K.Dot Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ebi i sa 2 promila je u ono vreme bio najbolji nas veznjak, nije ni prvi ni poslednji sportista koji voli dobru kapljicu. Na kakvim su sve stvarima neki od najboljih sportista današnjice, who cares. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 hour ago, merosina said: Da li vam je realna kao opcija da Andrija Zivkovic dodje kod nas na pozajmicu ? Uzmimo u obzir vezu Terza=Damjanac=Ramadani Ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 hour ago, merosina said: Da li vam je realna kao opcija da Andrija Zivkovic dodje kod nas na pozajmicu ? Uzmimo u obzir vezu Terza=Damjanac=Ramadani prvo da smrša 5-6 kg, i trenira redovno pa da razmislimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 hour ago, Azazelkg said: A forumaški stručnjaci se mesecima ubijaše da pokažu i dokažu kako je jedini razlog njegovog neigranja to što ga mrze trener i direktor.... Lepo je to kad svi sve znaju i mudruju, lepooo... Jasta more, jedini razlog sto nije igrao je konstantno pijanstvo. Ja bih da podsetim cenjeno pucanstvo da se Vujadin Sever Savic, cenjeni kapiten, svojevremeno hvalio kako je pijan legao u krevet Mirkine babe i ispovracao se po njoj. Ali brate sigurno je pio nasu rakiju konekting pipl, Srbenda prava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 2 hours ago, pantelia24 said: Jasta more, jedini razlog sto nije igrao je konstantno pijanstvo. Ja bih da podsetim cenjeno pucanstvo da se Vujadin Sever Savic, cenjeni kapiten, svojevremeno hvalio kako je pijan legao u krevet Mirkine babe i ispovracao se po njoj. Ali brate sigurno je pio nasu rakiju konekting pipl, Srbenda prava Da je tasta,ne bi mu zamerio. Jadna baba nastrada ni kriva ni duzna. Mada,pitanje je kad se babi pre toga zadnji put neki muskarac uvukao u krevet :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Son dobio crveni karton nece igrati protiv nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) 1 minute ago, Mile1 said: Son dobio crveni karton nece igrati protiv nas Ako igramo u Premier ligi neće...ne prenose se kartoni iz druhih takmičenja. Edit. Pitanje je koliko će psihički biti spreman da igra. Edited November 3, 2019 by DonJuan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Just now, DonJuan said: Ako igramo u Premier ligi neće...ne prenose se kartoni iz druhih takmičenja. Edit. Pitanje je koliko će psihički biti spreman da igra. ovo ej trebala da bude sprdnja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) 1 minute ago, Mile1 said: ovo ej trebala da bude sprdnja 🙂 E jebiga, ja sam bukvalista. Ali šalu na stranu, stvarno nisam siguran da će se oporaviti posle ovoga tako brzo, tako da i nije isključeno da ne igra. Edited November 3, 2019 by DonJuan Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ne verujem da neće igrati zbog ovoga. Nisu retki slučajevi da se igračima dese smrtni slučajevi u porodici a da oni taj dan ipak igraju utakmicu. Ipak bi smrt nekog najbližeg trebalo da bude veći stres od povrede drugog igrača a i ima još 3 dana do utakmice tako da verujem da će igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 A sta je sa Kejnom? Vidim da danas nije igrao, hoce li igrati u Beogradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Kakve ima veze ko ce da igra a ko nece za Totenhem? Njihov rezervni tim je jaci od naseg najboljeg. Mi ako nesto napravimo, sigurno nece biti na suvi kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 58 minutes ago, tsva said: Kakve ima veze ko ce da igra a ko nece za Totenhem? Njihov rezervni tim je jaci od naseg najboljeg. Mi ako nesto napravimo, sigurno nece biti na suvi kvalitet. Samo borba, gazda tsva... Da pridjemo blize igracu i udri u kost, mekano nema da prodje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 i da im ne poklonimo golove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 minute ago, tsva said: i da im ne poklonimo golove To se podrazumeva, ciketanski kakve smo u Londonu primili valjda se ne ponavljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 i da im ne poklonimo golove То је немогуће јер игра Гобељић. Он до сада увек има по 1-2 асистенције противнику. Sent from my SM-G975U using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Cestitam Miloju 100. pobedu i da ih bude jos toliko. https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118319-top-10-od-100-pobeda-milojevica-ovi-trijumfi-su-nenadmasni-u-nestvarnom-mandatu-trenera-zvezde Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Karata jos ima , tako da hajde da uradimo li ono sto je do nas a posle o ucinku igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1 hour ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Karata jos ima , tako da hajde da uradimo li ono sto je do nas a posle o ucinku igraca. Suviše su jeftine, tek kada nabiju još malo cenu, onda će moći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @NMX I danas bi gazili redom... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ako neko ima sezonsku i voljan je da mi uzme karte na blagajni stadiona za Totenhem sa popustom, neka mi se javi na PM da se dogovorimo. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 34 minutes ago, dulematic said: Ako neko ima sezonsku i voljan je da mi uzme karte na blagajni stadiona za Totenhem sa popustom, neka mi se javi na PM da se dogovorimo. Hvala unapred. Pa ja tek sad vidim ovo Shvatio Terza da se malo zaigrao sa cenama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ko je na slici pored Piksija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ko je na slici pored Piksija? Nisam siguran,ali mislim da je Goran Juric. Edited November 4, 2019 by Crni Bombarder 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts