Old 666 Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 I dok sam ja ovo napisao...pade kvota sa 5.50 na 4.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Zna li neko kakav je ovo gambling racun na soccer kladionici ako neko igra preko naloga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 19 hours ago, Dragan Mićić said: Zna li neko kakav je ovo gambling racun na soccer kladionici ako neko igra preko naloga? Uveli su skoro, nesto slicno sto Mozzart ima. Buduci da imaju kazino online, resili su da podele na "gambling", "standard" i "promo" racun. U teoriji, ne menja nista, samo sada putem "transfer" opcije mozes da saltas lovu u zavisnosti kako bi zeleo da je koristis. Genk - Shakhtar 3+ Sparta - Monaco 2 Malmo - Rangers X2&0-3 Shakhtar daje 2+ u prvom Sheriff daje 2+ u prvom Shakhtar 2-2&4+ Sheriff 2-2&4+ Rangers X-2 PSV - Midtjylland 2+ II poluvreme Genk - Shakhtar 1+I i 2+II poluvreme Ova dva dubla je nesto sto sam poceo prosle sezone, i moram da priznam jako sam zadovoljan kako je ispalo kada se podvuce. Na malu uplatu, 100 ili 200 dinara, ispratim dve ekipe za koje mislim da imaju sanse da dobiju sa 2+ golova, tako sto uparim dve velike kvote, ili jednu ogromnu, a drugu standardnu. Mislim da sam na kraju prosle sezone, ukupno, imao oko 7-8 pogodaka, neki su bili sa dobicima ~10k, a neki su isli i do 90, kada se iskurcim sa uplatom od 500. Low risk (novcano), high reward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Hvala na odg. Ukapirao sam kasnije. Mada ne idem u mozzart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) Young Boys vs Ferencvaroš GG(2.00) Odlična kvota na ovaj par, po mom mišljenju i prevelika. YB igra tradicionalno otvoren fudbal na svom terenu, a gosti su dovoljno dobra ekipa da iskoriste prostor i daju jedan gol. Edited August 18, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot_Bg Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 9 hours ago, Betolingar Misdongard said: Young Boys vs Ferencvaroš GG(2.00) Odlična kvota na ovaj par, po mom mišljenju i prevelika. YB igra tradicionalno otvoren fudbal na svom terenu, a gosti su dovoljno dobra ekipa da iskoriste prostor i daju jedan gol. Odličan tip, pogotovo jer je ukinuto pravilo gola u gostima. Ispratiću ga, ulog 7/10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) 16 minuta igre je bilo dovoljno za prolaz. Edited August 18, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot_Bg Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Santa Clara - Partizan tip2 2.80 Mozzart 4/10 Interesantan meč, domaćinu ne igra dosta fudbalera zbog covida. PFC, iako igra bez Pantića i Zdjelara, može da napravi neko iznenađenje. Predlažem mali ulog, kvota je odlična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (edited) Vest Hem vs Lester 1(2.5) Imam osjećaj koji mi govori da je VH trenutno spremnija i bolja ekipa od Lestera. Odigrali su vrhunsku utakmicu na otvaranju protiv Njukasla. Lester je ozbiljan klub, to ne sporim, ali nijesu trenutno u toj brzini i imaju dosta problema sa povredama odbrambenih igrača. Edited August 23, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 2 hours ago, Betolingar Misdongard said: Vest Hem vs Lester 1(2.5) Imam osjećaj koji mi govori da je VH trenutno spremnija i bolja ekipa od Lestera. Odigrali su vrhunsku utakmicu na otvaranju protiv Njukasla. Lester je ozbiljan klub, to ne sporim, ali nijesu trenutno u toj brzini i imaju dosta problema sa povredama odbrambenih igrača. my 5 c's... Ne postoji teoretska šansa da WHU ne primi gol. Odbrana je baš loša. S tim na umu mislim da je bolje odigrati kombinaciju gg & tim1 2+, nego čistog keca ....plaća dosta više a brani te u nekim slučajevima tipa 2:2 , 2:3, 3:3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Tekma iz Danske prekinuta u 71 min. Ako se tekma ne nastavi se bese belleza kao X, jer je prekinuta u drugom poluvremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Trebalo bi da je tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Na 99% sam da je tako, ali sam hteo da cekiram jer nisam na 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 17 hours ago, mr clutch said: Na 99% sam da je tako, ali sam hteo da cekiram jer nisam na 100 Na kraju se ispostavilo da su tih jedan posto sto sam sam ostavio ispravni i racunase mi kao kvotu 1. Necu da se bunim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Večeras na Bajern obavezno. Barsa već par sezona unazad nije prva klasa timova. Da je ovo meč na ispadanje ja se ne bih ni trenutka dvoumio da stavim na Bajern. Grupna faza dozvoljava malo više opuštanja, ali i pored moram odigrati na mnogo bolji tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Da se pohvalim, a izvinjavam se ako nije ovde mesto za to, posle dužeg vremena sam nešto odigrao i iz prve arhivirao izvesnu količinicu parica... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Au, ovo kao kad sam bio klinac, zvala se sportska prognoza ili nešto slično. Domaćica, nekih 11/12 susreta koliko se sećam. Podsetilo na to. Svaka čast. Nego razočara me Grafičar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Na Atletiko se mora igrati večeras. Barsa ne zna đe se nalazi, a Atletiko nikad nije bio tim na koji će neko da se vadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Na Real treba igrati danas. Ja mislim da Barsa nije u stanju da odigra nijedan veliki meč, totalno su nemoćni kad se sudare sa nekom jačom ekipom. Nije ni Real savršen, ali je sigurno jači od ove impotentne Barse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 (edited) X2 na Zenit protiv Juvea(2.4). Juve igra potpuno odbojan fudbal, praktično igraju bez krila, a glavni napadač im je Morata. Stoji da imaju sve tri pobjede u LŠ, ali nastupi u italijanskoj ligi su im baš skromni. Ja stvarno tu ne vidim neki kvalitet. Zenit je ušao u dobru formu u poslednje vrijeme, demolirali su Spartak i Dinamo. Možda Juve i izmrcvari neku pobjedu, ali nema veze, ispratiću ovaj par obavezno. Edited November 2, 2021 by Betolingar Misdongard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Dinamo live dvojka se plaća skoro 5. Igraju protiv Lokomotive i treba im. Samo pogledati h2h. Dinamo godinama nije bio ovako slab ali ipak kvota mi je neshvatljiva. Da sam u mogućnosti ovo bih jače odigrao. Možda barem ovako nekome pomognem (nadam se). Može i igra da pada penal (još jedan), crveni, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 (edited) Otkad je u prvoj ligi, Lokomotiva nikad ali baš nikad nije uzela bod(ove) Dinamu kad je Dinamu trebalo. Čak jedanput kad je Lokomotivi trebalo za Europu a Dinamo već osigurao titulu nije dobila Lokomotiva. Al' eto, izgleda da neki novi vjetrovi pušu. Nadam se da nitko nije ispratio. Ništa, selim na klupu za rezervne igrače Edited November 7, 2021 by svi pjevaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Bajern se mora ispoštovati večeras. Ja mislim da su oni barem za klasu bolja ekipa od Dortmunda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Benfika 1-1 2+(2.1) Benfika mora večeras da odradi svoj dio posla. Ne vjerujem da će propustiti ovakvu šansu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Totenhem ima situaciju sa Kovidom, čak su i tražili od lige da odgodi njihovu utakmicu za Brajtonom. Kontam da se možda isplati sada uplatiti keca ( možda 1x dupla šansa ) na Brajton. Ako utakmice ne bude, nikom ništa, ako se bude igralo Brajton je na Amexu tvrd orah i za kompletne ekipe, a kamoli za ekipu u kojoj će dosta igrača faliti zbog Kovida. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts