L' Imperatore Posted July 3 Share Posted July 3 Danas mi se nešto čini da bi mogla da bude Seča knezova. Vukic x Virtanen x Wawrinka = 400 kvota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3 Share Posted July 3 Ja sam odigrao 5 mečeva da idu u 5 setova. Čorić, Nakašima, Kecmanovic, Haris i Dimitrov. Najveća kvota na Dimitrov vs Shang. Imam osjećaj da ovaj Kinez može da zakuva. Ono tiket čisto da se proba neka veća kvota, bez stresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3 Share Posted July 3 1 hour ago, L' Imperatore said: Danas mi se nešto čini da bi mogla da bude Seča knezova. Vukic x Virtanen x Wawrinka = 400 kvota Virtanen bi mogao, za preostalu dvojicu ne vjerujem, mada se slažem da su value kvote. Meni se čini da bi možda Medvedev mogao ispast ili barem pomučit se a kvota je 20 na Mullera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 3 Share Posted July 3 1 hour ago, neko me sabotira said: Virtanen bi mogao, za preostalu dvojicu ne vjerujem, mada se slažem da su value kvote. Meni se čini da bi možda Medvedev mogao ispast ili barem pomučit se a kvota je 20 na Mullera. Svakako su sve longshotovi. Alcaraz se malo pomucio protiv Lajala, a Vukoc je imao odlicnu grass court sezonu do sad. Virtanen je ludak koji na travi moze izbaciti bilokoga kad ima dobar dan. A meni je Paul ranljiv na travi uprkos tituli u queensu. Monf mi nikad nije bio nesto spec na travi, mada jeste u dosta boljoj formi ove sezone od stanka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 13 Author Share Posted July 13 Jako je teško prognozirati finale u kojem su obe igračice,ne samo debitantkinje,već i prilično nedokazane na GS nivou. Ok,Paolini je igrala finale na Garosu,ali daleko je ona od neke rutinerke. Nervoza će zasigurno raditi kod obe,a u takvim situacijama na Wimbledonu obično se jedna teniserka raspadne pa gledamo kraće finale. Under gemova bi bio moj izbor,ali Paolini ima tendenciju da igra vrlo neizvesne i tesne mečeve,pa ću preskočiti. Alcaraz - Đoković 1 @1.73 Ovde već vidim favorita,a vide ga i kladionice. Deseto finale za Đokovića i kapa dole za to,ali mekši žreb ni sam sebi ne bi dodelio. Doslovce nije morao da se suoči ni sa jednim elitinim teniserom na tom putu..možda je to Rune,ali momak se nije pojavio na meču. Alcaraz je bio testiran kroz mečeve sa ozbiljnijim rivalima i mislim da je ovo čak lepa kvota na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 13 Share Posted July 13 Pa Krejcikova ima osvojen RG prije 3 godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted August 27 Share Posted August 27 pozdrav ljudi, ima li neko nekih predloga za us open? Ja bih na prvu ovako pokusao na Boulter, 1,55 kvota, deluje mi da je za klasu bolja od protivnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted September 4 Share Posted September 4 Medvedev i Svjontek dobijaju. Kvota 4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts