Kronostime Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 (edited) 05.11.1994. 30 godina od tada..... Edited November 5, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 (edited) In Memoriam Freddie Mercury 05.09.1946-24.11.1991 Edited November 24, 2023 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Jedinstveni Fredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 1 hour ago, Kronostime said: Prilično sam sigurna da ovo nije Fredi. Znam da je Mark Martel radio nešto slično, možda je to njegova verzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 😞 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Uh, pokoj mu dusi. 😔 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Nek mu je laka zemlja ... Ja sam najvećma voleo ovu .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Sto bi se reklo, Sta reci, a ne zaplakati. Bejah klinac kad sam na nekom kanalu, tipa Studio B, prvi put cuo dela Orthodox Celtsa i od tad je ta subkultura postala deo mene. U malom gradu nisam imao nikada sa kim da je delim, tj mislim da je bio neki stariji lik mozda u tom fazonu, no nisam se druzio sa njim. Posle ni u drugom gradu u srednjoj skoli, ni na fakultetu nisam se upoznao ni sa kim ko uziva Irish/Celtic rok muzici. Tako da je taj deo kulture koju volim uvek bila moja licna stvar koju sam slusao dok sam sam, dok igram igrice i slicno. Tek je moja zena od svih devojaka prepoznala koliko mi to znaci, i uvek je isla gde god da se meni islo tim povodom. Ulgavnom, AcO Seltik me je uveo u tu pricu, a onda sam preko njihovog opusa upoznao sve druge, od folk do rok opcija. Akosenevaram, 2003. je Sejn dolazio sa Poupsima na Exit i slusao sam Acu kako prica da su oni leteli do Budimpeste, pa kombijem do Novog Sada i da je Sejn ispao na glavu pijan kad su otvorili vrata. Navodno je Aca sa njim otpevao Irish Rover na bini. Sejn je imao taj urodjeni gas i bio je OG mangup. Ipak, kroz neke njegove radove prosto se moze cuti da se zapravo radilo o jednom jako dobrom i osecajnom coveku i zato mislim da je iza alkoholicara i drogerasa bilo nesto veliko. Prosle godine na RTS 2 je bio dokumentarac "Nekoliko tura sa Sejnom Mekgovanom''... Mislim da ne bih izdrzao pola ture sa njim. 😄 Nekako bih se oprostio od njega uz Dirty old town, ali mislim da lik nikad ne bi voleo da ga zalimo, nego da popijemo nesto za njega i proveselimo se. 🍻 Sad je zajedno sa Sinead, Lukom i Ronijem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Pocivaj u miru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 6 hours ago, Kronostime said: Pocivaj u miru. Nek mu je laka zemlja.....maestrto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 6 Share Posted January 6 Ode Pile. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 23 Share Posted January 23 Frank Farian, siva eminencija iza bendova Boney M i Milli Vanilli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 2 Share Posted February 2 Wayne Kramer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, Kronostime said: Počeo si i zadušnice da stavljaš.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted February 8 Share Posted February 8 RIP Mojo Nixonhttps://www.rollingstone.com/music/music-news/mojo-nixon-dead-obituary-1234964257/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 19 Share Posted February 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 26 Share Posted March 26 O jebem mu... https://n1info.rs/kultura/preminula-sladjana-milosevic/ 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 26 Share Posted March 26 Pocivaj u miru carice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts