog pleja- startnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Kome sam bejahu morao u sitna crevca da razlazem zbog cega Gorda moze ici samo kod komsija a nikad kod nas? Nek se sam javi.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Mene brinu nasi nepostojeci plejevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Bas ne pratis a ima ih dosta... Beron, Davidovac, Rivers, i mozda jos jednog dovedemo, a Filip Covic ce biti neka zamena ako zatreba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Bas ne pratis a ima ih dosta... Beron, Davidovac, Rivers, i mozda jos jednog dovedemo, a Filip Covic ce biti neka zamena ako zatreba. Nije mi bas za zajebanciju cinjenica da je Sr. spreman da usere celu ekipu zarad Jr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukota Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, Baron23 said: GORDIĆ SLOBODAN, EH... Gordić nije slobodan, Gordić je u Partizanu. Negho šta mislite o Kvino Kolomu kao opciji na jedinici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts