Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
8 hours ago, MrTripleDouble said:

Cekaj bre, i maxbet onemogucio spajanje kosarkaske utakmice i igraca sa iste? Kakvi pederi... Ovo mi je bila jedna od vaznijih stavka zasto su bili ispred mozzarta i ostalih kladionica

Imas u pinbetu, mozes sve da igras i spajas, jedini problem sto moras licno u kladionicu da deponujes sredstva.

Edited by Zvezdinho
Posted

monte morris mi se svidja over 10.5. igra odlicno u bubbleu, prva napadacka opcija sa klupe dok se ova dvojica jos nisu vratila. trojke sutira skoro 40%. sada kada sam ovo napisao sledi mec od 4 poena i suta 1-11.

skokovi lowry, tatum, jokic...igraci koji ce imati veliku minutazu.

Posted

@Zvezdinho

Hvala na info, ali nemam pinnbet u okolini. Zar oni nisu zajedno sa milenijumom i jos nekim kladionica stopljeni u Admiralbet?

btw, ja sam ovo odigrao za danas, samo jedan tiket 5 parova

Lowry  5,5 skokova +      Debeli se ne libi da se spusti i pokupi defanzivne skokove. Na ruku mu ide i to sto se Mark uglavnom fokusira na gradjene, pa ostalima ostaje da urade laksi posao. Granica jako dobra i mislim da ide bez problema na 6 plus. Jedina bojaznost od nekog ranog blowouta, mada ovo je playoff i starteri se cede do kraja.

Jokic 8,5 ass -  Jasno mi je na sta je Jokic sposoban, ali ovo je playoff i morace vise da se fokusira na poentiranje. U prosloj utakmici je imao 3 assista sa sve produzetkom. Mislim da je ovde granica promasena za jednu asistenciju pa cu probati minus.

Mitchel 5,5 ass +  Malo rizicniji tip, ali i kvota je 2. Imace loptu u svom posedu u skoro svakom napadu. Mozda i Denver spremi neki defanzivni specijal na njemu pa ce morati vise da se fokusira na asistencije. Mislim da vredi odigrati ovo.

Clippersi h1 -5,5 sa produzetkom  Jednostavno mislim da lagano resavaju vecerasnji duel. Videli smo u prosloj tekmi kako to izgleda kada se malo uozbilje. Iako mislim da ce Kristaps da igra  veceras mislim da to nece uticati na ishod.

Phila h2 +4,5  Bas imam dobar feeling za ovu utakmicu. Razmisljao sam cak i o cistoj dvojci na 2,8 ali sam se ipak odlucio ziheraski na hendikep. 

maxbet granice

Srecno svima veceras.

Posted
1 hour ago, MrTripleDouble said:

Clippersi h1 -5,5 sa produzetkom  Jednostavno mislim da lagano resavaju vecerasnji duel. Videli smo u prosloj tekmi kako to izgleda kada se malo uozbilje. Iako mislim da ce Kristaps da igra  veceras mislim da to nece uticati na ishod.

Phila h2 +4,5  Bas imam dobar feeling za ovu utakmicu. Razmisljao sam cak i o cistoj dvojci na 2,8 ali sam se ipak odlucio ziheraski na hendikep. 

Da li Soccer racuna produzetke?

Posted
2 minutes ago, Crni Bombarder said:

Da li Soccer racuna produzetke?

E, ne znam za soccer i hendikep, znam da fikseve racunaju. Ja inace u maxbetu igram i obavezno stavim sa produzecima ako mi odgovora normalno sto je sa Clippersima slucaj. Tamo je sa produzecima poseban tip (hot1 i hot2), a inace je i ista kvota i ista granica kao i bez, pa onda bez produzetaka stavi samo onaj koji ne zna da ima i ova igra, a mnogo njih ne zna. :classic_smile:

• Like 1
Posted

Ne isplati se izgleda u ovakvoj specificnoj situaciji tipovati hendikepe i pobednike meceva. Treba igrati samo poene, skokove i asistencije. Lowry skokovi i Jokic i Micel asistentcije lagano prosli, dok ova dva meceva ogromni promasaji. A nije da nije imalo sta da se probere. Jbg, sada bar znam da cu hendikepe izbegavati.

Posted (edited)

Sve zivo izadje na IND-MIA a ja igrao samo Brogdoina as, ladno 10 milki su mogle da se uzmu samo sa tog meca:hammer: Taman onu sivu od 3000 sto me je juce usralo jer je Braun presao granicu za jedan poen tako sto je bilo 2+1. Tuga kako propustam sanse. Cak na prethodnom laganini Midlton i Furnije minus izasli. Adebajor izasao i as i skokove i poene, Dankan poeni, Batler poeni, Dragic poeni, Oladipo poeni, TJ skokovi i poeni, Tarner skokovi a i poeni mana ne bi igrao poene na njega, Brogdon poeni i asistencije.

Nije mi sudjeno da budem bogat i to ti je:classic_mellow:

Edited by Zvezdinho
Posted

Lep tiketic, Konli nece ponoviti onakav mec sa trojkama. Dzamo dva meca ispod proseka, veceras bi morao vise. Laurijevi skokovi sigurica. Embid zeli da bude nepociscen i veceras ce da pokida. Samo ovaj duo iz Klipersa je sumnjiv, pogotovo sto jos nema vesti o Luki i ako bude igrao, na kom ce biti nivou uopste, jer se u proslom mecu bas tesko kretao. Mozda padne ciscenje Dalasa veceras. 

Posted

igrao fultza - i pao 2 poena izgleda

sada igram dorta -

ako i on padne menjam lika od koga sam danas prepisivao sa ocekivati drugo od rvata sva naopako 😄